nitro912gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 3.ena elliniko kommati tora arketa palio pou paei. SE eniosa mesa mou pantou san na min perase mia mera ktl. pios einai o artist kai o titlos tou tragoudiou?? euxaristo gia tin voithia sas! dimitriadis kai mikroi iroes - san na min perase mia mera
yv4k Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 GIA sas paides psaxno kommati kseno pou leei san stixo tin leksi fiesta einai dance kommati kai akougontai kati sfirixtres mesa episis to kommati akougete sixna tin periodo ton karnavalion Δες για Sunclub - Fiesta
dour46 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Hi, kserei kaneis poio komati akougete se auto to video (youtube)? Eyxaristw.
billpeppas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Hi, kserei kaneis poio komati akougete se auto to video (youtube)? Eyxaristw. Linkin' Park - Believe Me
djtas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 paidia mipws xerei kanenas ena ispaniko komati psilo lounge me akornteon poli melodiko pou akougetai poli twra teleytaia sto radio.eyxaristw poli prokatavolika!!
Socom Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 hi paidia xerei kaneis poio einai to kommati pou akougetai sto videaki tou nba tv broadband gia to xristougeniatiko lakers @ heat sto nba.com?
geovard Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Γειά χαρά. Προχθές άκουγα τον sportfm καί έβαλε ένα τραγούδι πού είχε πολύ πλάκα κάτι σαν νιμουνιμου να έλεγε.Ρώτησε μετά ένας ακροατής καί τού είπαν ότι ο τραγουδιστής λέγεται Νίκος Ξύδης νομίζω.Thanks
manosone Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Τhank's a lot Christina.Εχω και αλλα 2.Eλληνικο ροκ."...Δεν εισαι εδω,απ'το μυαλο μου δεν σε βγαζω,με τιποτα αλλο δε σ'αλλαζω,στον κοσμο αυτο.Δεν εισαι εδω,στα σκοτεινα δωματια του Παυλου τριγυριζεις,και την ψυ\χη σου ξεπουλας ξανα την χαραμιζεις,σεεεε ποιον." και το αλλο.."..Κοιταω στον καθρεφτη,νακρη βλεπψω την Εφη,κοιταω απ'το μπαλκονι νεκρο ειδα τον Αντωνη.....(σκοτωνει κιαλλους μετα,και στο τελος λεει)..Και εχω μεινει μονος γιατι ειμαι ο δολοφωνος,και 'χω μεινει μονος γιατι 'μαι ο δολοφονος".. Anyone?
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 paidia mipws xerei kanenas ena ispaniko komati psilo lounge me akornteon poli melodiko pou akougetai poli twra teleytaia sto radio.eyxaristw poli prokatavolika!! Ίσως να θέλεις το «Battery Calm» από Sunset Blvd.. Μπορείς να ακούσεις εδώ ένα sample για να δεις αν όντως είναι αυτό. Γειά χαρά.Προχθές άκουγα τον sportfm καί έβαλε ένα τραγούδι πού είχε πολύ πλάκα κάτι σαν νιμουνιμου να έλεγε.Ρώτησε μετά ένας ακροατής καί τού είπαν ότι ο τραγουδιστής λέγεται Νίκος Ξύδης νομίζω.Thanks «Νίκος Ξυδής - Τί Μ*****ς Ήμουν» Τhank's a lot Christina.Εχω και αλλα 2.Eλληνικο ροκ."...Δεν εισαι εδω,απ'το μυαλο μου δεν σε βγαζω,με τιποτα αλλο δε σ'αλλαζω,στον κοσμο αυτο.Δεν εισαι εδω,στα σκοτεινα δωματια του Παυλου τριγυριζεις,και την ψυ\χη σου ξεπουλας ξανα την χαραμιζεις,σεεεε ποιον." και το αλλο.."..Κοιταω στον καθρεφτη,νακρη βλεπψω την Εφη,κοιταω απ'το μπαλκονι νεκρο ειδα τον Αντωνη.....(σκοτωνει κιαλλους μετα,και στο τελος λεει)..Και εχω μεινει μονος γιατι ειμαι ο δολοφωνος,και 'χω μεινει μονος γιατι 'μαι ο δολοφονος"..Anyone? Το 2ο που ψάχνεις λέγεται «Ο Δολοφόνος» και είναι των Μοντάζ.
BladeRunner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως Παπαρίζου - Teardrop? Nα σαι καλα.
@natalia Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 fort minor -believe Η απάντηση πήγαινε στον billpeppas . Το τραγούδι που ψάχνεις στο βιντεάκι είναι των Fort Minor,Βelieve
Greg7vas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Ενα τραγουδι που λεει καποια στιγμη anna kournikova και παιζεται πολυ τελευταια ποιο ειναι? Ολο μου διαφευγει το ονομα του.
@natalia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας! Ψάχνω ένα χριστουγεννιάτικο, το Jingle bells , αλλά με έναν τύπο που το λέει γελώντας μόνο!! Μήπως το ξέρετε? Thanx!
mxpert Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ενα τραγουδι που λεει καποια στιγμη anna kournikova και παιζεται πολυ τελευταια ποιο ειναι?Ολο μου διαφευγει το ονομα του. Morandi - Uh La La (Beijo - English Version)
Προτεινόμενες αναρτήσεις