Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθω να βρω ποιο κομματι παιζει στους τιτλους τελους του pirates of the carribean 1. οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.

edit: τελικα ακυρο,το βρηκα!

Δημοσ.

to xanakousa shmera to kommati (sto gumnasthrio pou paw)kai prepei na leei you can be awake kai sto telos nomizw lay kati me diarkeia "stayy"

Bohthhsa katholou?

Δημοσ.
to xanakousa shmera to kommati (sto gumnasthrio pou paw)kai prepei na leei you can be awake kai sto telos nomizw lay kati me diarkeia "stayy"

Bohthhsa katholou?

Αν απαντούσες και σε αυτά που ρωτάει ο billpepas, θα βοηθούσες περισσότερο. blink.gif

Δεν έχεις κανένα sample να μας δώσεις να το ακούσουμε ?

Όταν λες beatάκι τι ακριβώς είδος εννοείς ?

Φωνητικά γυναικεία ? Αντρικά ?

Δημοσ.

Bohthhsa katholou?

Μου ήρθε στο μυαλό το David Guetta - Stay...

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Ψάχνω ένα τραγούδι πιθανότατα από Calexico (τουλάχιστον τέτοιο στυλ είναι) στο οποίο ακούγονται δύο φωνές μία του τραγουδιστή και μια άλλη στα γαλλικά από μια γαλλίδα. Σε κάποια φάση ο τραγουδιστής λέει "I knew she would be the death of mine". Ελπίζω να βοήθησα. Το ψάχνω καιρό αυτό το κομμάτι.

Δημοσ.
Γεια σε όλους. Ψάχνω ένα τραγούδι πιθανότατα από Calexico (τουλάχιστον τέτοιο στυλ είναι) στο οποίο ακούγονται δύο φωνές μία του τραγουδιστή και μια άλλη στα γαλλικά από μια γαλλίδα. Σε κάποια φάση ο τραγουδιστής λέει "I knew she would be the death of mine". Ελπίζω να βοήθησα. Το ψάχνω καιρό αυτό το κομμάτι.

Calexico - Ballad of Cable Hogue

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι από την καινούργια διαφήμιση του Martini (στο μπαρ που τρίβει τον πάγο με το λεμόνι ο μπαρμαν και χορεύουν όλοι στο ρυθμό)????? pls!!!! thanks.

Δημοσ.

Άλλο ένα request. Ένα παλιό ελληνικό κομμάτι που λέει νομίζω στο ρεφρέν, "Μαργαρίτα" (βραχνή αντρική φωνή, ψιλολάτιν, γρήγορο, πολύ κιθάρα, θυμίζει λίγο gypsy kings). Το άκουσα πρόσφατα στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενη που έκανε αφιέρωμα στα 60's.

Thanks in advance!!!

Δημοσ.
Παιδιά ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι από την καινούργια διαφήμιση του Martini (στο μπαρ που τρίβει τον πάγο με το λεμόνι ο μπαρμαν και χορεύουν όλοι στο ρυθμό)????? pls!!!! thanks.

Καλωσήλθες στο Insomnia.

Βεβαίως αν έκανες τον κόπο να κάνεις ένα search στο σωστό thread " Μουσική από διαφημίσεις", θα έβλεπες ότι έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στις τελευταίες 6 σελίδες...

White Label - Bacardi Mojito

Δημοσ.

Γεια σας! Είδα για άλλη μια φορά 10η εντολή κ στην αρχή έπαιζε ενα κομμάτι απαλό που έλεγε μέσα: "Tight me up, never apart, break me heart" κάπως έτσι.. Αντρας το λέει, μήπως το ξέρει κανείς? Θενκ γιου :D

Δημοσ.
80s κιθαριστικό popάκι, θυμίζει "99 Red Baloons" περίπου, και λίγο pretenders, γυναικεία φωνητικά, πολύ γνωστό. Το άκουσα τις προάλλες έξω και το θυμήθηκα. Το μόνο που θυμάμαι από λόγια είναι ένα χαρακτηριστικό "Οο εε ο" που λέει μετά από κάθε πρόταση.

Θυμίζει σε κανένα κάτι, έστω και με αυτή την ελλιπέστατη περιγραφή?

Μήπως είναι όντως Pretenders - Back on the chaingang... ου ου ου...

Δημοσ.
Άλλο ένα request. Ένα παλιό ελληνικό κομμάτι που λέει νομίζω στο ρεφρέν, "Μαργαρίτα" (βραχνή αντρική φωνή, ψιλολάτιν, γρήγορο, πολύ κιθάρα, θυμίζει λίγο gypsy kings). Το άκουσα πρόσφατα στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενη που έκανε αφιέρωμα στα 60's.

Thanks in advance!!!

Τα στοιχεία που δίνεις μου έφεραν στο μυαλό το «Μαργαρίτα» του Γιώργου Πολυχρονιάδη, αλλά αν δεν θυμάμαι λάθος αυτό ήταν σε έναν δίσκο του που βγήκε αρχές '90ς.

Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης πάντως είναι από τα ονόματα των '60ς, οπότε ίσως και να ψάχνεις αυτό το τραγούδι.

Μπορείς να ακούσεις ένα δείγμα εδώ.

Δημοσ.
Η 1η εκτέλεση είναι του Ιταλού Toto Cutugno και λέγεται «Africa».

Το τραγούδι έγινε πολύ γνωστό από τον Joe Dassin και ο γαλλικός τίτλος του είναι «L' Ete Indien».

Στα Ελληνικά είχε διασκευαστεί από τον Δάκη με τίτλο «Όνειρα», κάπου στα 80ς, προφανώς επηρεασμένο από την γαλλική εκτέλεση που το ρεφρέν του ξεκινούσε κάπως έτσι: «On ira...».

Η εκτέλεση του sample σου μάλλον είναι αρκετά πρόσφατη, μου φάνηκε κάπως beatάτη και δεν τη γνωρίζω.

Χριστίνα, ως λάτρης της γαλλικής μουσικής επίτρεψέ μου να κάνω μία μικρή παρατήρηση. Εχω την αίσθηση οτι η "πατρότητα" του τραγουδιου αμφισβητείται. Το τραγούδι σίγουρα πρωτοκυκλοφόρησε με τον τίτλο "L'été indien" και το είπε πρώτος ο Τζο Ντασσέν το 1975. Τώρα ως προς τους στίχους και τη μουσική, εγώ ήξερα κάτι για Pierre Delanoé και Claude Lemesle, αν και ψάχνοντάς βρήκα και το όνομα του Salvatore Cotugno... Δεν ξέρω τελικά τι ακριβώς έχει γίνει. Αν κάποιος το γνωρίζει θετικά, ας μας διαφωτίσει...

Δημοσ.
Χριστίνα, ως λάτρης της γαλλικής μουσικής επίτρεψέ μου να κάνω μία μικρή παρατήρηση. Εχω την αίσθηση οτι η "πατρότητα" του τραγουδιου αμφισβητείται. Το τραγούδι σίγουρα πρωτοκυκλοφόρησε με τον τίτλο "L'été indien" και το είπε πρώτος ο Τζο Ντασσέν το 1975. Τώρα ως προς τους στίχους και τη μουσική, εγώ ήξερα κάτι για Pierre Delanoé και Claude Lemesle, αν και ψάχνοντάς βρήκα και το όνομα του Salvatore Cotugno... Δεν ξέρω τελικά τι ακριβώς έχει γίνει. Αν κάποιος το γνωρίζει θετικά, ας μας διαφωτίσει...

Τί να σου πω... Μπορεί να έχεις και δίκιο.

Από μικρούλα κι εγώ ήξερα πως το τραγούδι ήταν του Joe Dassin (ήταν και αγαπημένος του πατέρα μου), μέχρι που πριν αρκετά χρόνια άκουσα στο ραδιόφωνο πως η 1η εκτέλεση ήταν του Τ. Cutugno.

Edit:

Από το profile του Toto Cutugno στο allmusic.com:

In 1975, his song "L'ete Indien," written for French Joe Dassin, became an international hit
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...