Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα. Ψάχνω ρε παιδειά εδώ και πόσο καιρό ένα τραγούδι που πάει κάπως έτσι...It's the first time... κάτι λέει... of my life και μετά λέει κάτι άλλο... of another life... ξέρω ήμουν κατατοπιστικότατος:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: για βοηθήστε ρε παιδειά μου έχουν σπάσει τα νεύρα!

Timo Maas (feat. Brian Molko) - First day

Δημοσ.
mipos kserete pos legete ena tragoudi pou to exei sto ergo ''xXx''? to pezi stin arxi... efxaristo!

Nομίζω πως είναι ένα από τους Rammstein. Tώρα πιο ακριβώς θα σε γελάσω.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ψάχνω έναν μουσικό που παίζει ακορντεόν, είναι ψηλός με κοτσίδα και παίζει Μακεδονίτικα και Θρακιώτικα τραγούδια. Εμφανίζεται σε πανηγύρια και σε μουσικές εκπομπές παραδοσιακού περιεχομένου (κυρίως στην ΕΤ3). Είναι πολύ γνωστός μουσικός στο είδος του!!

Ξέρει κανείς πώς τον λένε;

Δημοσ.

Καλησπερα.Ειναι μια εικονα που την εχω συνδεσει με καποιες ταινιες (δεν ξερω να σας πω συγκεκριμενα) αλλα αν περιγραψω θα καταλαβεται σιγουρα.Ειναι κατι αμερικανοι στρατιωτες και τραχουν πανω κατω και φωναζουν LALALALALALALA......WITH UNCLE SAM!!!το εχω δει σε πολλες ταινιες και θελω να μαθω ποιο ειναι αυτο το τραγουδι πες το πες το στρατιωτικο υμνο πες το οπως θες....το ξερει κανεις?

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο εμενα.Δεν περιμενω κ πολλα αλλα δε χανω τιποτα να ρωτησω.Ειναι ενα τραγουδακι,μπαλαντα,κ ξεκιναει να τραγουδαει μια γυναικα, αρχικα χωρις μουσικη.Ξεκιναει καπως ετσι ''someone told that love...'' Οποια βοηθεια Δεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
Καλησπερα κ απο εμενα.Δεν περιμενω κ πολλα αλλα δε χανω τιποτα να ρωτησω.Ειναι ενα τραγουδακι,μπαλαντα,κ ξεκιναει να τραγουδαει μια γυναικα, αρχικα χωρις μουσικη.Ξεκιναει καπως ετσι ''someone told that love...'' Οποια βοηθεια Δεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα

Φίλε μου δε βοηθάς και πολύ. Που το έχεις ακούσεις? Λίγο ρεφρέν υπάρχει? Παλιό ή καινούργιο?

Δημοσ.

emena auto pou mou paei sto mualo einai Bette Middler - The Rose

Some say love it is a river that drowns the tender reed

Some say love it is a razer that leaves your soul to blead ...

sou 8umizei kati ?????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...