robas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 caesars - jerk it out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Για βοηθήστε ρε παίδες' date=' γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!! Από την ταινία xXx: Secret Agent [ starring Vin Diesel '] Μουσική από την σκηνή λίγο πρίν το τέλος, που βγαίνει Zander ( Vin Diesel ) από την λίμνη που είχε πέσει μέσα μαζί με τον πύραυλο... Το sample: http://users.tellas.gr/~billpeppas/xXx.mp3 heeeeelp Το δικό μου κανείς παίδες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Founes Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Το δικό μου κανείς παίδες ??? edw tha vreis to xXx soundtrack pou exei kai samples. logika tha to vreis ekei mesa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Founes, i'm not a noob m8 Πέρα από αυτό έχω το soundtrack της ταινίας Το είχα πάρει από CD-WOW μαζί με το DVD σε special pack Δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 soundtrack editions που βγάλανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Όποιος ξέρει κάποιο από αυτά τα songs, please να δώσει ότι info έχει ( artist name, track title, or both ) Thanks in advance ! The samples: Track 0 Track 1 Track 2 Track 3 Track 4 Track 5 Track 6 Track 7 Track 8 Track 9 Track 10 Όλα είναι μικρούτσικα [ από 100kb μέχρι 380kb ] Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 To no. 8 είναι το Forever Young, δε θυμάμαι producer όμως. Μου θυμίζει μια συλλογή Welcome to the Rave που έχω του 1995-96. Το no. 6 είναι το Funky Nassau. To no. 7 είναι από 2 unlimited νομίζω, το tribal dance ή από Tecnotronic - Μove it To no. 5 είναι από Corona - U belong 2 me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Για το 5 είχα μια ακόμα άποψη, ότι είναι το JX - You Belong To Me. Το 7 μου ακουγότανε για 2 Unlimited, και πρέπει να είναι όντως. Θα κοιτάξω γενικώς lyrics από 2 Unlimited να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε... ( καμιά ζαργάνα μήπως ? ) Το 8 είναι όντως titled "Forever Young" με κλεψιματάκι από το παλιό original...από Alphaville Artist να δω που θα βρώ Thanks for your help m8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 To 7 ειναι Tag team - Whoomp! There it is αν δεν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Άλλο κόλλημα.... το Funky Nassau είναι η εκτέλεση των Extince ή Blues Brothers 2000 ? I'll check it out SalinaBoy thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Το 7 το έδωσε ο TheBoyFromSalina. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι 2 Unlimited! Το 10 πρέπει να είναι Nightcrawlers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Το 8 είναι όντως titled "Forever Young" με κλεψιματάκι από το παλιό original...από Alphaville Artist να δω που θα βρώ Interractive πρέπει να είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 To no. 8 είναι το Forever Young' date=' δε θυμάμαι producer όμως. Μου θυμίζει μια συλλογή Welcome to the Rave που έχω του 1995-96.[/quote'] Οι Dune το είχαν διασκευάσει κάπου τότε, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι δικό τους... Edit: Και τώρα που βρήκα το CD... Μάλλον είναι δικό τους... Μοιάζει πολύ. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Το 9 αν σου πω ότι είναι Michael Jackson , δεν θα με πιστέψεις! Πλακίτσα κάνω! Μάλλον πρέπει να είναι το: Do That To Me - The Lisa Marie Experience! To track 0 μου θυμίζει έντονα Metallica - Nothing Else Matters! Εδώ μπορείς να ακούσεις δείγματα απ'το soundtrack του 'xXx', ίσως κάποιο απ'αυτά να είναι το track 0! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Οι Dune το είχαν διασκευάσει κάπου τότε' date=' αλλά αυτό μάλλον δεν είναι δικό τους... [b']Edit:[/b] Και τώρα που βρήκα το CD... Μάλλον είναι δικό τους... Μοιάζει πολύ. :roll: Δεν νομίζω οι Dune να είχαν διασκευάσει αυτό το κομμάτι. Σε πιο cd το έχεις cris? Το 8 είναι Interactive - Forever Young όπως είπε και η Μαρία και το 5 είναι όντως JX και το 7 είναι αυτό που είπε ο Sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Καλέ CD με mp3! Τί CD νόμιζες; Μπορεί να είναι και αυτό της Μαρίας, δεν ξέρω. Η φωνή δε μοιάζει με Dune, γι αυτό είχα αμφιβολίες. Ίσως να είναι από τα κλασσικά παραδείγματα πειραγμένων filenames/tags... :roll: Εποχή Napster... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις