Cristina Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Πόσο σίγουροι είμαστε για τον τίτλο? Ο Burdon δεν έχει κανένα κομμάτι με αυτό τον τίτλο. Από το στόμα μου το πήρες... MenamareL, μήπως ψάχνεις των Animals; Ήταν ο τραγουδιστής τους... Edit: Κάπου πρέπει να έχω μια εκτέλεση Animals & Eric Burdon...
maruk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 tipota e? kaneis?????dexomai akomi kai tyxaies mantepsies thelo poly na vro to kommati...
maruk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 a kai kati akoma exei kanei kaneis radio-rip tin mixani tou xronou apo tin maro lytra pou paizei apokleistika ston rythmo????an nai as mou to steilei opoios mporei...
MenamareL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Πόσο σίγουροι είμαστε για τον τίτλο? Ο Burdon δεν έχει κανένα κομμάτι με αυτό τον τίτλο. To κομμάτι σιγουρα έτσι λέγεται.. Τώρα μόλις έμαθα από κάποιον καλό πολύ καλό άνθρωπο πως είναι Eric Burdon and the Animals...Βέβαια είχα βρει στο ιντερνετ έναν δίσκο του Burdon προσωπικό με τον τίτλο Survivor που το είχε μέσα και θεωρούσα ότι ήταν από προσωπικό του αλμπουμ... Παντως το βρήκα και ευχαριστώ την Cristina γι αυτο! Ευχαριστώ και τους δύο σας!
NoNuclearPower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Tελικά έχεις δίκιο. Δίσκος του '77. Αλλά αφού είχες τα σωστά infos πώς δεν το βρήκες εξ'αρχής?
MenamareL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Tελικά έχεις δίκιο.Δίσκος του '77. Αλλά αφού είχες τα σωστά infos πώς δεν το βρήκες εξ'αρχής? Άσε στα δισκάδικα δε το είχε πουθενά στη Αθήνα...ούτε σε ιντερνετ το βρησκα...Δε ξέρω γιατί.. Είχε πετύχει και ο φίλος μου μια εκπομπή στο ραδιόφωνο που ένας τύπος έλεγε το ίδιο πράγμα..Πουθενά!
jiachouc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 δεν πηρα απαντηση αλλα επιμενω.Θελω να βρω τι ειναι αυτο που το εχω ακουσει πολλες φορες σε αρκετες ταινιες ειναι μια σκηνη πολυ γνωριμη δεν μπορει να μην την ξερει κανενας... ειναι κατι αμερικανοι στρατιωτες και τραχουν πανω κατω και φωναζουν κατι...LALALALALALALA......WITH UNCLE SAM!!!το εχω δει σε πολλες ταινιες και θελω να το κατεβασω.
16horsepower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 geia sas paidia...loipon "thinking about the things i should've done... through the laughter and the tears... andi know they dont want to hurt me...they can kill me so gently.. how can i ever say goodbye.. "..den epiasa alla logia giati ta egrafa kai den prolabena..einai kai diasparta...kserei kaneis?
nota3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια γεια σας!! Ακουσα σημερα ενα τραγουδακι που αρχιζε το ρεφρεν "in the city". Ακομα αν ακουσα καλα στο ρεφρεν ελεγε ακομα και "come your own",on the ground",theres nothin to loose" αλλα με ολη την επιφυλαξη γιατι δεν μιλαω καλα αγγλικα. Ξερει κανεις ποιο και απο ποιους ειναι? σας ευχαριστω πολυ και πολλα φιλια!!
nino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Κατ'αρχην γεια σας. Σημερα μπηκα για ψωνια στο καταστημα ρουχων Bull and Bear στην Ερμου.Εμεινα γυρω στο 20 λεπτο και επαιζε τρομερα Hip Hop τραγουδια .Δυο μου μειναν , το ενα πρεπει να ειναι super επιτυχια αργο αισθησιακο με δυνατο bit "come on girl "ελεγε ο Raper και το αλλο οι "καρβουνοι" λεγαν "παραραραρα" σαν ηχητικα β φωνες.Αν καταλαβε κανεις και ξερει τον τιτλο και τραγουδιστες ας το αναφερει....μην ξανατρεχω Αθηνα.
mxpert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Κατ'αρχην γεια σας.Σημερα μπηκα για ψωνια στο καταστημα ρουχων Bull and Bear στην Ερμου.Εμεινα γυρω στο 20 λεπτο και επαιζε τρομερα Hip Hop τραγουδια .Δυο μου μειναν , το ενα πρεπει να ειναι super επιτυχια αργο αισθησιακο με δυνατο bit "come on girl "ελεγε ο Raper και το αλλο οι "καρβουνοι" λεγαν "παραραραρα" σαν ηχητικα β φωνες.Αν καταλαβε κανεις και ξερει τον τιτλο και τραγουδιστες ας το αναφερει....μην ξανατρεχω Αθηνα. για δοκίμασε Justin Timberlake - Sexy back
k@terin@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Κατ'αρχην γεια σας.Σημερα μπηκα για ψωνια στο καταστημα ρουχων Bull and Bear στην Ερμου.Εμεινα γυρω στο 20 λεπτο και επαιζε τρομερα Hip Hop τραγουδια .Δυο μου μειναν , το ενα πρεπει να ειναι super επιτυχια αργο αισθησιακο με δυνατο bit "come on girl "ελεγε ο Raper και το αλλο οι "καρβουνοι" λεγαν "παραραραρα" σαν ηχητικα β φωνες.Αν καταλαβε κανεις και ξερει τον τιτλο και τραγουδιστες ας το αναφερει....μην ξανατρεχω Αθηνα. Mipws to deutero einai Ottomix-Raggasex?
nino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Σημερα μπηκα για ψωνια στο καταστημα ρουχων Bull and Bear στην Ερμου.Εμεινα γυρω στο 20 λεπτο και επαιζε τρομερα Hip Hop τραγουδια .Δυο μου μειναν , το ενα πρεπει να ειναι super επιτυχια αργο αισθησιακο με δυνατο bit "come on girl "ελεγε ο Raper και το αλλο οι "καρβουνοι" λεγαν "παραραραρα" σαν ηχητικα β φωνες.. Ουτε Justin Timberlake - Sexy back ουτε Ottomix-Raggasex.Μιλαω για τραγουδαρες εγω.Ευχαριστω για την προσπαθεια .Keep walking......
Ceridwen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ποιό είναι το τραγούδι της παραγγελιάς? Φορ σαμ σει, αντιλαλούν οι φυλακές και άλλοι λένε τα δυο σου χέρια πήρανε. Εγω νόμιζα το δεύτερο. Γνωρίζει κάποιος να μου πει?
Finn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Απευθυνόμενος κυριως σε ακροατές του star fm γύσρω στο 95. Dance της εποχής με αντρικα φωνητικά που στο ρεφρέν έλεγε παμ παρα ραρα ραρι ραμ οοοοο παμ παρα ραρι ραρι ραμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις