Outliner Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσήλθες στο Insomnia.Βεβαίως αν έκανες τον κόπο να κάνεις ένα search στο σωστό thread " Μουσική από διαφημίσεις", θα έβλεπες ότι έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στις τελευταίες 6 σελίδες... White Label - Bacardi Mojito Thanks! Είχα ψάξει αλλά δεν το βρήκα, μόλις τώρα κατάλαβα ότι έψαχνα, στο martini αντi για bacardi.
Outliner Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Τα στοιχεία που δίνεις μου έφεραν στο μυαλό το «Μαργαρίτα» του Γιώργου Πολυχρονιάδη, αλλά αν δεν θυμάμαι λάθος αυτό ήταν σε έναν δίσκο του που βγήκε αρχές '90ς.Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης πάντως είναι από τα ονόματα των '60ς, οπότε ίσως και να ψάχνεις αυτό το τραγούδι. Μπορείς να ακούσεις ένα δείγμα εδώ. Αυτό είναι. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Θέλω να το τραγουδήσω στο μαγαζί για τις απόκριες.... Έχεις κάτι άλλο σε αυτό το στυλ να προτείνεις??? Κάτι από ελληνικό Λάτιν???
Cristina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό είναι. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Θέλω να το τραγουδήσω στο μαγαζί για τις απόκριες.... Έχεις κάτι άλλο σε αυτό το στυλ να προτείνεις??? Κάτι από ελληνικό Λάτιν??? Λόγω των ημερών μάλλον θα πήγαιναν γάντι οι Apurimac. Δεν είναι όλα τους τα τραγούδια αμιγώς λάτιν όπως φαντάζομαι πως θες, αλλά αποκριατοφέρνουν. Να σου προτείνω και Νταλάρα; 80s κιθαριστικό popάκι, θυμίζει "99 Red Baloons" περίπου, και λίγο pretenders, γυναικεία φωνητικά, πολύ γνωστό. Το άκουσα τις προάλλες έξω και το θυμήθηκα. Το μόνο που θυμάμαι από λόγια είναι ένα χαρακτηριστικό "Οο εε ο" που λέει μετά από κάθε πρόταση.Θυμίζει σε κανένα κάτι, έστω και με αυτή την ελλιπέστατη περιγραφή? Ξαναδιαβάζοντας το post σου, μου ήρθε μια flashιά, αλλά μπορεί να είναι και εντελώς άσχετη... Μήπως ψάχνεις το «Walk Like An Egyptian» από Bangles; Μπορείς να το ακούσεις εδώ.
NoNuclearPower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως είναι όντως Pretenders - Back on the chaingang... ου ου ου... Όχι, Pretenders είναι κάργα χαρακτηριστική φωνή για να μην την καταλάβεις. -btw για το "Back on the chaingang" πολύ καλή είναι η unplygged version από το "Isle of view"- Ξαναδιαβάζοντας το post σου, μου ήρθε μια flashιά, αλλά μπορεί να είναι και εντελώς άσχετη...Μήπως ψάχνεις το «Walk Like An Egyptian» από Bangles;Μπορείς να το ακούσεις εδώ. αστερι!!!! :-D πάνω σε αυτή τη "flashιά" που κουβαλά ο καθένας σε τούτο το φόρουμ, στηρίζεται αυτό το topic. Πώς αλλιώς βρίσκονται τουλάχιστο τα 3/4 των κομματιών που αναζητούνται, ακόμα και με τις πιο απίθανες περιγραφές. (και τα 3/4 των 3/4 είναι δικά σου Χριστινάκι έτσι κι αλλιώς).
lbch Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 to tragoudi pou zhtaga dustuxws akoma den exw kataferei na ftiaxw sample!telospantwn,uparxei epishs allo ena to opoio mallon tha sas bohthhsw na breite ton titlo....leei sthn arxh baby....you're the one bla bla kai sto refren an thumamai kala paei we can give it to the.....lets go out and dance we can give it to....(auta elpizw na bohthhsa kapws...)tnx anuway!
lbch Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 entaxei magkes to brhka tnx kai pali anuway...!lets go out and dance legetai to kommati gia opoion parepimptontws den to xerei....!
v-tidus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά,ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει πολύ στον dee jay, και ο τραγουδιστής έχει αλλοιωμένη ηλεκτρονική φωνή.Από στίχους δεν έχω καταλάβει κανέναν, παρά του ότι συνήθως πιάνω κάτι, για να καταλάβετε περίπου για πιό τραγούδι λέω.
PeiramatoZwo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 lbch μήπως εννοείς το τραγούδι Akcent - Kylie ? Γιατί μοιάζουν αρκετά οι στίχοι...
dekra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Γεια χαρα παιδια, μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει εδω: http://www.sendspace.com/file/eunss6
pakoulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά,ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει πολύ στον dee jay, και ο τραγουδιστής έχει αλλοιωμένη ηλεκτρονική φωνή.Από στίχους δεν έχω καταλάβει κανέναν, παρά του ότι συνήθως πιάνω κάτι, για να καταλάβετε περίπου για πιό τραγούδι λέω. Για δοκίμασε το "Fragments of life" από Roy Vedas
v-tidus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Για δοκίμασε το "Fragments of life" από Roy Vedas Όχι φίλε μου,δεν είναι αυτό,thanx για την προσπάθεια. Αυτό που ψάχνω είναι αρκετά καινούργιο.Πριν περίπου έναν μήνα το πρωτοάκουσα.
Arheos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας! Είδα για άλλη μια φορά 10η εντολή κ στην αρχή έπαιζε ενα κομμάτι απαλό που έλεγε μέσα: "Tight me up, never apart, break me heart" κάπως έτσι.. Αντρας το λέει, μήπως το ξέρει κανείς? Θενκ γιου Blackfield - Lullaby OT: Αφού δεν είναι "ου φονεύσεις" η 10η, τη σειρά θα'πρεπε να τη λένε 11η εντολή όπως τραγουδούσε και η Νανά μας, ή άλλως... Ααα, δεν μπορώ να την πω! Μετά θα πρέπει να πάω ή στις γαλέρες ή στο ίδρυμα!
GReddyRx7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα. Ψάχνω ρε παιδειά εδώ και πόσο καιρό ένα τραγούδι που πάει κάπως έτσι...It's the first time... κάτι λέει... of my life και μετά λέει κάτι άλλο... of another life... ξέρω ήμουν κατατοπιστικότατος :mrgreen: για βοηθήστε ρε παιδειά μου έχουν σπάσει τα νεύρα!
nota3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας, Ξερεις κανεις το κομματι που λεει στο ρεφρεν "time after time"? προσοχη δεν ειναι το γνωστο που λεει η cindy lauper, οι jewel και πολλοι αλλοι. Αυτο που αναζητω μου θυμιζει μουσικη κατι απο depeche mode. Σας ευχαριστω πολυ!!
Mixalakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ^^Μάλλον θες το 'Time After Time' απο τους 'Beloved'....
Προτεινόμενες αναρτήσεις