vikini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας!Ψαχνω ενα τραγουδι κ το μονο που θυμαμαι ειναι οτι καπου λεει "she holds a candle"...Σας λεει κατι??
pakoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας!Ψαχνω ενα τραγουδι κ το μονο που θυμαμαι ειναι οτι καπου λεει "she holds a candle"...Σας λεει κατι?? Terry Hall - Forever J
Harkon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 καλησπέρα σας και καλή χρονιά! λόγω της πώρωσης με τον Borat που με διακατέχει τις τελευταίες ημέρες, έψαξα και είδα και τα επεισόδεια από το Ali-G Show. γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κομμάτι (dance,house,κτλ) που ακούγεται όταν κάνει έναρξη του τμήματος που θα παίξει τον Bruno? ευχαριστώ!
Sinclair Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ψαχνω και εγω ενα κομματακι που στο ρεφραιν λεει... what if summer never came, και το τραγουδαει καποιος Μακαρτυ,Μακαρθυ..;;
@zouve@ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 ena kommati tou pantazi pou leei "to vradi stin skopia me pianei i monaxia" pos legete ???
capitan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Γεια σε όλους. Χτες το βραδυ κατα τις εντεκα με δωδεκα ακουσα στον rockfm ενα τραγουδι πολυ γνωστο σαν μπαλαντα rock του οποίου το refrain πηγαινε καπως ετσι: one hundred times(ή miles) you..... will u ever....ground(?) Το ξέρω ότι δε βοηθαω και πολύ αλλά είστε η τελευταία μου ελπίδα καθώς με lyric search δε βρηκα τίποτα. Φχαριστωω
nick833 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ψαχνω και εγω ενα κομματακι που στο ρεφραιν λεει... what if summer never came, και το τραγουδαει καποιος Μακαρτυ,Μακαρθυ..;; What If Summer Never Came - James McCarty
yv4k Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Paidia kalhmera! Psaxnw ena kommati pou legetai augoustiatiko feggari kai einai psiloxoreytiko! Leei:"ayth h nyxta opws gyrizei einai ena zari..." kai apo pisw enas antras leei "i 've got love.."...Poia to leei kai pou mporw na to vrw? Αυτό που ψάχνεις είναι μάλλον το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι από 18 Καλοκαίρια Μετά
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που ψάχνεις είναι μάλλον το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι από 18 Καλοκαίρια Μετά Του έχουν ήδη απαντήσει...
bokarinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Arxika eyxomai se oloys xronia polla kai kali xronia!! Anazitw ena tragoydi poy exei poly plaka teleytaio einai, akoygetai poly sto radio kai enas filos moy moy eipe oti einai irlandika logia ayta ta perierga poy akoygontai kai oti einai soundtrack kai se tainia alla den thymotan poia. Epishs ayto stin diafimisi me tin mars poy anaboyn ta fwta den eimai sigoyros poio einai..... Eyxaristw prokatabolika kai sygnwmh an den mporw na ginw poio sygekrimenos.
Cristina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Arxika eyxomai se oloys xronia polla kai kali xronia!!Anazitw ena tragoydi poy exei poly plaka teleytaio einai, akoygetai poly sto radio kai enas filos moy moy eipe oti einai irlandika logia ayta ta perierga poy akoygontai kai oti einai soundtrack kai se tainia alla den thymotan poia. Epishs ayto stin diafimisi me tin mars poy anaboyn ta fwta den eimai sigoyros poio einai..... Eyxaristw prokatabolika kai sygnwmh an den mporw na ginw poio sygekrimenos. Καλώς μας ήρθες και χρόνια πολλά! Αυτό με τα παράξενα λόγια μου έφερε στο μυαλό το «Ievan Polkka» (ή «Ieva's Polka») από τους Loituma, μόνο που αυτό είναι Φινλανδικό και δεν ξέρω αν ακούγεται σε κάποια ταινία. Μια χορευτική διασκευή του όμως (Holly Dolly - Dolly Song), ακούγεται στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι». Σχετικά με το τραγούδι της διαφήμισης της mars... Είναι το «Blue Monday» από τους New Order και έχει αναφερθεί πολλές φορές στο topic που ρωτάμε για τραγούδια από διαφημίσεις. Σαν συμβουλή, μιας και είσαι νέο μέλος στο Insomnia.gr, θα σου έλεγα να μάθεις να χρησιμοποιείς την αναζήτηση του forum. Έτσι θα παίρνεις πιο γρήγορα τις απαντήσεις σου, ειδικά σε τραγούδια διαφημίσεων, αλλά και θα βοηθάς στην καλύτερη διεξαγωγή των θεμάτων του forum.
kostasplak1986 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 kalispera! mipos kserei kaneis ayto to komataki? mallon o bill tha to kserei! http://www.sendspace.com/file/5ftnr6
Sinclair Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 What If Summer Never Came - James McCarty Ευχαριστώ πολύ.
theok2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 kalispera! mipos kserei kaneis ayto to komataki? mallon o bill tha to kserei! http://www.sendspace.com/file/5ftnr6 Ούτε που το άκουσα το τραγουδάκι, αλλά το tunatic λέει ότι είνα το baby it's you apo smokie
Προτεινόμενες αναρτήσεις