billpeppas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 υπαρχει ενα τραγουδι που λεγεται oh lala αλλα δεν ξερω ποιοι το τραγουδανε.λεει μεσα κατι christina / kournikova και τα σχετικα.αν ξερει κανεις αας με βοηθησει. Morandi - Beijo ( Uh La La ) [ English Version ] xerei kapoios poio einai ayto ? http://rapidshare.com/files/11975329/tragoudi.mp3.html Starstylers ft Michy - Keep On Moving
johnyboy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Morandi - Beijo ( Uh La La ) [ English Version ] Starstylers ft Michy - Keep On Moving thnx a lot
zouza Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 καλησπέρα ψάχνω ένα τραγούδι όπου οι στίχοι στο ρεφρέν είναι έτσι: και αφού βάλω σε μια ταξί τα ασυμμάζευτα,να σου πω αν είσαι εντάξει τώρα μαζευτα, και αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο παρ το δρόμο....τον αγύριστο. ξέρει κανεις ποιανού είναι και πως λέγεται? ευχαριστώ.
alexpeykh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 καλησπέρα ψάχνω ένα τραγούδι όπου οι στίχοι στο ρεφρέν είναι έτσι: και αφού βάλω σε μια ταξί τα ασυμμάζευτα,να σου πω αν είσαι εντάξει τώρα μαζευτα, και αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο παρ το δρόμο....τον αγύριστο. ξέρει κανεις ποιανού είναι και πως λέγεται? ευχαριστώ. Νοτης σφακιανακης - παρ'το δρομο Starstylers ft Michy - Keep On Moving Thanx very much
Cristina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ε τι να πώ μήπως ξέρω και εγώ??? Προσπαθώ να το γράψω όσο καλύτερα μπορώ. Το είχα ζητήσει και παλιότερα και είπα απλά ότι το είχα ακούσει σε μια ταινία Ροζ Πάνθηρα στην σκηνή όπου ο Κλουζό προσπαθεί να μπει σε ένα κάστρο... :grin: «The Inspector Clouseau Theme» του Henry Mancini. Είσαι τυχερός που το είχα σε CD και κατάφερα να το ακούσω, γιατί αν ήταν σε κάποιον σκληρό...
Sellers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 «The Inspector Clouseau Theme» του Henry Mancini. Είσαι τυχερός που το είχα σε CD και κατάφερα να το ακούσω, γιατί αν ήταν σε κάποιον σκληρό... Σε ευχαριστώ. Και το είχα ψάξει σε Henry Mancini αλλά δεν το είχα βρει.
ts00ts00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 " Se parakalw apopse, th psuxh mou bres k kopse, pare thn anapnoh mou, bale terma sth zwh mou " . To akousa se ena LIVE CD ths Pegku Zhna, mou arese polu san tragoudi. Poios to tragoudhse prwta ?
Cristina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 " Se parakalw apopse, th psuxh mou bres k kopse, pare thn anapnoh mou, bale terma sth zwh mou " . To akousa se ena LIVE CD ths Pegku Zhna, mou arese polu san tragoudi. Poios to tragoudhse prwta ? Ρίτα Σακελλαρίου
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Παλιό 80ς -πιθανότατα-, ροκ, march ρυθμός. το ξανάκουσα μετά από καμιά 15ρια χρόνια σήμερα στο ράδιο, δε συγκράτησα καθόλου λόγια. Είναι αγγλικό, αλλά λέει συνέχεια 2 ακαταλαβίστικες λέξεις ("inzaya inzaye" -κάπως έτσι), ή που λέει κάτι στα αγγλικά που δεν καταλαβαίνω. Πολύ γνωστό, έπαιζε συνέχεια κάποτε.
mustang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ψαχνω να βρω ενα τραγουδι bitaki που λεει μεσα "exctacy,exta no" πολλες φορες.Ειναι λιγο παλιο!
larryg4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ξενο κομματι Dance με ενα οργανο σαν φυσαρμονικα...το ψαχνω απο το καλοκαιρι αλλα δεν το βρήκα, το ακουσα προσφατα σε ενα σταθμο κοντα στην Λαμια ,αν μπορει καποιος ας βοηθησει ειναι ηχογραφηση απο κινητό. sample στο παρακατω λινκ. http://www.zippyshare.com/v/858138/name_me_Please.amr.html Ας είναι καλά το dc++ και ο παράγοντας τυχη......... Mr Sosa & Yayo - Cochabamba για όσους ενδιαφέρονται. ψαχνω να βρω ενα τραγουδι bitaki που λεει μεσα "exctacy,exta no" πολλες φορες.Ειναι λιγο παλιο! Φίλε είναι του ramirez αν με βοηθαει η μνημη μου
robas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ψαχνω να βρω ενα τραγουδι bitaki που λεει μεσα "exctacy,exta no" πολλες φορες.Ειναι λιγο παλιο! Chimo Bayo - A Si Me Gusta A Mi (Xta-si Xta-no)
caveneo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ψάχνω ένα τραγούδι του Πάριου. Μου είχαν στείλει κάτι στίχους. "Τον τελευταίο καιρό κάποιοι σε είδαν και μου είπαν πως μετάνοιωσες, νοιώθεις απέραντο κενό και η απουσία μου φορτίου που δεν άντεξες, ένας τρελός εγωισμός και η σιγουριά σου πως θα μείνω μας χωρίσανε και ένα παράλογος θυμός χωρίς αιτία και αφορμή μας διαλύσανε. Και σου το φώναζα και σου το φώναζα θα φύγω σου το φώναζα Μα εσύ δεν μʼ άκουσες, ούτε προσπάθησες στην πόρτα, δεν με κράτησες. Και σου το φώναζα και σου το φώναζα θα φύγω σου το φώναζα Είπες αυτός δεν είναι αετός, είναι σπουργίτι και έχει ανάγκη την αγάπη μου, πως να πετάξει στα ψηλά που έχει μάθει χαμηλά και στην παλάμη μου. Τώρα φοβάμαι είναι αργά, ήμουν γυαλί που με τη στάση σου το ράγισες και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιστεύω πως ποτέ σου δεν με αγάπησες." Ξέρει κανείς ποιο κομμάτι του είναι;
cap22 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ψάχνω ένα τραγούδι του Πάριου. Μου είχαν στείλει κάτι στίχους. "Τον τελευταίο καιρό κάποιοι σε είδαν και μου είπαν πως μετάνοιωσες, νοιώθεις απέραντο κενό και η απουσία μου φορτίου που δεν άντεξες, ένας τρελός εγωισμός και η σιγουριά σου πως θα μείνω μας χωρίσανε και ένα παράλογος θυμός χωρίς αιτία και αφορμή μας διαλύσανε. Και σου το φώναζα και σου το φώναζα θα φύγω σου το φώναζα Μα εσύ δεν μʼ άκουσες, ούτε προσπάθησες στην πόρτα, δεν με κράτησες. Και σου το φώναζα και σου το φώναζα θα φύγω σου το φώναζα Είπες αυτός δεν είναι αετός, είναι σπουργίτι και έχει ανάγκη την αγάπη μου, πως να πετάξει στα ψηλά που έχει μάθει χαμηλά και στην παλάμη μου. Τώρα φοβάμαι είναι αργά, ήμουν γυαλί που με τη στάση σου το ράγισες και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιστεύω πως ποτέ σου δεν με αγάπησες." Ξέρει κανείς ποιο κομμάτι του είναι; "Και σου το φώναζα θα φύγω" Πρέπει να είναι από το cd με τον γιο του, "Παρέα με τον Χάρη"
Silok Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Παλιό 80ς -πιθανότατα-, ροκ, march ρυθμός. το ξανάκουσα μετά από καμιά 15ρια χρόνια σήμερα στο ράδιο, δε συγκράτησα καθόλου λόγια. Είναι αγγλικό, αλλά λέει συνέχεια 2 ακαταλαβίστικες λέξεις ("inzaya inzaye" -κάπως έτσι), ή που λέει κάτι στα αγγλικά που δεν καταλαβαίνω. Πολύ γνωστό, έπαιζε συνέχεια κάποτε. IN ZAIRE - Johnny Wakelin
Προτεινόμενες αναρτήσεις