Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3.ena elliniko kommati tora arketa palio pou paei. SE eniosa mesa mou pantou san na min perase mia mera ktl. pios einai o artist kai o titlos tou tragoudiou??

euxaristo gia tin voithia sas!

dimitriadis kai mikroi iroes - san na min perase mia mera

Δημοσ.
GIA sas paides psaxno kommati kseno pou leei san stixo tin leksi fiesta einai dance kommati kai akougontai kati sfirixtres mesa episis to kommati akougete sixna tin periodo ton karnavalion

Δες για Sunclub - Fiesta

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Προχθές άκουγα τον sportfm καί έβαλε ένα τραγούδι πού είχε πολύ πλάκα κάτι σαν νιμουνιμου να έλεγε.Ρώτησε μετά ένας ακροατής καί τού είπαν ότι ο τραγουδιστής λέγεται Νίκος Ξύδης νομίζω.Thanks

Δημοσ.

Τhank's a lot Christina.Εχω και αλλα 2.Eλληνικο ροκ."...Δεν εισαι εδω,απ'το μυαλο μου δεν σε βγαζω,με τιποτα αλλο δε σ'αλλαζω,στον κοσμο αυτο.Δεν εισαι εδω,στα σκοτεινα δωματια του Παυλου τριγυριζεις,και την ψυ\χη σου ξεπουλας ξανα την χαραμιζεις,σεεεε ποιον." και το αλλο.."..Κοιταω στον καθρεφτη,νακρη βλεπψω την Εφη,κοιταω απ'το μπαλκονι νεκρο ειδα τον Αντωνη.....(σκοτωνει κιαλλους μετα,και στο τελος λεει)..Και εχω μεινει μονος γιατι ειμαι ο δολοφωνος,και 'χω μεινει μονος γιατι 'μαι ο δολοφονος"..

Anyone?

Δημοσ.
paidia mipws xerei kanenas ena ispaniko komati psilo lounge me akornteon poli melodiko pou akougetai poli twra teleytaia sto radio.eyxaristw poli prokatavolika!!

Ίσως να θέλεις το «Battery Calm» από Sunset Blvd.. blink.gif

Μπορείς να ακούσεις εδώ ένα sample για να δεις αν όντως είναι αυτό.

Γειά χαρά.

Προχθές άκουγα τον sportfm καί έβαλε ένα τραγούδι πού είχε πολύ πλάκα κάτι σαν νιμουνιμου να έλεγε.Ρώτησε μετά ένας ακροατής καί τού είπαν ότι ο τραγουδιστής λέγεται Νίκος Ξύδης νομίζω.Thanks

«Νίκος Ξυδής - Τί Μ*****ς Ήμουν» tongue.gif

Τhank's a lot Christina.Εχω και αλλα 2.Eλληνικο ροκ."...Δεν εισαι εδω,απ'το μυαλο μου δεν σε βγαζω,με τιποτα αλλο δε σ'αλλαζω,στον κοσμο αυτο.Δεν εισαι εδω,στα σκοτεινα δωματια του Παυλου τριγυριζεις,και την ψυ\χη σου ξεπουλας ξανα την χαραμιζεις,σεεεε ποιον." και το αλλο.."..Κοιταω στον καθρεφτη,νακρη βλεπψω την Εφη,κοιταω απ'το μπαλκονι νεκρο ειδα τον Αντωνη.....(σκοτωνει κιαλλους μετα,και στο τελος λεει)..Και εχω μεινει μονος γιατι ειμαι ο δολοφωνος,και 'χω μεινει μονος γιατι 'μαι ο δολοφονος"..

Anyone?

Το 2ο που ψάχνεις λέγεται «Ο Δολοφόνος» και είναι των Μοντάζ. blink.gif

Δημοσ.

Ενα τραγουδι που λεει καποια στιγμη anna kournikova και παιζεται πολυ τελευταια ποιο ειναι?

Ολο μου διαφευγει το ονομα του.

Δημοσ.

Γεια σας! Ψάχνω ένα χριστουγεννιάτικο, το Jingle bells , αλλά με έναν τύπο που το λέει γελώντας μόνο!! Μήπως το ξέρετε?

Thanx!

Δημοσ.
Ενα τραγουδι που λεει καποια στιγμη anna kournikova και παιζεται πολυ τελευταια ποιο ειναι?

Ολο μου διαφευγει το ονομα του.

Morandi - Uh La La (Beijo - English Version)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...