k@terin@ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τέλος ψάχνω ένα γαλλικό που λέει "Qu'est ce que tu comprend e o ohohohohoh" kαι είναι αρκετά ρυθμικό.Ξέρω πως ζητάω πολλά με τη μια,αλλά για να μην κάνω άλλο post. Tragedie-Hey oh
bells Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 καλησπερα μπορειτε να μου πειτε ποιο συγροτημα ειναι εδω http://rapidshare.com/files/11077957/again.mp3.html το τραγουδι πρεπει να λεγεται again
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 καλησπερα μπορειτε να μου πειτε ποιο συγροτημα ειναι εδω http://rapidshare.com/files/11077957/again.mp3.html το τραγουδι πρεπει να λεγεται again Το συγκρότημα είναι οι Archive και το τραγούδι πράγματι λέγεται «Again». Αλλά θα παρακαλούσα πολύ να μην ανεβάζετε τόοοοοοσο μεγάλα «samples» για αναγνώριση. Δεν υπάρχει λόγος να κατεβάζουμε τόσα mb από τη στιγμή που και 20-30-40 δευτερόλεπτα μπορούν να είναι αρκετά και σε χαμηλή συμπίεση για να είναι όσο γίνεται πιο μικρά... Αν δεν ξέρετε τον τρόπο, ρωτάτε να σας πούμε.
dj_mentor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που στο καλό κολλάει ? psaxneis to etostone - ela gia ligo (nts Club Mix) Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Μια μικρή βοήθεια για ένα κομμάτι που ακούμε τώρα τελευταία σε club. Electro dance κομμάτι θα μπορούσε να το πει κανείς "δώσε μου λίγο νερό για να πιω απ'τα χείλη σου ο λόγος να ζω" Ευχαριστώ etostone - ela gia ligo (nts Club Mix)
fallen_angel82 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 billpeppas ήταν οι στίχοι του τραγουδιού που έψαχνα. dj_mentor σ'ευχαριστώ πολύ!!!!
Alexiel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Paidia m omorfa miiipws tygxanei na kserete ena kommati piano pou paizei kamia fora sto 50-50? Einai poly iremo k omorfo kommataki.. Opoios to kserei as m to pei sas parakalw..
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Paidia m omorfa miiipws tygxanei na kserete ena kommati piano pou paizei kamia fora sto 50-50? Einai poly iremo k omorfo kommataki.. Opoios to kserei as m to pei sas parakalw.. Μάλλον αυτό πρέπει να ζητάς. Αυτό έχω ακούσει δηλαδή, δεν έχω υπ' όψιν αν παίζει και κάποιο άλλο... «Henry Mancini - Love Theme from Romeo and Juliet»
Alexiel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δεν είναι αυτό δυστυχώς.. Αυτό το έχω. Ισως να μοιάζει λίγο αλλά... Θαύμα θα ταν αν το ήξερε κάποιος.. Σ' ευχαριστώ πάντως που προσπάθησες
Nantia(R) Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 psaxnw ena song poy leei : everybody's jumping, people hopping hey ho hey ho kapws etsi RnB propersino k akougotan poly sta club
carmir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο λεει "ολοι μεσα στο club lene o οι γκομενες σεξυ λενε ο" thx apanthste moy sas parakalw
k@terin@ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο λεει "ολοι μεσα στο club lene o οι γκομενες σεξυ λενε ο" thx apanthste moy sas parakalw einai apo tous Tangram alla den thymamai to onoma tou tragoudiou..
bingo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο λεει "ολοι μεσα στο club lene o οι γκομενες σεξυ λενε ο" thx apanthste moy sas parakalw TANGRAM-OOO (DJZAN-TAS MASH UP MIX)
gap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δες, ότι η ζωή, είναι μια στάλα ταξίδι, και πιες, σε ένα φιλί, τον κόσμο, θέλει θάρρος και αλήθεια μαζί, όμως εσύ, είσαι τραγούδι, είσαι πόνος και γώ, σε κυνηγώ, δεν σ' αφήνω γι' άλλο τίποτα πάνω στη γη... ξέρει κανείς ποιο τραγούδι είναι? ακούγεται στο mega στη διαφήμιση μιας νέας σειράς. πρέπει να το λέει η παπαρίζου.. ποιο είναι ??
mrl007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 psaxnw ena tragoudi pou exei th mousikh tou drop the pressure alla to tragoudaei gunaika k exei allo stixo-einai persino h propersino-phpws kserei kapoios ton titlo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις