robas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Αααααααα. Και λέω κι εγώ πως μου είχε ξεφύγει αυτό. :razz: . OK then, τότε είναι σίγουρα Interactive.
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 News... βρήκαμε τα: Track 7: Tag Team - Whoomp ( There It Went ) Track 8: Interactive - Forever Young Track 3: Champale Cartier - I Got's A Man Track 5: JX - You Belong To Me Στο Funky Nassau που είπε ο φίλος...χμ... TheBoyFromSalina ( ? ) έχουμε κόλλημα... είναι οι Blues Brothers 2000 ( ? ) [ οι παλιοί δεν είναι πάντως ] οι Extince ή ο Den Hetrix
dim_b Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Oι Blues Brothers υπήρχε κάποιος λόγος που λεγόταν έτσι, και όχι Techno Brothers btw, "Blues Brothers 2000" είναι ταινία. Η μπάντα συνεχίζει να λέγεται "The Blues Brothers Band" και έχει τα ίδια μέλη, μόνο που στην ταινία τραγουδάνε μαζί με τον Dan Aykroyd, o John Goodman και ο Joe Morton αντί του μακαρίτη John Belushi.
billpeppas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Για δείτε και αυτό Είναι από μια συλλογή εν ονόματι "Cafe Paradise" { πολύ πιθανό να είναι ελληνική compilation }, και έχει το πιανάκι από...Him - Join Me [ βασικά από αυτό το track πρέπει να το βούτηξαν οι Him ] Cafe Paradise Track 3 Track found, Aim - Cold Water Music Track sample removed from FTP Server. by the way, αν έχει την συγκεκριμένη συλλογή κάποιος θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε να μου δώσει την tracklist.
jimbo77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Ένα που παίζεται τελευταία με γυναικεία φωνητικά πολύ καλοκαιρινό τραγουδάκι? Και δεν είναι στα αγγλικά... Σαν ισπανικά ακούγονται... Ελ αμόρα με... Έχω και ένα sample αλλά είναι σε amr!
MariaTs. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Για δείτε και αυτό Είναι από μια συλλογή εν ονόματι "Cafe Paradise" { πολύ πιθανό να είναι ελληνική compilation }' date=' και έχει το πιανάκι από...Him - Join Me [ βασικά από αυτό το track πρέπει να το βούτηξαν οι Him ] Cafe Paradise Track 3 by the way, αν έχει την συγκεκριμένη συλλογή κάποιος θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε να μου δώσει την tracklist. Ax billpeppas! Την έχω την συλλογή και είναι τριπλή επί 2 δισκάκια η κάθε μία! Μισό να το ψάξω το άσμα κι επανέρχομαι!!! Να'μαι πάλι! Το βρήκα: Cold Water Music - Aim και περιέχεται στην πρώτη συλλογή του 'Cafe Paradiso' η οποία 'ναι' είναι ελληνικής έκδοσης από Eros Music! :grin: Κι εδώ είναι το tracklist που θέλεις. Μην σε μπερδέψει το 'cd 1' που γράφει. Είναι όλα τα τραγούδια της συλλογής μαζί! :wink:
MariaTs. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Προς billpeppas Επειδή η ιστοσελίδα που σου δίνω διαπίστωσα ότι δεν έχει κάποιες μικρολεπτομέρειες, σου δίνω τη λίστα με τα τραγούδια κανονικά όπως αναγράφονται στο εξώφυλλο του cd. Cafe Paradiso cd 1 ________ 1. UNLIMITED LOVE - Gabriel Le Mar 2. ENJOY - Deep Dive Corp. 3. CLEAR SKIES - Coco Steal & Lovebomb 4. MONO+MONO - Volume One 5. ONE DAY IN PARADISE - Jose Padilla 6. HOMELANDS - Nitin Shawhney 7. CAIRO (Duke Monster Mix) - Cresendo 8. UNDER MY SENSI (Thievery Corporation Mix) - Boozoo Bajou 9. GROOVIN' WITH YOU - The Gentle People 10.AUTUMN TACTICS - Chicane 11.WE'RE IN THE CITY - Saint Etienne 12.IZ-US - Aphex Twin 13.SKETCH FOR SUMMER - The Durutti column cd 2 _________ 1. BODY ROCK (Rae & Christian Remix) - Moby 2. COLD WATER MUSIC - Aim 3. HONEYDEW - Mr. Scruff feat. FI 4. LOVE BEAT - Yoshinori Sunahara 5. MIRACLE ROAD - Les Jumeaux 6. MOMENTS - A Guy Sebbag 7. MORSE - Nightmares On Wax 8. NOVA - Amon Tobin 9. OUT DREAMING - Eternal Basement 10.SUNRAIN (Vocal) - LTJ Bukem feat. Elliot 11.THE CHILD (Faze Action Remix) - Alex Gopher 12.TO ULRIKE M. (The Amalgamation Of Soundz Remix) - Doris Day 13.WHY DON'T WE DISAPPEAR - Gonzales feat. Sticky Τελικά έγιναν 4 τα Cafe Paradiso. Εγώ έχω τα 3 πρώτα και ελπίζω σύντομα και το 4ο (αν το βρω)! Κι όταν σημειώνω 'αν το βρω' εννοώ κανονικό αυθεντικό δισκάκι εταιρείας όπως έχω και τα προηγούμενα' για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι! :grin:
billpeppas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Thanks Μαρία, βρήκες το track ! Αλλά...παρόμια συλλογή Cafe Paradise λέγεται αυτή που το βρήκα, είναι μόνο ένα CD. Και για να δώσω μερικά στοιχεία: To track 4 από αυτή την συλλογή είναι το Natural High της Eva Mendes.
@zouve@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 poio kommati einai auto http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/441157
Cristina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 BillPeppas, αν θυμάμαι καλά αυτό το κομμάτι το είχα δει σε ένα CD «Cafe Paradiso». Συγκεκριμένα σε αυτό. Μόνο που στο site που σου δίνω δεν έχει tracklist. :roll: Θα κοιτάξω μήπως μπορώ να τη μάθω από μια φίλη. Edit: Και αφού έκανα το Post είδα τα υπόλοιπα posts σας. Αν είναι ένα CD, μάλλον δεν είναι αυτό... :roll: Edit2: Η tracklist του (και τα 2 CD μαζι) σε ένα SS από το DC++...
Mixalakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 poio kommati einai auto http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/441157 '2 Unlimited - No Limit' :wink:
MariaTs. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 billpeppas έψαξα και στο Amazon.com για την συλλογή που σημειώνεις. Βγάζει 2 αποτελέσματα, αλλά είναι γιαπωνέζικες συλλογές και ο σύνδεσμος δεν ανοίγει. Σε γενική αναζήτηση στο google δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα, ακόμη και με τα τραγούδια που δίνεις σαν στοιχεία. (Με αυτό τον τρόπο βρήκα κι εγώ μια συλλογή, που μου είχε αντιγράψει ένας φίλος). Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσεις το Nero μήπως και σου βρει τα τραγούδια αυτόματα. 'Cafe Paradise' ελληνικής κυκλοφορίας δεν υπάρχει, παρά μόνο Cafe Paradiso!
skouket Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 2 τραγουδια 1)"i can feel it commin in the air tonight oh lord, and i've been waiting for this moment for whole my life oh lord" καπως ετσι πανε οι στιχοι ειναι μπαλαντα , αντρικη φωνη, αρκετα γνωστο και το τραγουδησαν ο Λιανος με τον Τασο Φωτιου(γ*μω τις φωνες) την προηγουμενη ή την προ-προγημουμενη Κυριακη στο σοου του Αντεννα στις 9 το βραδυ (δεν θυμαμαι πως το λενε .. ειναι αυτη η συνεχεια του Φαμε στορυ) 2)"Hey love you got me on your(my?) knees" (καπως ετσι ειναι οι στιχοι) Αντρικη φωνη, παλιο, ΤΡΟΜΕΡΗ ηλεκτρικη κιθαρα και στο τελος αλλαζει στυλ αλλα παλι η ηλεκτρικη ακουγεται σιγα απο πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις