Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ενα τραγουδι λεει

Πόσο μαλάκας ήμουν-ήμουν-ήμουν-ήμουν-ήμουν

ξερετε τιτλο και τραγουδιστη ?

Νίκος Ξύδης - Τι μ*** ήμουν

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Geia sas paidia ! na sas testarw ki egw me kati dyskolo !

to akousa simera apo to radiofono kai den exw idea gia titlo i ermineutria. To tragouda slow mia gynaika, enw akougonte fraseis se alles glwsses pote pote,pou an den kanw lathos anaferonte sti mousiki kai tin agapi.

thymame mono afta ta logia(kapos!):

"Talk in one language, love isn't missing..there is one way to survive.."

efxaristw prokatavolika :)

kaneis??:cry:

Δημοσ.

kaneis??:cry:

Μάλλον θέλεις το «Vargo - Talking One Language (Anniversary mix)».

Μπορείς να το ακούσεις εδώ για να βεβαιωθείς αν όντως είναι αυτό που ψάχνεις. blink.gif

Δημοσ.

Ας βαλω δυσκολα...

Ψαχνω ενα τραγουδακι που εχει τους παρακατω στιχους. Το λεει αντρας και δεν ειναι καινουριο. Αργο τραγουδακι γενικα.

Losing you is the worst Iʼve ever been through, missing you so much now that you are gone, all the time I think of what we could do, if you could be here beside me now...

Δημοσ.
Ας βαλω δυσκολα...

Ψαχνω ενα τραγουδακι που εχει τους παρακατω στιχους. Το λεει αντρας και δεν ειναι καινουριο. Αργο τραγουδακι γενικα.

Losing you is the worst Iʼve ever been through, missing you so much now that you are gone, all the time I think of what we could do, if you could be here beside me now...

«Kirka - Losing You» blink.gif

Τέλειο τραγούδι... Τέλειο!

Δημοσ.

Άκουσα πριν λίγο τους Coldplay στο Clocks σε μια αργή έκδοση σε στυλ Κουβανέζικο με τρομπέτες από πίσω κι έτσι.Ξέρει κανείς ποιό remix είναι;

Δημοσ.
Μάλλον θέλεις το «Vargo - Talking One Language (Anniversary mix)».

Μπορείς να το ακούσεις εδώ για να βεβαιωθείς αν όντως είναι αυτό που ψάχνεις. blink.gif

nai!!!!!! afto einai !!! se efxaristw para para poly!!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους?Ελπιζω ολοι να ειναι καλα.Λοιπον,ψαχνω ενα τραγουδι παλιο ελληνικο,60's.Λεει στο ρεφρεν(νομιζω)"Η αγαπη μας με αιμα και δακρυα εεεεεχει ποτιστει",ή καπως ετσι,και το τραγουδαει αντρας..!Μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι?

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους?Ελπιζω ολοι να ειναι καλα.Λοιπον,ψαχνω ενα τραγουδι παλιο ελληνικο,60's.Λεει στο ρεφρεν(νομιζω)"Η αγαπη μας με αιμα και δακρυα εεεεεχει ποτιστει",ή καπως ετσι,και το τραγουδαει αντρας..!Μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι?

Το τραγούδι λέγεται «Μη Φεύγεις».

Η πρώτη εκτέλεση είναι πράγματι κάπου στα 60ς-70ς, αλλά είναι από την Βούλα Γεωργούτη.

Η εκτέλεση που ψάχνεις είναι από τους Παίδες Εν Τάξει. blink.gif

Δημοσ.
Άκουσα πριν λίγο τους Coldplay στο Clocks σε μια αργή έκδοση σε στυλ Κουβανέζικο με τρομπέτες από πίσω κι έτσι.Ξέρει κανείς ποιό remix είναι;

Υπάρχει στο δίσκο

BUENA VISTA SOCIAL CLUB - Rhythms del MUNDO (Nov 2006) όπου επίσης άλλων διασκευάζουν τα:

01 Clocks - Coldplay

02 Better together - Jack Johnson

03 Dancing Shoes - Artic Monkeys

04 One Step Too Far - Dido & Faithless

05 As Time Goes By - Ibrahim Ferrer

06 I still haven't found what I'm looking for - Coco Freeman featuring U2

07 She will be loved - Maroon 5

08 Modern way - Kaiser Chiefs

09 Killing me softly - Omara Portunondo

10 Ai no corrida - Vanya Borges featuring Quincy Jones

11 Fragilidad - Sting

12 Don't know why - Vanya Borges

13 Hotel Buena Vista - Aquila Rose & Idana Valdes

14 The dark of the matinée - Coco Freeman featuring FRanz Ferdinand (Spanish version)

15 High & Dry - El Lele de Los Van Van feat. Radiohead

16 Casablanca (As time goes by) - Ibrahim and Omara

Δημοσ.

Α Buena Vista.Μάλιστα...Άρχοντας surtuki!

Και άλλο ένα ψάχνω.Το άκουσα σε μαγαζί.Είναι σε κάποια συλλογή Mykonos απ' ότι μου είπαν και έχει μέσα κάτι ηχητικά "εφέ" από... ανάποδο ρέψιμο (δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι πράγμα εννοώ:mrgreen:).Ποιό ακριβώς είναι;

Δημοσ.
kserei kaneis ena palio tragoudi 60 pou elege kali kali kali kalispera????to elege mallon kapoia marina.....

πολύ μακριά απο την εποχή μου....αλλά απ' ότι ξέρω "Καλησπέρα" είναι ο τίτλος του...

το είχε αναφέρει προ καιρού το "Άκρως Οικογενειακόν", στο επεισόδιο με το πάρτι των παιδιών...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...