Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα και μπραβο σε ολους που βοηθανε.Το τραγουδι που ψαχνω εγω παιζει συνεχως στο ραδιοφωνο το τελευταιο καιρο.Στο ρεφρεν λεει "if u leave(ing) me tonight" και σε καποια αλλη φαση λεει "strenght" ειναι χορευτικο κομμάτι και στενάχωρο.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα τραγούδι που το ακούω μονίμως σε καφετέριες και στο ραδιόφωνο, αλλά στο google το μόνο που βρήκα είναι οτι το ψάχνουν κι άλλοι! Λέει...

"Every song a lover sings, every rain cloud in the spring, let me show you what i mean... Together we can conquer anything, I will give myself I surrender, and from this moment i will make you see, and everyday we'll remember cause I'm missing you", ή κάπως έτσι τέλος πάντων! Καμία ιδέα?

Δημοσ.
ρε παιδια μια διασκευη του I Shot The Sheriff του Marley se Funky ψαχνω..

το ξερετε?

Αν αυτό που ψάχνεις δεν είναι καινούριο, κοίτα για την διασκευή του Hiram Bullock. blink.gif

Δημοσ.

kalimera se olous,

meno sto boukouresti, edo ke 2 ebdomades peripou se ena roumaniko dance station, pezi ena mallon neo remix tou insomnia tvn faithless to opio ine telios stegno groove ke pou ke pou akougete to "i can get no sleep" to stil ine tribal pros electro. ipan oti isos ine (de ksero roumanika) kapio apo danny tenaglia apo ibiza i kati tetio alla mpori na ine ke lathos. to kseri kanis???? ine super komataki

thanks

Δημοσ.

παιδια ένα τραγούδι που λέει honey honey honey νομίζω και παίζει η μουσική των dandy warholes το bohemian like you και τραγουδάει γυναίκα μήπως το ξέρει κανείς? ευχαριστώ!:)

Δημοσ.
παιδια ένα τραγούδι που λέει honey honey honey νομίζω και παίζει η μουσική των dandy warholes το bohemian like you και τραγουδάει γυναίκα μήπως το ξέρει κανείς? ευχαριστώ!:)

Mouse T Vs Dandy Warhols - Horny As A Dandy.

Δημοσ.
ρε παιδια μια διασκευη του I Shot The Sheriff του Marley se Funky ψαχνω..

το ξερετε?

Κ μια Cristina-alt πρόταση ;)

1. Pluto Shervington - I Shot the Sheriff (reggae-funky)

2. Ken Boothe - I Shot the Sheriff (σε πιο αργό-rock στυλ)

3. Jacob Miller and the Inner City - I Shot the Sheriff (70s rock στυλ με φυσαρμόνικα)

Δημοσ.

Άκουσα στο ραδιόφωνο μια πολύ ωραία διασκευή του "Εσύ μου πες πως μ' αγαπάς" των 2002GR. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιος το διασκέυασε και ποιά είναι η τραγουδίστρια;

Δημοσ.
Ελληνικό dance

"σάββατο βράδυ και όλα πέρνουνε φωτιά [...] χορεύω στον ρυθμό σου ξημερώματα"

Τελικά το κομμάτι είναι το "Σάββατο βράδυ" από τον Χρήστο Ιωάννου για όποιον ενδιαφέρεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...