Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά. Μήπως θυμαται κανείς ενα παλιο τραγουδάκι (τίτλο και ερμηνευτή), το οποίο έπαιζε κατά τη σαιζόν 1999 - 2000, το τραγουδούσε γυναίκα και ήταν πολύ "μοδάτο" (έπαιζε συνέχεια στο Μερσέντες κλπ). Ο στίχος είχε ως εξής : " Μη περιμένεις να σου κάνω ούτε παράπονο, γι αυτό το άδικο το φέρσιμο σου το άπονο. Λέω καλύτερα κούκλα να γίνω κι όσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω, πως σε αφήνω..." ΣΕ ένα αλλο σημείο έλεγε κάτι για το 2.000. Υπάρχει κανείς που να έχει κάποια (έστω και παραμικρή) ιδέα;

Το επαναφέρω διότι έχει χαθεί απο τα πολλά μηνύματα.

Ευχαριστώ

Πρέπει να ήταν η Τζίνα Αλεξοπούλου, "Στα πρόθυρα του 2000"...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ena kommati pou periexei ta eksehs:afou den magapas kai mou ferese alliwtika ,...afou stis diskotek pou kouniese me nisotika...tha pesw san draxmh sthn sxizmh pou exeis sto sth8os sou...mhpws kserei kaneis pianou einai kai pos legete?

Δημοσ.
ena kommati pou periexei ta eksehs:afou den magapas kai mou ferese alliwtika ,...afou stis diskotek pou kouniese me nisotika...tha pesw san draxmh sthn sxizmh pou exeis sto sth8os sou...mhpws kserei kaneis pianou einai kai pos legete?

''Αφού δεν μ' αγαπάς'' - Δεληβοριάς Φοίβος

Δημοσ.

psaxno ena tragoydi toy stelioy rokkoy poy leei gia ton kyprio poy skotosan oi toyrkoi otan pige na katevasei tin toyrkiki simaia sta epeisodia p eixan ginei...

to exei akoysei kapoios?

to exei mipos ?

Δημοσ.
psaxno ena tragoydi toy stelioy rokkoy poy leei gia ton kyprio poy skotosan oi toyrkoi otan pige na katevasei tin toyrkiki simaia sta epeisodia p eixan ginei...

to exei akoysei kapoios?

to exei mipos ?

Μάλλον λέγεται ''Για τον Σολωμο Σολωμου'', και είναι απο το cd ''Κάπως αλλιώς''

Δημοσ.
Fe3eMou.png γιου νόου;

Δώσε κάτι περισσότερο...

Δυστυχώς αυτές τις πληροφορίες μου δώσανε και μένα..

Υποτίθεται αυτό το κάτι σαν 'tsigano' που ακούγεται μέσα θα βοηθούσε όσους το ξέρουν, γιατί ήταν αρκετά γνωστό τότε και ..χορευόταν αρκετά! :)

Ίσως πήγε και στην eurovision κάποια από εκείνες τις χρονιές, χωρίς να είναι σίγουρο αυτό!

Δημοσ.
Δυστυχώς αυτές τις πληροφορίες μου δώσανε και μένα..

Υποτίθεται αυτό το κάτι σαν 'tsigano' που ακούγεται μέσα θα βοηθούσε όσους το ξέρουν, γιατί ήταν αρκετά γνωστό τότε και ..χορευόταν αρκετά! :)

Ίσως πήγε και στην eurovision κάποια από εκείνες τις χρονιές, χωρίς να είναι σίγουρο αυτό!

Αν ισχύουν τα περί eurovision, δοκίμασε αυτό:

«Dschinghis Khan - Dschinghis Khan» blink.gif

Ίσως το «Τζέκις Χαν» να έμεινε στη μνήμη σαν «τσιγγανο»... blink.gif

Μπορείς να το δεις/ακούσεις εδώ. blink.gif

Δημοσ.

Ρε παιδια πως λεγεται ενα ολοκαινουργιο τραγουδι του μενιδιατη που λεει και καλα για μια φιλη του που ερωτευτηκε και δεν εχει θαρρος να της πει το σ'αγαπω!!! το ψαχνω σαν τρελος!!!

Δημοσ.
Πρέπει να ήταν η Τζίνα Αλεξοπούλου, "Στα πρόθυρα του 2000"...

Φίλε cap22, μπορεί να εμφανίζεσαι ως "junior member", αλλά με την παραπάνω επιτυχέστατη εύρεση, θα έπρεπε για μένα να αναγορευθείς σε αρχαίο μέλος! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό αναζητείται το συγκεκριμένο κομμάτι!

Και πάλι ευχαριστώ πολύ φίλε!

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω αυτό το παλιό άσμα που λέει "Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα Ταξί να φυγω.. "

απλά δεν ξέρω ούτε συνθέτη ούτε τον τίτλο του τραγουδιού, αν κάποιος το έχει ή ξέρει πως λέγετε ας ρίξει καμιά βοήθεια tnx

Δημοσ.
Φίλε cap22, μπορεί να εμφανίζεσαι ως "junior member", αλλά με την παραπάνω επιτυχέστατη εύρεση, θα έπρεπε για μένα να αναγορευθείς σε αρχαίο μέλος! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό αναζητείται το συγκεκριμένο κομμάτι!

Και πάλι ευχαριστώ πολύ φίλε!

:-D Να 'σαι καλά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...