ForzaM Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Geia! Mipos xerete poios tragouda to "not over"? Nomizo pos se kapoia stigmi leei "when you think it's over, but it's never over" kai to onoma tou einai eric ... . thnx
nick833 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Hello guys!!! Pws eiste? Psaxno ena apalo tragoudi pou to tragoudaei antras kai kaapou sto tragoudi leei kai "close your eyes". Distixos den exo perissotera stoixeia alla an mporei kapoios na me bohthisei. πες μας το είδος, το αν το λέει άνδρας ή γυναίκα... αλλά δες και αυτό Do you close your eyes - Rainbow close your eyes - Beatles Paradise Lost - Close Your Eyes Υπάρχουν και άλλα πολλά
lizoumpoulou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Geia! Mipos xerete poios tragouda to "not over"? Nomizo pos se kapoia stigmi leei "when you think it's over, but it's never over" kai to onoma tou einai eric ... . thnx Exei anafer8ei kai pio panw.. Legetai Erik Faber Hello guys!!! Pws eiste? Psaxno ena apalo tragoudi pou to tragoudaei antras kai kaapou sto tragoudi leei kai "close your eyes". Distixos den exo perissotera stoixeia alla an mporei kapoios na me bohthisei. Mhhhpws les to The Second You Sleep - Saybia ?? to tragoudaei antras kai einai kai slow, wstoso den einai kai to mono tragoudi me auta ta xarakthristika..
msimara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Euxaristo paidia se osous mou apantisan. Tha ta psakso kai tha sas apantiso
littlelouievegos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ψαχνω ενα κομματι ελεκτρο που επαιζε σε ενα sound clip του best νομιζω για το παρτυ του Kiko πριν λιγο καιρο.. Μηπως το ξερει κανεις;
supermanos13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Geia sas paidia, akousa sto Innuendo twn Queen ena kommtaki pou mou moiazei me paradosiako ispaniko me klassiki kithara. Hail se opoion to vrei.. http://rapidshare.com/files/22275434/unknown.mp3.html
omnislash Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 το τραγουδάκι που ακούγεται προς το τέλος της ταινάις devil's rejects όταν οι τρεις φτάνουν εκεί που τους περιμένουν τα περιπολικά;
Outliner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Geia sas paidia, akousa sto Innuendo twn Queen ena kommtaki pou mou moiazei me paradosiako ispaniko me klassiki kithara. Hail se opoion to vrei.. http://rapidshare.com/files/22275434/unknown.mp3.html Οταν εννοείς άκουσες στο innuendo τι εννοείς? Δεν υπάρχει κάποια παρόμοιο τραγούδι στο άλμπουμ innuendo των Queen.....
Outliner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 το τραγουδάκι που ακούγεται προς το τέλος της ταινάις devil's rejects όταν οι τρεις φτάνουν εκεί που τους περιμένουν τα περιπολικά; Δεν ξέρω ποιό ακριβώς λές αλλά μπορείς να ακούσεις samples στο παρακάτω link http://www.amazon.com/Devils-Rejects-Original-Soundtrack/dp/B0009SCUXI Λογικά θα είναι κάποιο από τα παρακάτω. The Allman Brothers Band – Midnight Rider Three Dog Night – Shambala Terry Reid – Brave Awakening Kitty Wells – It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels Buck Owens & The Buckaroos – Satan's Got to Get Along without me Elvin Bishop – Fooled Around and Fell in Love Otis Rush – I Can't Quit You Baby James Gang – Funk#49 David Essex – Rock On Joe Walsh – Rocky Mountain Way Terry Reid – To Be Treated Rite Lynyrd Skynyrd – Free Bird Terry Reid – Seed of Memory
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Οταν εννοείς άκουσες στο innuendo τι εννοείς? Δεν υπάρχει κάποια παρόμοιο τραγούδι στο άλμπουμ innuendo των Queen..... Εννοεί πως μέσα στο «Innuendo», ακούγεται σε ένα σημείο (στο 03:15) κιθάρα που μοιάζει με παραδοσιακό Ισπανικό τραγούδι. Κάποτε το έψαχνα κι εγώ γιατί μου θυμίζει κάποιο, αλλα δεν θυμάμαι να απέδωσε η έρευνα...
Outliner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εννοεί πως μέσα στο «Innuendo», ακούγεται σε ένα σημείο (στο 03:15) κιθάρα που μοιάζει με παραδοσιακό Ισπανικό τραγούδι. Κάποτε το έψαχνα κι εγώ γιατί μου θυμίζει κάποιο, αλλα δεν θυμάμαι να απέδωσε η έρευνα... Δηλαδή τώρα εννοείς ότι έκατσες και έψαξες να βρεις το innuendo για να βρείς το 03.15??? Είσαι απίστευτη Cristina.... Λοιπόν το άκουσα και είναι όντως από ισπανικό κομμάτι και θα το μάθω σύντομα....:-P
Outliner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Λοιπόν το σημείο όπου έχει το flamenco part, δεν έχει παιχτεί από τον May (κιθαρίστας των Queen) αλλά από τον Steve Howe των Yes και των Asia(Ο May δεν μορούσε να το παίξει αν είναι δυνατόν), αλλά το έχει γράψει ο ίδιος ο Freddie (Mercury), οπότε είναι δικό του, τώρα αν ο Φοίβος το έκλεψε για να φτιάξει το Σπάνια (flamenco mix) της Βανδή είναι άλλο θέμα... Συνέχεια στην ιστορία δεν ξέρω, αλλά το αρχικό θεματάκι μοιάζει με πολλά flamenco τραγούδια καθώς ακολουθεί μια στάνταρ κλίμακα. Πολυλογάς.............. Επίσης μου θυμίζει κάποιο riff απο metal τραγούδι αλλά δεν ξέρω πιο.........
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δηλαδή τώρα εννοείς ότι έκατσες και έψαξες να βρεις το innuendo για να βρείς το 03.15??? Είσαι απίστευτη Cristina.... Λοιπόν το άκουσα και είναι όντως από ισπανικό κομμάτι και θα το μάθω σύντομα....:-P Λοιπόν το σημείο όπου έχει το flamenco part, δεν έχει παιχτεί από τον May (κιθαρίστας των Queen) αλλά από τον Steve Howe των Yes και των Asia(Ο May δεν μορούσε να το παίξει αν είναι δυνατόν), αλλά το έχει γράψει ο ίδιος ο Freddie (Mercury), οπότε είναι δικό του, τώρα αν ο Φοίβος το έκλεψε για να φτιάξει το Σπάνια (flamenco mix) της Βανδή είναι άλλο θέμα... Συνέχεια στην ιστορία δεν ξέρω, αλλά το αρχικό θεματάκι μοιάζει με πολλά flamenco τραγούδια καθώς ακολουθεί μια στάνταρ κλίμακα. Πολυλογάς.............. Επίσης μου θυμίζει κάποιο riff απο metal τραγούδι αλλά δεν ξέρω πιο......... Όχι βρε... Το είχα το κομμάτι. Το έψαχνα κι εγώ παλιά και είχα βρει ακριβώς αυτά που λες παρακάτω. Νομίζω στο wikipedia. Αλλά δεν βρήκα τίποτα που να λέει ότι είναι παραδοσιακό Ισπανικό. Αν και θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πως αυτή η μελωδία ακούγεται και κάπου αλλού. Είμαι σίγουρη πως την έχω ακούσει και αλλού... Btw, αναφορικά με το δικό σου, κάποια στιγμή θα το βρούμε... Έχω την αίσθηση πως πρόκειται για Ελληνικό συγκρότημα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Πού θα πάει... Από πού το ηχογράφησες;
Outliner Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Όχι βρε... Το είχα το κομμάτι. Το έψαχνα κι εγώ παλιά και είχα βρει ακριβώς αυτά που λες παρακάτω. Νομίζω στο wikipedia.Αλλά δεν βρήκα τίποτα που να λέει ότι είναι παραδοσιακό Ισπανικό. Αν και θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πως αυτή η μελωδία ακούγεται και κάπου αλλού. Είμαι σίγουρη πως την έχω ακούσει και αλλού... Btw, αναφορικά με το δικό σου, κάποια στιγμή θα το βρούμε... Έχω την αίσθηση πως πρόκειται για Ελληνικό συγκρότημα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Πού θα πάει... Από πού το ηχογράφησες; Καλημέρα Cristina. Το κομματάκι το ηχογράφησα από το red 96.3 αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για ελληνικό συγκρότημα....... Θα ακούω σήμερα όλη μέρα, αν και το έχω ακούσει μόνο μια φορά. Δεν είναι καινούργιο πάντως, το είχα ξακανούσει νομίζω και παλιότερα. Στο ρεφρέν νομίζω λέει "Just like a setting star (ή sun)", και όταν ξεκινάει ο στίχος πέφτει ο ρυθμός τελείως και λέει "Monday (ή Sunday) morning........" αυτά τα πολλά. Φιλάκια...... ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ELECTRO - NEW WAVE (στυλ Depeche Mode) ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ Planet Music (πίσω από τις στήλες Ολυμπίου-Διός) με τους GAD και τους FILM. http://www.gadmusic.gr
Cristina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Καλημέρα Cristina. Το κομματάκι το ηχογράφησα από το red 96.3 αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για ελληνικό συγκρότημα....... Θα ακούω σήμερα όλη μέρα, αν και το έχω ακούσει μόνο μια φορά. Δεν είναι καινούργιο πάντως, το είχα ξακανούσει νομίζω και παλιότερα. Στο ρεφρέν νομίζω λέει "Just like a setting star (ή sun)", και όταν ξεκινάει ο στίχος πέφτει ο ρυθμός τελείως και λέει "Monday (ή Sunday) morning........" αυτά τα πολλά. Ε θα έσκαγα... «The Aliens - Setting Sun» Ορίστε και το video...
Προτεινόμενες αναρτήσεις