MariaTs. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Θέλω τη βοήθεια σας! Έπεσε στα χέρια μου μία συλλογή (ίσως κάποιοι να τη γνωρίζουν) 'Μore Than Miles' που υποτίθεται ότι είναι κομμάτια του Robert Miles, αλλά μόνο μερικά απ'αυτά είναι και όλα τα υπόλοιπα κινούνται στον ήχο του. Θα δώσω τίτλους μήπως γνωρίζεται τους δημιουργούς: cd 1 ----- 1. FABLE - Robert Miles 2. CELEBRATE (THE LOVE) 3. X-FILES - Dj Dado 4. PIANO IN TRANCE 5. MAGIC MELODY 6. CYBERDREAM 7. NO FATE 8. RHAPSODY IN E 9. SKY PLUS 10.SIMPLICITY 11.SONG FOR GUY 12.CHILDREN - Robert Miles 13.MY DREAM (MY WISH) 14.WATERFALL 15.SPRING RAIN 16.SECRET WORLD 17.HERZSPRING I cd 2 --------- 1. FLOATING 2. FANTASYA - Robert Miles 3. SEVEN DAYS AND ONE WEEK - B.B.E. 4. DREAMER 5. ATLANTIS 6. SPRING 7. MAN IN THE MOON 8. METROPOLIS 9. WATERFLOW 10.HEARTAGE 11.LE VOIE LE SOLEIL 12.FALL DOWN ON ME 13.LOVIN' YOU 14.WAKAN 15.I WANNA KNOW 16.LOVE STIMULATION 17.INSOMNIA - Faithless Σε μερικά ήδη έχω συμπληρώσει τους δημιουργούς. Για να διευκολύνω την κατάσταση σχεδόν όλα τα κομμάτια θυμίζουν Robert Miles, αλλά δεν είναι. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Atlantis - DJ Tiesto { μπορεί να είναι και άλλο, μην το έχεις 100% sure } Waterfall - Atlantic Ocean ( ATB Remix ) { Maybe } Dreamer - Antico ( κατά 90% ) 13 Lovin You, τι style? μπορεί να είναι κάποιο από τα remix του κλασικού Lovin' You από Smurf & Perry ft Concha Buika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Θέλω τη βοήθεια σας! Έπεσε στα χέρια μου μία συλλογή (ίσως κάποιοι να τη γνωρίζουν) 'Μore Than Miles' που υποτίθεται ότι είναι κομμάτια του Robert Miles, αλλά μόνο μερικά απ'αυτά είναι και όλα τα υπόλοιπα κινούνται στον ήχο του. Θα δώσω τίτλους μήπως γνωρίζεται τους δημιουργούς: μερικά πυ έχω είναι: cd 1 ----- 1. FABLE - Robert Miles 2. CELEBRATE (THE LOVE) - Zhi-Vago 3. X-FILES - Dj Dado 4. PIANO IN TRANCE - Cyclone Tracy 5. MAGIC MELODY - Groove Solution 6. CYBERDREAM - Imperio 7. NO FATE - Zyon 8. RHAPSODY IN E - Scooter 9. SKY PLUS - Nylon Moon 10.SIMPLICITY - Protect System II (μάλλον) 11.SONG FOR GUY - Piano Angels 12.CHILDREN - Robert Miles 13.MY DREAM (MY WISH) - Caucasuss 14.WATERFALL - Atlantic Ocean 15.SPRING RAIN 16.SECRET WORLD - Vector Mode 17.HERZSPRING I cd 2 --------- 1. FLOATING - Terra Ferma 2. FANTASYA - Robert Miles 3. SEVEN DAYS AND ONE WEEK - B.B.E. 4. DREAMER - (λες να είναι απο..) Livin' Joy 5. ATLANTIS - Ayla 6. SPRING - RMB (μάλλον) 7. MAN IN THE MOON 8. METROPOLIS - DJ Dado 9. WATERFLOW - Wizard Of Trance 10.HEARTAGE - Nylon Moon 11.LE VOIE LE SOLEIL - Subliminal Cuts 12.FALL DOWN ON ME 13.LOVIN' YOU 14.WAKAN - Wakan 15.I WANNA KNOW 16.LOVE STIMULATION - Humate 17.INSOMNIA - Faithless EDIT: πρόσθεσα κι άλλα και διόρθωσα μερικά. άντε λίγα σου μείναν :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 To DREAMER δεν έχει καμία σχέση με Livin' Joy. Μάλλον πρέπει να είναι από Zhi-Vago Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MANNO_04 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ψάχνω ένα κομμάτι που ακούω τελευταία στο ραδιόφωνο το λέει γυναίκα,είναι ισπανικό και πάει maro maro e,il po favore. Bebe - Malo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μαρία, αυτήν τη συλλογή την έχω κι εγώ και όταν έψαχνα να βρω τους καλλιτέχνες, πριν πολλούς μήνες, διαπίστωσα πως κάτι παράξενο συμβαίνει... Ακόμα έτσι έχει μείνει ο φάκελος... Δες τα παρακάτω links και αν βγάλεις άκρη, πες μου και μένα. http://www.discogs.com/release/172684 http://www.discogs.com/release/53916 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcensor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 paides, ena kommati sxetika palio apo Yahel pou einai melodiko beat kai to organo tou moiazei me auto pou exei pali o Yahel sto kommati For the people. . to kserei kaneis pos legetai? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Cristina, σε υπερευχαριστώ! Έψαχνα στο google και τα αποτελέσματα της αναζήτησης ήταν απογοητευτικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laokratwr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 paidia ena beataki pou leei sto refren i came for you...pws legetaiaiaiaiai?pelekaei to kommati... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 The Discoboys ft Manfred Ma - For You λαοκράτωρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 γνωρίζει κανείς το τραγούδι από την νέα διαφήμιση της vodafone αυτή που παίζει μπάλα η εθνική μας με τα κοστουμάκια τους... ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Σε λάθος topic το έβαλες squib... στο ίδιο section εδώ, έχει το "τραγούδια από εκπομπές/διαφημίσεις", βάλτο εκεί το request σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laokratwr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 for me bill peppas?lol.thnx man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen_angel82 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ξέρει κανείς ένα beatακι που παίζε πολύ. Κάποιες στιγμές λέει :Que passa (ελπίζω να το έγραψα σωστά). ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Clubworxxx - Bombassa maybe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις