Jimmy_BlinD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά άκουγα πριν λίγο στο radio ένα τραγούδι που λέει : ... against ... against ... against the (music μου φαίνεται...) ...(το λέει αρκετές φορές ως ρεφραίν) είναι rockaκι γρήγορο ... και πολύ ωραίο μελοδικό... μπορεί κάποιος να μου πει τον τίτλο?? please!! *Δεν είναι αυτό της madonna και britney πάντως...
pakoulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά άκουγα πριν λίγο στο radio ένα τραγούδι που λέει : ... against ... against ... against the (music μου φαίνεται...) ...(το λέει αρκετές φορές ως ρεφραίν) είναι rockaκι γρήγορο ... και πολύ ωραίο μελοδικό... μπορεί κάποιος να μου πει τον τίτλο?? please!! *Δεν είναι αυτό της madonna και britney πάντως... Police - I can't stand losing you... ίσως?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Police - I can't stand losing you... ίσως? καλά είσαι θηρίο...χίλια ευχαριστώ ρε μάγκα!!! ... και γω ο μλ@ς άκουγα against the music ...
cap22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας! Ψάχνω ένα χριστουγεννιάτικο, το Jingle bells , αλλά με έναν τύπο που το λέει γελώντας μόνο!! Μήπως το ξέρετε?Thanx! Μάλλον εννοείς το "Jingle Bells" των Yello!
mperr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σε ολους κ Χρονια Πολλα! Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζεται στον Red FM και περιλαμβανει τα εξης λογια: "It's all right, it's okey to believe to the sundays...", το τραγουδαει αντρας και ειναι ψιλο ροκ ευχαριστω οποιον με βοηθησει να το βρω
k@kou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 kalispera paidia psaxnw ena tragoudi rempetiko pou leei mesa:δυο και δυο/ κι άλλα δυο/ και δυο κι οχτώ δεκάξι/ πρέπει να τη σακουλευτείς/ τη μόρτικια τη φτιάξη...plz help me sas eyxaristw
yv4k Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 kalispera paidia psaxnw ena tragoudi rempetiko pou leei mesa:δυο και δυο/ κι άλλα δυο/ και δυο κι οχτώ δεκάξι/ πρέπει να τη σακουλευτείς/ τη μόρτικια τη φτιάξη...plz help me sas eyxaristw Απόστολος Νικολαΐδης - Τη Ζούλα Μου Ανακάλυψαν Το έχουν πει και άλλοι βέβαια, αλλά πιο γνωστή εκτέλεση είναι αυτή.
manosone Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Ψαχνω το "Δημοσθενους Λεξης" απο Σαβοπουλο διασκευη.Η διασκευη ειναι με ηλεκτρικες κιθαρες κτλ.Ελληνικο ροκ συκγροτημα.Ξερεις κανεις τιποτα..?
pakoulis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Ψαχνω το "Δημοσθενους Λεξης" απο Σαβοπουλο διασκευη.Η διασκευη ειναι με ηλεκτρικες κιθαρες κτλ.Ελληνικο ροκ συκγροτημα.Ξερεις κανεις τιποτα..? Το συγκρότημα που λες ονομάζεται "Ειδικές Δυνάμεις", κι ο δίσκος είχε κυκλοφορήσει περίπου το 1988...
kvgreco Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Γειά σας καί χρόνια πολλά. Πόσα rock τραγούδια ξέρετε πού περιέχουν μέσα το the doctor. Έχει σημασία γιά μένα γιατί κάνω μιά ειδική συλλογή.
thanassissis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Pos legontai ta 2 nea tragoudia tou Noti Sfakianaki? To ena leei: Και σαν ευαίσθητο παιδί παράπονο με πιάνει που γίναν τόσοι οι κύνεδοι τα λαμόγια κι οι ρουφιάνοι
Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Pos legontai ta 2 nea tragoudia tou Noti Sfakianaki? To ena leei: Και σαν ευαίσθητο παιδί παράπονο με πιάνει που γίναν τόσοι οι κύνεδοι τα λαμόγια κι οι ρουφιάνοι Αυτο το υπερκορυφαίο τραγούδι του ΘΕΟΥ που στην ουσία δίνει μια γροθιά στην καθημερινότητα λέγεται ''Το σύστημα''. Το άλλο απίθανο άσμα όπου ξεκινάει με ένα κοριτσάκι να λέει ''πάρτε λουλούδια κύριε'' φανερά επηρεασμένος απο Pink Floyd ονομάζεται ''Το Αγγελούδι''. Να'σαι καλά ρε Νότη. Γελάσαμε και φέτος.
vaguk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 kalispera! xronia polla! na zitisw xari megali? gnorizei kaneis pws legetai to tragoudi pou akoustike sto teleytaio episodio twn Singles, ekei opou o servetalis skotonetai me ton peristeropoulo? ena entono komati, me xwrodia sto bathos.. 1000 eyxaristw prokatabolika!
XXXXX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 παιδια καλησπερα!εχω φαει κολημα να βρω ενα μουσικο κομματι που επαιζε στην ταινια transporter 1 αλλα δεν ξερω πως λεγεται,το κομματι ειναι οταν ο μαγκας με την BMW εφτασε με μια βαλητσα και ειχε την κινεζα μεσα λιγο πριν παρκαρη να παραδοση τη βαλιτσα,plz!!αν το ξερει καπιος ας το πη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις