lizoumpoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Όποιος καταλάβει τι έχω γράψει τον παραδέχομαι. To έχω γράψει στο αυτοκίνητο από κινητό, οπότε καταλαβαίνετε.Νομίζω ότι λέει στο ρεφρέν "just like a southern (ή northern) star" http://rapidshare.com/files/21751838/justlike.mp3.html και το δεύτερο μια απ' τα ίδια. http://rapidshare.com/files/21751963/Sound_clip_04_.mp3.html Thanks in advance..... Cristina YOU ARE THE BEST!!! to 1o mou 8umizei ligaki th mousikh tou "California Dreaming".. mhpws??
Sellers Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ένα τραγούδι instrumental με κρητική λύρα ( ή μάλλον το όργανο φέρνει σε γκάιντα ) του οποίου το riff είναι πάρα πολύ γνωστό ψάχνω. Δύο πράγματα ξέρω για αυτό... 1) Το είχα δει να το χορεύουν σε αυτές τις απαράδκετες επειθεωρήσεις που δείχνει ο ΑΝΤ1 κατα καιρούς αλλά δεν θυμάμαι ποια. 2) ΝΟΜΙΖΩ ότι ακούγεται και σε ένα τραγούδι του Τσαλίκη σαν εισαγωγή πριν μπεί στο κανονικό τραγούδι αλλά πάλι μπορεί να κάνω λάθος και απλά να του μοιάζει... Καμιά ιδέα??? Κάαααπως έτσι πάει... φανταστείτε το με γκάιντα. Καμιά ιδέα?
zenso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Κάαααπως έτσι πάει... φανταστείτε το με γκάιντα.Καμιά ιδέα? It's a longshot,αλλα..μηπως Hevia - Busindre Reel? (η διαφορα ειναι οτι στου hevia ειναι μινορε,νομιζω )
Sellers Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 It's a longshot,αλλα..μηπως Hevia - Busindre Reel? (η διαφορα ειναι οτι στου hevia ειναι μινορε,νομιζω ) Σε ευχαριστώ ρε αδερφέ. Αυτό έψαχνα.
luckysluckys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά άκουγα ράδιο, και έπαιξε μια διασκευή του "oops i did it again" της Spears αλλά σε αργό στυλ, κάπως σοφιστικέ, κορυφαίο για χιουμοριστικο. Ο τραγουδιστής ήταν άνδρας, το όνομα του όμως δεν το ξέρω και δεν μπορώ να βρω το τραγούδι. Μήπως το ξέρει κανείς?
Cristina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά άκουγα ράδιο, και έπαιξε μια διασκευή του "oops i did it again" της Spears αλλά σε αργό στυλ, κάπως σοφιστικέ, κορυφαίο για χιουμοριστικο.Ο τραγουδιστής ήταν άνδρας, το όνομα του όμως δεν το ξέρω και δεν μπορώ να βρω το τραγούδι. Μήπως το ξέρει κανείς? Καλώς ήρθες στο Insomnia.gr! Μάλλον τη διασκευή του Max Raabe ψάχνεις.
AFANIS_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 loipon exw vrei kai egw ena live prin apo polla xronia apo "Travis" to "oops i did it again"....tha prospathisw na to "mirastw mazi sas" stin prwti eykairia.
FIDO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Exw akousi ena tragoudi kai den ksoro pos na to vrw. Einai to epikindina se thelo creal sta ksena..... Mipos to kseri kapoios??? Akousa kai mia sinergasia, Xatzigiani kai remmons. Pou mporo na vro afto to komati???
Allegro feat.LV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Geia sas pedes!!!! elega apo kairo na mpo sto forum ala me kaliptan i dikes sas erotisis . vrethika omos se anagki giauto tha ithela na rotiso gia ena kommati. dn mporo na voithiso parapano opote tha kano oti mporo. to kommati paei kapos etsi kai ine dance xoris logia: ta ta nta ta ta nta tataranta....... etsi paei o rithmos. plz an kseri kapios as apantisi epsaxna sxedon olh mera an boithaei o rithmos pou perigrafo akougete san kampana
Allegro feat.LV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σίγουρα είναι nta και δεν είναι nto? axaxaxa kalo ala sas leo exo faei ton kosmo kai dn exo parapano stixia!!
Outliner Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Cristina thanks. lizoumpoulou δεν είναι το california dreamin' σίγουρα, thanks anyway.
Cristina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Geia sas pedes!!!! elega apo kairo na mpo sto forum ala me kaliptan i dikes sas erotisis . vrethika omos se anagki giauto tha ithela na rotiso gia ena kommati. dn mporo na voithiso parapano opote tha kano oti mporo. to kommati paei kapos etsi kai ine dance xoris logia: ta ta nta ta ta nta tataranta....... etsi paei o rithmos. plz an kseri kapios as apantisi epsaxna sxedon olh meraan boithaei o rithmos pou perigrafo akougete san kampana Όπως καταλαβαίνεις, τα στοιχεία μάλλον δεν είναι αρκετά... Ένα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το «Dreams» από Quench. Μπορείς να το ακούσεις εδώ. Είναι παλιό, αλλά έχει επανακυκλοφορήσει με διάφορα remixes τα τελευταία χρόνια. Details θα βρεις εδώ. Outliner, άμα το βρεις το κομμάτι, πες μας τον τίτλο, γιατί έχω σκάσει...
Allegro feat.LV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Όπως καταλαβαίνεις, τα στοιχεία μάλλον δεν είναι αρκετά...Ένα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το «Dreams» από Quench. Μπορείς να το ακούσεις εδώ. Είναι παλιό, αλλά έχει επανακυκλοφορήσει με διάφορα remixes τα τελευταία χρόνια. Details θα βρεις εδώ. Outliner, άμα το βρεις το κομμάτι, πες μας τον τίτλο, γιατί έχω σκάσει... oxi dn ine afto cristina ala tnx gia tin prospathia
Προτεινόμενες αναρτήσεις