Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ γνωστα τα επιασα για λιγο στο αμαξι.

Το ενα λεει μια γυναικεια φωνη promise that και κατι affection...εμενα παντως σαν παπαριζου μου εμοιαζε...αχαχαχα

Το αλλο,αντρικη φωνη και λεει στο ρεφρεν maybe η probably...αχαχαχα σας φωτισα...νταξ...

Δημοσ.

Για να ανοίξω το music vocabulary μου...χμ...υπάρχουν μόνο 3.605.394 τραγούδια που περιέχουν την λέξη maybe και άλλα 2.492.111 που περιέχουν την λέξη probably.

Να τα γράψω τώρα, ή θες να στα στείλω με PM ?

Μας λες...μισή λέξη, φωνητικά ( γυναικεία ή αντρικά ) και τίποτα άλλο.

Μην έχεις και πολλές ελπίδες.

Τουλάχιστον βρε άνθρωπε, πες τι είδος ήταν.

Pop ? Dance ? Ballad ? Rock ?...

Ο επόμενος δηλαδή βλέπω να postάρει

"Ναι, γειά σας, άκουσα ένα ωραίο τραγούδι.Μήπως ξέρετε ποιό μπορεί να είναι ?" :D

Δημοσ.
πολυ γνωστα τα επιασα για λιγο στο αμαξι.

Το ενα λεει μια γυναικεια φωνη promise that και κατι affection...εμενα παντως σαν παπαριζου μου εμοιαζε...αχαχαχα

Το αλλο,αντρικη φωνη και λεει στο ρεφρεν maybe η probably...αχαχαχα σας φωτισα...νταξ...

Αν μας έλεγες είδος, ύφος, αν προσδιόριζες κάπως την ηλικία τους, αν μας ανέφερες τον σταθμό που τα άκουσες ίσως να ήταν πιο εύκολη η εύρεσή τους. blink.gif

Δυστυχώς από μαντικές ικανότητες δεν τα πάμε όλοι μας πολύ καλά... tongue.gif

Edit:

Aaaah... Τώρα είδα το post σου, bill... tongue.gif

Δημοσ.
Βαγγέλης Περπινιάδης - Τα Νέα Της Αλεξάνδρας. Το έχει πει και ο Νταλάρας.

Ευχαριστώ, δυστυχώς σε μια πρώτη αναζήτηση δε βρήκα ίχνος των στίχων αλλά τώρα που ξέρω ερμηνευτές θα το παλέψω. Νάσαι καλά)

Δημοσ.
Eλα people.Γνωστο κομματι.Καντε την καλη.Ο πρωτος/πρωτη κερδιζει ευχες με πμ:)

http://www.youtube.com/watch?v=bVI8Jreelsc

«Styx - Mr. Roboto» blink.gif

pws legetai re paidia ayto to tragoudi?

einai gnwsto

http://rapidshare.com/files/8532165/agnosto.mp3.html

«Christmas Eve (Sarajevo 12-24)» (ή Carol Of The Bells) των Trans-Siberian Orchestra.

Εδώ θα βρεις και το video clip του.

3mb όμως είναι too much για sample, δε νομίζεις; blink.gif

Δημοσ.
Για να ανοίξω το music vocabulary μου...χμ...υπάρχουν μόνο 3.605.394 τραγούδια που περιέχουν την λέξη maybe και άλλα 2.492.111 που περιέχουν την λέξη probably.

Να τα γράψω τώρα, ή θες να στα στείλω με PM ?

Μας λες...μισή λέξη, φωνητικά ( γυναικεία ή αντρικά ) και τίποτα άλλο.

Μην έχεις και πολλές ελπίδες.

Τουλάχιστον βρε άνθρωπε, πες τι είδος ήταν.

Pop ? Dance ? Ballad ? Rock ?...

Ο επόμενος δηλαδή βλέπω να postάρει

"Ναι, γειά σας, άκουσα ένα ωραίο τραγούδι.Μήπως ξέρετε ποιό μπορεί να είναι ?" :D

Καλα,το χιουμορ οσο παει και λιγοστευει σε αυτο το φορουμ ενω αντιθετα η ειρωνια βρυθει...Ειναι βλεπεις η ευκολη μαγκια των ημερων μας...των ημερων του keyboard.

Στο πρωτο ημουν σαφης.Και ειτε το ξερεις ειτε οχι.Γυναικεια φωνη αλα παπαριζου που λεει στο ρεφρεν συνεχεια promise that...και καπου μετα λεει και affection...

Αμα επιανα ολο τον στοιχο δεν θα ρωταγα εδω μεσα αρχηγε μου.Θα πηγαινα καρφι αλλου...

Οπως και να εχει καλες γιορτες!

Για το δευτερο,δεν ειχα ποτε αξιωσεις να βρεθει,ετσι το πεταξα,μπας και κανενας με φλασια το εχει ακουσει,παιζεται τωρα απο main stream σταθμους,ανδρικα φωνητικα,σαν ποπ-ροκ...

Την επομενη φορα γραψε manual πως να ζηταμε τραγουδια.

Δημοσ.
Γυναικεια φωνη αλα παπαριζου που λεει στο ρεφρεν συνεχεια promise that...και καπου μετα λεει και affection...

Μήπως Παπαρίζου - Teardrop?

Δημοσ.

GIA sas paides psaxno kommati kseno pou leei san stixo tin leksi fiesta einai dance kommati kai akougontai kati sfirixtres mesa episis to kommati akougete sixna tin periodo ton karnavalion

2.ena kommatti pou oi stixoi pane you've got to wine or crying kai to epanalamvani polles fores mesa. to kommati einai stil reggae

3.ena elliniko kommati tora arketa palio pou paei. SE eniosa mesa mou pantou san na min perase mia mera ktl. pios einai o artist kai o titlos tou tragoudiou??

euxaristo gia tin voithia sas!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...