Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για βοηθήστε ρε παίδες' date=' γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!

Από την ταινία xXx: Secret Agent [ starring Vin Diesel ']

Μουσική από την σκηνή λίγο πρίν το τέλος, που βγαίνει Zander ( Vin Diesel ) από την λίμνη που είχε πέσει μέσα μαζί με τον πύραυλο...

Το sample:

http://users.tellas.gr/~billpeppas/xXx.mp3

heeeeelp

Το δικό μου κανείς παίδες ??? :-(

Δημοσ.

Founes, i'm not a noob m8 :D

Πέρα από αυτό έχω το soundtrack της ταινίας :D

Το είχα πάρει από CD-WOW μαζί με το DVD σε special pack :)

Δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 soundtrack editions που βγάλανε...

Δημοσ.

To no. 8 είναι το Forever Young, δε θυμάμαι producer όμως. Μου θυμίζει μια συλλογή Welcome to the Rave που έχω του 1995-96.

Το no. 6 είναι το Funky Nassau.

To no. 7 είναι από 2 unlimited νομίζω, το tribal dance ή από Tecnotronic - Μove it

To no. 5 είναι από Corona - U belong 2 me

Δημοσ.

Για το 5 είχα μια ακόμα άποψη, ότι είναι το JX - You Belong To Me.

Το 7 μου ακουγότανε για 2 Unlimited, και πρέπει να είναι όντως.

Θα κοιτάξω γενικώς lyrics από 2 Unlimited να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε... ( καμιά ζαργάνα μήπως ? :D )

Το 8 είναι όντως titled "Forever Young" με κλεψιματάκι από το παλιό original...από Alphaville :)

Artist να δω που θα βρώ :D

Thanks for your help m8

Δημοσ.

Το 7 το έδωσε ο TheBoyFromSalina. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι 2 Unlimited!

Το 10 πρέπει να είναι Nightcrawlers.

Δημοσ.

Το 8 είναι όντως titled "Forever Young" με κλεψιματάκι από το παλιό original...από Alphaville :)

Artist να δω που θα βρώ :D

Interractive πρέπει να είναι!

Δημοσ.
To no. 8 είναι το Forever Young' date=' δε θυμάμαι producer όμως. Μου θυμίζει μια συλλογή Welcome to the Rave που έχω του 1995-96.

[/quote']

Οι Dune το είχαν διασκευάσει κάπου τότε, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι δικό τους...

Edit:

Και τώρα που βρήκα το CD... Μάλλον είναι δικό τους... Μοιάζει πολύ. :roll: :)

Δημοσ.

Το 9 αν σου πω ότι είναι Michael Jackson :shock: , δεν θα με πιστέψεις! Πλακίτσα κάνω! Μάλλον πρέπει να είναι το: Do That To Me - The Lisa Marie Experience! :D

To track 0 μου θυμίζει έντονα Metallica - Nothing Else Matters! Εδώ μπορείς να ακούσεις δείγματα απ'το soundtrack του 'xXx', ίσως κάποιο απ'αυτά να είναι το track 0!

Δημοσ.
Οι Dune το είχαν διασκευάσει κάπου τότε' date=' αλλά αυτό μάλλον δεν είναι δικό τους...

[b']Edit:[/b]

Και τώρα που βρήκα το CD... Μάλλον είναι δικό τους... Μοιάζει πολύ. :roll: :)

Δεν νομίζω οι Dune να είχαν διασκευάσει αυτό το κομμάτι. Σε πιο cd το έχεις cris? Το 8 είναι Interactive - Forever Young όπως είπε και η Μαρία και το 5 είναι όντως JX και το 7 είναι αυτό που είπε ο Sal

Δημοσ.

Καλέ CD με mp3! :X

Τί CD νόμιζες; :lol: :P :mrgreen: :X

Μπορεί να είναι και αυτό της Μαρίας, δεν ξέρω. Η φωνή δε μοιάζει με Dune, γι αυτό είχα αμφιβολίες. Ίσως να είναι από τα κλασσικά παραδείγματα πειραγμένων filenames/tags... :roll:

Εποχή Napster... :roll: :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...