xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ένα τραγούδι που λέει, Are you ready to play the game?Ready to loose it all...... Ποιό είναι;;
polaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μετα απο καιρό θα χρειαστώ παλι τη βοηθεια σας! Λοιπον ειναι ενα τραγούδι απο Goin Through που λέει "Δωδεκα ακριβώς, φευγει ο θυμος"... Ενω σιγουρα καπου το έχω (το ακουσα σε μια playlist που εφτιαξε ενας φιλος μου απτα δικα μου mp3 για ενα party), δεν μπορω να το βρω με τιποτα.. Τον τιτλο μπορείτε να μου πειτε? thanks! Edit: Το βρηκα, Δωδεκα ακριβως λεγεται... >.>
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μετα απο καιρό θα χρειαστώ παλι τη βοηθεια σας!Λοιπον ειναι ενα τραγούδι απο Goin Through που λέει "Δωδεκα ακριβώς, φευγει ο οδηγος"... Ενω σιγουρα καπου το έχω (το ακουσα σε μια playlist που εφτιαξε ενας φιλος μου απτα δικα μου mp3 για ενα party), δεν μπορω να το βρω με τιποτα.. Τον τιτλο μπορείτε να μου πειτε? thanks! Δώδεκα ακριβώς-goin throught από τν δίσκο Vendeta και λέει δώδεκα ακριβώς φεύγει ο θυμός....λλολζ
Dimitris22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Το δεύτερο είναι "Η Πατρίδα Μου" σε στίχους και μουσική του Αντώνη Βαρδή. Ερμηνεύει ο στιχουργός και συνθέτης μαζί με την Καίτη Γαρμπή. 1) Με μπουνάτσες και μποφόρια - Γλυκερία THANKS KAI STOUS DIO SAS!!
Cristina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ένα τραγούδι που λέει,Are you ready to play the game?Ready to loose it all...... Ποιό είναι;; «Kwan - Tainted Love»
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Το δεύτερο είναι "Η Πατρίδα Μου" σε στίχους και μουσική του Αντώνη Βαρδή. Toυ Φοίβου δεν είναι (στίχοι/μουσικη) ; -απλώς για την απορία-
pusher Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Το δεύτερο είναι "Η Πατρίδα Μου[/b']" σε στίχους και μουσική του Αντώνη Βαρδή. Toυ Φοίβου δεν είναι (στίχοι/μουσικη) ;-απλώς για την απορία- Για κοίτα εδώ. Δε ξέρω αν επιτρέπεται το direct linking. Αν όχι μπες πρώτα στην κεντρική σελίδα.
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Για κοίτα εδώ. Δε ξέρω αν επιτρέπεται το direct linking. Αν όχι μπες πρώτα στην κεντρική σελίδα. Κοίτα που έπεσε διαφωνία για κομμάτι της Καιτούλας. Μέγιστο θέμα :twisted: Απλώς θέλω να πιστεύω πως δε θα το έγραψε ο Βαρδής (για το καλό του ), αν και έγραψε καμποσες π@π@ριές τα τελευταία 10 χρόνια. Όπα, πέτυχα κορυφαίο link επιβεβαίωσης. Κάποιο από τα 2 θα έχει λάθος, να ξέρουμε την αλήθεια. Για την πατρίδα ρε γαμώτο!
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Στο με λένε Πόπη του Πανούσης που σατυρίζει τον Βαρδή, λέει ότι το έχει γράψει αυτός. Ε δεν νομίζω να το λέει έτσι... Μάλλον του Βαρδή πρέπει να είναι...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Το "με λένε Πόπη" ή όπως αλλιώς είναι ο ακριβής τίτλος,έχω την εντύπωση ότι το έγραψε για τον Νταλάρα,αφού αυτός το τραγουδούσε μαζί με το κοριτσάκι.
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Όχι δεν κατάλαβες. Το ''Με λένε Πόπη'' είναι cd του Πανούση. Ενα live του μέσα στο οποίο σατυρίζει και τον Βαρδή και συγκεκριμένα λέει για αυτό το τραγούδι.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 «Kwan - Tainted Love» Γεια σ βρε χριστινούλα!!Αυτό είναι!Ευχαριστώ πολύ!
16horsepower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 merika akomi stoixeia..tragoudaei antras..den exei refren...moiazei me dylaniko tragoudi...kai exei kithara akoustiki.... entaksi to brika...einai to Goodbye to old friends apo Stuart Staples(o tragoudistis ton Tindersticks)
@paeistipotamia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γεια χαρα.. Εδω και καιρο ψαχνω στο διαδικτυο για τν αλλη εκτελεση του τραγουδιου της Μadonna i deserve it στιχοι <<many miles many roads i have travel fallen down on the way...>> το τραγουδαει αντρας κ υποπτευομαι οτι ειναι απο συγκροτημα!
lalanis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Paidia mipws gnwrizei kaneis ena song palio pou leei sto refren "nanana nanana".einai poly gnwsto k epaize se trailer etairias syllogwn..mallon tou compact disc club..Isws einai klasiko italiko i galliko..Please help.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις