mania83 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 euxaristw polyyyyyyyyyyyy.na'sai kala!milame xronia kollhma.
psyduck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Γεια χαρα και μπραβο σε ολους που βοηθανε.Το τραγουδι που ψαχνω εγω παιζει συνεχως στο ραδιοφωνο το τελευταιο καιρο.Στο ρεφρεν λεει "if u leave(ing) me tonight" και σε καποια αλλη φαση λεει "strenght" ειναι χορευτικο κομμάτι και στενάχωρο. Ευχαριστω εκ των προτερων
Kelly_0001 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα, ψάχνω ένα τραγούδι που το ακούω μονίμως σε καφετέριες και στο ραδιόφωνο, αλλά στο google το μόνο που βρήκα είναι οτι το ψάχνουν κι άλλοι! Λέει... "Every song a lover sings, every rain cloud in the spring, let me show you what i mean... Together we can conquer anything, I will give myself I surrender, and from this moment i will make you see, and everyday we'll remember cause I'm missing you", ή κάπως έτσι τέλος πάντων! Καμία ιδέα?
c0nFuSeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια μια διασκευη του I Shot The Sheriff του Marley se Funky ψαχνω.. το ξερετε?
Cristina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια μια διασκευη του I Shot The Sheriff του Marley se Funky ψαχνω.. το ξερετε? Αν αυτό που ψάχνεις δεν είναι καινούριο, κοίτα για την διασκευή του Hiram Bullock.
sellsoap Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 kalimera se olous, meno sto boukouresti, edo ke 2 ebdomades peripou se ena roumaniko dance station, pezi ena mallon neo remix tou insomnia tvn faithless to opio ine telios stegno groove ke pou ke pou akougete to "i can get no sleep" to stil ine tribal pros electro. ipan oti isos ine (de ksero roumanika) kapio apo danny tenaglia apo ibiza i kati tetio alla mpori na ine ke lathos. to kseri kanis???? ine super komataki thanks
peledakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Xairetw k egw. Kserei kaneis to kommati pou paizei stin tainia "how to lose a guy in ten days" sti skini tou mpaniou?thanks prokatavolika
sdakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 παιδια ένα τραγούδι που λέει honey honey honey νομίζω και παίζει η μουσική των dandy warholes το bohemian like you και τραγουδάει γυναίκα μήπως το ξέρει κανείς? ευχαριστώ!
Sellers Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Xairetw k egw.Kserei kaneis to kommati pou paizei stin tainia "how to lose a guy in ten days" sti skini tou mpaniou?thanks prokatavolika Δεν ξέρω αλλα δες μήπως είναι κάποια απο όοοοοολα αυτά... Το soundtrack της ταινίας...
yv4k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 παιδια ένα τραγούδι που λέει honey honey honey νομίζω και παίζει η μουσική των dandy warholes το bohemian like you και τραγουδάει γυναίκα μήπως το ξέρει κανείς? ευχαριστώ! Mouse T Vs Dandy Warhols - Horny As A Dandy.
sdakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 α Horny λεει και όχι honey ε? λεω και εγώ γιατί δεν το βρίσκει στο google? Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Arheos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια μια διασκευη του I Shot The Sheriff του Marley se Funky ψαχνω.. το ξερετε? Κ μια Cristina-alt πρόταση 1. Pluto Shervington - I Shot the Sheriff (reggae-funky) 2. Ken Boothe - I Shot the Sheriff (σε πιο αργό-rock στυλ) 3. Jacob Miller and the Inner City - I Shot the Sheriff (70s rock στυλ με φυσαρμόνικα)
bbliat Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Άκουσα στο ραδιόφωνο μια πολύ ωραία διασκευή του "Εσύ μου πες πως μ' αγαπάς" των 2002GR. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιος το διασκέυασε και ποιά είναι η τραγουδίστρια;
Cue Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ελληνικό dance"σάββατο βράδυ και όλα πέρνουνε φωτιά [...] χορεύω στον ρυθμό σου ξημερώματα" Τελικά το κομμάτι είναι το "Σάββατο βράδυ" από τον Χρήστο Ιωάννου για όποιον ενδιαφέρεται.
yoch Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 αναγνωριζει κανεις αυτο το τραγουδι, ειναι μια ωραια ροκ μελωδια που ακουσα στη '10η εντολη', νομιζω οτι ειναι πολυ γνωστο κομματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις