GREGKERKYRA Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας ψάχνω πως λέγεται το τραγούδι απο την σειρά "Μαρία η άσχημη" και το λέει ο Κραουνάκης. Λίγα λόγια που θυμάμαι είναι: "Ήταν η στιγμή που ήθελα να φύγω Και ήρθαν οι λιγμοί στα μάτια λίγο-λίγο Έρωτας μπορεί να αντέξει αυτή την γύμνια Που να συγχωρεί του κόσμου την ασχήμια Δως μου τα φιλιά που μου κρατάς εκείνα Τα εφηβικά, τα γιασεμιά, τα κρίνα Πόσο σ' αγαπώ..." Και μετά στο τέλος κάτι "στέλνεις στο κινητό στιχάκια" και κάπως έτσι... Η σειρά δν λέει πολύ αλλα το τραγούδι είναι πολυ ωραίο.
panagpom Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ψαχνω το γουσταρω να χορευω το εχει κανεις?
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ψαχνω το γουσταρω να χορευω το εχει κανεις? Στο insomnia.gr απαγορεύεται η διακίνιση παράνομου υλικού. Edit your post
Voodooman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Είναι ένα τραγούδι που το ρεφραίν του πάει έτσι: forever forever forever for tonight hundreds of lifes together I know the time is right I love you forever tonight Θα ορκιζόμουν ότι είναι των Neville Brothers, αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω. Ξέρετε τον τίτλο;
pakoulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Είναι ένα τραγούδι που το ρεφραίν του πάει έτσι:forever forever forever for tonight hundreds of lifes together I know the time is right I love you forever tonight Θα ορκιζόμουν ότι είναι των Neville Brothers, αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω. Ξέρετε τον τίτλο; Σωστά τα λες... Ο τίτλος είναι "Forever for tonight" από το album τους Uptown του 1987 Μπορείς να το βρεις στο yahoo! http://ca.music.yahoo.com/release/35239
Syndikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 κι επίσης κάποιοι θα έπρεπε να γίνουν λίγο πιο ευγενικοί...μία καλημέρα δεν κάνει κακό πριν ζητήσουμε αυτό που θέλουμε...
Voodooman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 κι επίσης κάποιοι θα έπρεπε να γίνουν λίγο πιο ευγενικοί...μία καλημέρα δεν κάνει κακό πριν ζητήσουμε αυτό που θέλουμε... Αν αναφέρεσαι σε εμένα, ζητώ συγνώμη. Είναι το μόνο topic στο οποίο είμαι πιο αγενής από όσο συνήθως, αλλά το κάνω γιατί μου φαίνεται κάπως πιο χύμα από τα υπόλοιπα, ο ένας ρωτάει, ο άλλος απαντάει και όλα γίνονται γρήγορα. Ευχαριστώ pakoulis. H πλάκα είναι πως δεν το έχω βρει σε διάφορα προγράμματα, αν και είχα υποθέσει ότι το λένε έτσι! Για να δούμε...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Το "καλημέρα" έχει νόημα μόνο στο chat. Μήπως και στο τέλος του μηνύματος να λέμε "καληνύχτα";
Syndikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ψαχνω το γουσταρω να χορευω το εχει κανεις? Καλημέρα σε όλους! Στο επισυναπτόμενο μήνυμα αναφερόμουν και όχι στο μήνυμα του φίλου πιο πάνω, το οποίο θεωρώ απολύτως ευγενές. Φίλε Μπασστάρλετ δεν κολλάω στους τύπους καλημέρα ή καληνύχτα...απλώς απο την στιγμή που μετέχεις σε μία συζήτηση και ζητάς από κάποιους ανθρώπους να σου προσφέρουν κάποια βοήθεια, θεωρώ οτι είναι προσήκον το αίτημά σου αυτό να διατυπώνεται κατά τον δέοντα ευγενικό τρόπο. Πιστέυω οτι δεν διαφωνείς σε αυτό.
jiachouc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο οι στιχοι του μου πηγαινουν καπως ετσι "its another girl by, another girl by, another girl by, did us"(ετσι μου ακουγεται εμενα,και αυτους τους στιχους τους επαναλαμβανει πολλες φορες) αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα στο google.ξερετε τον τιτλο?
w4tt4n4b3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Θα σας βάλω ένα δύσκολο τώρα αλλά δεν έχω περισσότερα στοιχεία...Σε μια σειρά του MEga που παίζεται μεσημέρι στις 16.00 ΚΑνείς δε λέει σ' αγαπώ σε ένα επεισόδιο που ο πρωατγωνιστής Χάρης ήταν μέσα σε ενα παλιο σκαραβαίο VW Beetle έπαιζε ενα κομμάτι χωρίς στίχους γρήγορο pop rock...Ηταν η σκηνή που είχε αλλάξει ο χρόνος και πήγαινε στο σπίτι της πρωταγωνίστριας η Μαρία Παπαχαραλάμπους νομίζω την υποδύεται...Το κομμάτι έπαιζε μονο όσο τον έδειχνε στο Σκαραβαίο να τρέχει...Πολύ καλό δεν ξέρω τίποτα παραπάνω...Αν το έχει δει κάποιος το επεισόδιο και ξέρει το κομμάτι ας μου πει...Το επεισόδιο παίχτηκε πριν λίγες μέρες... Ακουγόντας το θα έλεγα ότι μπορεί να είναι Primal Scream ίσως Chemical Brothers...
pusher Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρει κάποιος τον τίτλο του παρακάτω τραγουδιού; Αναφέρω ένα απόσπασμα που θυμάμαι (μάλλον το ρεφρέν) και επίσης ότι τραγουδά ο Ζαμπέτας αν δεν κάνω λάθος: Η ζωή για μας βρε Νώντα στάθηκε απάνθρωπη δε μας έδωσε τα φώτα να γενούμε άνθρωποι.
Dimitris22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 geia sas paides psaxno dio kommatakia: 1) ermineutis prepi na einai i glikeria kai to kommati pai se kapio simio pai etsi "sta limania(?) olis tis gis disis kai anatolis'' 2)ena palio kommati tou antoni vardi pou pai: "san tous palious(?) politikous kai esi eisai enas apo autous pou ksepoulane me eukolia tin patrida tous'' THANKS in advance
pusher Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 geia sas paides psaxno dio kommatakia: 1) ermineutis prepi na einai i glikeria kai to kommati pai se kapio simio pai etsi "sta limania(?) olis tis gis disis kai anatolis'' 2)ena palio kommati tou antoni vardi pou pai: "san tous palious(?) politikous kai esi eisai enas apo autous pou ksepoulane me eukolia tin patrida tous'' THANKS in advance Το δεύτερο είναι "Η Πατρίδα Μου" σε στίχους και μουσική του Αντώνη Βαρδή. Ερμηνεύει ο στιχουργός και συνθέτης μαζί με την Καίτη Γαρμπή.
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 geia sas paides psaxno dio kommatakia: 1) ermineutis prepi na einai i glikeria kai to kommati pai se kapio simio pai etsi "sta limania(?) olis tis gis disis kai anatolis'' 2)ena palio kommati tou antoni vardi pou pai: "san tous palious(?) politikous kai esi eisai enas apo autous pou ksepoulane me eukolia tin patrida tous'' THANKS in advance 1) Με μπουνάτσες και μποφόρια - Γλυκερία
Προτεινόμενες αναρτήσεις