Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άκουσα πρόσφατα το Nothing Else matters και το Unforgiven με βιολιά και ιστορίες τέτοιες. Ξέρει κανείς απο ποιο cd είναι αυτά? Εγώ ξέρω ότι οι Theater είχαν διασκευάσει το Master of puppets αλλά αυτά δεν βρίσκονται εκεί μέσα..

Δημοσ.
Άκουσα πρόσφατα το Nothing Else matters και το Unforgiven με βιολιά και ιστορίες τέτοιες. Ξέρει κανείς απο ποιο cd είναι αυτά? Εγώ ξέρω ότι οι Theater είχαν διασκευάσει το Master of puppets αλλά αυτά δεν βρίσκονται εκεί μέσα..

Οι Apocalyptica έχουν διασκευάσει Metallica ...με βιολιά και ιστορίες τέτοιες. tongue.gif

«Plays Metallica By Four Cellos»

Υπάρχουν και οι The String Quartet που έχουν κάνει κι αυτοί παρόμοιες διασκευές, μεταξύ αυτών και Metallica. blink.gif

«The String Quartet Tribute to Metallica»

Δημοσ.

καλυσπερα, ψαχνω ενα τραγουδι που εχει μερικα χρονια και λεει 'σε πια ζωη χρωσταω και αρχισω και ... στην μοναξια μπροστα να δινω ποσοστα. Τι πραγματα ειναι αυτα δεν ειδα πουθενα δεν ακουσα και τιποτα να εγιναι σοστα...'

Το ξερει κανεις?

Δημοσ.

Sellers οσα λες βρισκονται στο Inquisition Symphony και στο Plays Metallica by Four Cellos οπως ειπε η Christina .Ειναι σιγουρα οι Apocalyptica.Σειρα μου τωρα..!Σημερα στην "10η Εντολη",στις 11,30 ακριβως επιαξε ενα κομματι.Ξερει κανεις ποιο ειναι?Επισης,μεχρι το τελος την σειρας σημερα,επαιξε και αλλα κομματια.ξερει κανεις κανενα απο αυτα..?

Δημοσ.
καλυσπερα, ψαχνω ενα τραγουδι που εχει μερικα χρονια και λεει 'σε πια ζωη χρωσταω και αρχισω και ... στην μοναξια μπροστα να δινω ποσοστα. Τι πραγματα ειναι αυτα δεν ειδα πουθενα δεν ακουσα και τιποτα να εγιναι σοστα...'

Το ξερει κανεις?

Κατερίνα Κούκα "Σε ποια ζωή χρωστάω"

Δημοσ.

Kαλησπέρα ψάχνω τον τίτλο απο ένα παλιό ,ξένο,γνωστό ρόκ κομμάτι στα φωνητικά του οποίου είναι άντρας ,ξεκινάει με τον στίχο "i wanna tell you a story..." ενω αναφέρει κάπου και τη λέξη reputation...

Nόμιζα οτι είναι απο blues brothers...Κάποια ιδέα;Ευχαριστώ

Δημοσ.
Kαλησπέρα ψάχνω τον τίτλο απο ένα παλιό ,ξένο,γνωστό ρόκ κομμάτι στα φωνητικά του οποίου είναι άντρας ,ξεκινάει με τον στίχο "i wanna tell you a story..." ενω αναφέρει κάπου και τη λέξη reputation...

Ίσως ψάχνεις το Treat Her Right από George Thorogood ή από commitments

Δημοσ.

the whitch queen of new orleans

Δημοσ.
Αν ξέρει κανείς ένα παλιό ρεμπέτικο τραγούδι με ρεφραίν ''αυτά τα νέα της Αλεξάνδρας'' και μπορεί να με βοηθήσει να το βρω ... thnx και καλές γιορτές!

Βαγγέλης Περπινιάδης - Τα Νέα Της Αλεξάνδρας. Το έχει πει και ο Νταλάρας.

Δημοσ.
Ξέρει κανεις πως λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος του βίντεο στη: http://www.sport24.gr/html/ent/042/ent.156042.asp

Ευχαριστώ..

Είναι το theme του Benny Hill. tongue.gif

Λέγεται «Yakety Sax», του Boots Randolph.

Ενημερωτικά, αν τυχόν σε ενδιαφέρει, το κλασικό κομμάτι στην αρχή είναι του Gioacchino Rossini, «William Tell Overture». blink.gif

Δημοσ.
Είναι το theme του Benny Hill. tongue.gif

Λέγεται «Yakety Sax», του Boots Randolph.

Ενημερωτικά, αν τυχόν σε ενδιαφέρει, το κλασικό κομμάτι στην αρχή είναι του Gioacchino Rossini, «William Tell Overture». blink.gif

thnx...:) :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...