pakoulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γεια και χαρά σας! Ψάχνω ένα ροκ τραγούδι της δεκαετίας του '80 sample Kenny Loggins - Danger Zone (από την ταινία Top Gun)
nick833 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Kenny Loggins - Danger Zone (από την ταινία Top Gun) Ναι!!! Ευχαριστώ
ntg_net Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Σε αυτη την σελιδα εχει ενα τραγουδι μεσα στη σελιδα ENTER THE SITE και αφου κανεις skip το intro. To ξερει κανεις ? plz Mηπως εστω ο τιτλος ή τραγουδιστης ή καποιο αλλο στοιχειο
ts00ts00 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Sto neo 3plo Live tou Dhmhtrh Mhtropanou [ auto pou exei diafores ekteleseis apo sunaulies, kentra diaskedashs klp ], exei ena kommati mesa to opoio leei : " Eimai mikros kai ntrepomai, na'rthw na sou milhsw .. " . Gnwrizoume kati parapanw ?
CHRIS_MALL Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Είναι ένα τραγούδι που λέει: "Και θα χαθώ θα χαθώ ένα πρωί σε μια ελεύθερη θέα αναρχική εκεί που ο έρωτας θα'ναι πάντα γιορτή!" Ξέρετε κάτι?? Και ένα ακόμη που λέει "στην υγειά της επόμενης" (Φουλ λαικό αυτό!)
zenso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Είναι ένα τραγούδι που λέει: "Και θα χαθώ θα χαθώ ένα πρωί σε μια ελεύθερη θέα αναρχική εκεί που ο έρωτας θα'ναι πάντα γιορτή!" Πετρος Θεοτοκατος,Θα Χαθω! Μα δεν εβλεπες Alter παλια?
Sellers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Sto neo 3plo Live tou Dhmhtrh Mhtropanou [ auto pou exei diafores ekteleseis apo sunaulies, kentra diaskedashs klp ], exei ena kommati mesa to opoio leei : " Eimai mikros kai ntrepomai, na'rthw na sou milhsw .. " .Gnwrizoume kati parapanw ? Πάει η ζωή μου άδικα - Δημήτρης Μητροπάνος Είναι ένα τραγούδι που λέει: "Και θα χαθώ θα χαθώ ένα πρωί σε μια ελεύθερη θέα αναρχική εκεί που ο έρωτας θα'ναι πάντα γιορτή!" Ξέρετε κάτι?? Και ένα ακόμη που λέει "στην υγειά της επόμενης" (Φουλ λαικό αυτό!) 1) Θα χαθώ - Θεοτοκάτος Πέτρος 2) Στην υγειά της αχάριστης - Ζαζόπουλος Αλέκος
greguar84 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γνωρίζει κάποιος το αραβικό κομμάτι το οποίο έκανε επανεκτέλεση ο Πανταζής που λέει κάτι για <μαγικά χαλιά>?
@paeistipotamia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 prepei na einai to I Only Ask Of God - Outlandish e? Φιλε εισαι ωραιος.. αυτο ειναι.. ευχαριστω πολυ..
k@terin@ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Το τραγούδι το λέει σίγουρα ο Εισβολέας, για τον τίτλο δεν είμαι σίγουρος, ίσως λέγεται "Ολοι μαζί" αλλά δεν παίρνω και όρκο.. Euxaristw polyyy!!auto einai!!!!
@paeistipotamia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Παιδια ψαχνω δυο ελληνικα τραγουδακι.. 1ον) ενα που το τραγουδαει αντρας κ τ εχω ακουσει προσφατα.. Στιχοι:Δωσμου τα χερια και κρατα γερα μεχρι τα αστερια να παμε ψηλα.. ολα εχουν χρωμα οταν ξερεις να αγαπας.. 2ον)το ειχα ακουσει καπου στην τηλεοραση.. το τραγουδαει μια γυναικα... Στιχοι: Κοιταζουμε στο ιδιο σημειο αλλα δεν βλεπουμε την ιδια εικονα.. Please....
Sellers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Παιδια ψαχνω δυο ελληνικα τραγουδακι..1ον) ενα που το τραγουδαει αντρας κ τ εχω ακουσει προσφατα.. Στιχοι:Δωσμου τα χερια και κρατα γερα μεχρι τα αστερια να παμε ψηλα.. ολα εχουν χρωμα οταν ξερεις να αγαπας.. 2ον)το ειχα ακουσει καπου στην τηλεοραση.. το τραγουδαει μια γυναικα... Στιχοι: Κοιταζουμε στο ιδιο σημειο αλλα δεν βλεπουμε την ιδια εικονα.. Please.... 2) Κοιτάζοντας Στο Ίδιο Σημείο - Ονειροπαγίδα
nick833 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μια φίλη, μου περιέγραψε ένα μπαλαντοειδές τραγούδι που το έλεγε κάποιος με ξανθοκόκκινα σπαστά μαλιά και μούσια. Σε κάποιο σημείο έλεγε " I swear by the moonlight" Δεν ήταν και 100% σίγουρη αλλά σε κάποιο άλλο σημείο έλεγε κάτι για αρώστια και υγεία. Στον γούγλη δεν βρήκα τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς; Ευχαριστώ
Cristina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μια φίλη, μου περιέγραψε ένα μπαλαντοειδές τραγούδι που το έλεγε κάποιος με ξανθοκόκκινα σπαστά μαλιά και μούσια. Σε κάποιο σημείο έλεγε " I swear by the moonlight" Δεν ήταν και 100% σίγουρη αλλά σε κάποιο άλλο σημείο έλεγε κάτι για αρώστια και υγεία. Στον γούγλη δεν βρήκα τίποτα.Καμιά ιδέα κανείς; Ευχαριστώ «John Michael Montgomery - I Swear» ίσως...; Το έχουν πει και οι All 4 One, πιθανότατα και άλλοι. Δεν ξέρω ποιός έχει ξανθοκόκκινα, σπαστά μαλλιά και μούσια...
Korf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 γεια σας. Ψαχνω να βρω ενα τραγουδι, ειναι γερμανικό το βαζει πολυ συχνα ο rock fm και ειναι απο live... το ξερω οτι δεν δινω και πολλες πληροφορίες...απλα ελπιζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις