Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας παιδια! Ψάχνω ένα γνωστό ελληνικό τραγουδι του οποίου οι στιχοι στο ρεφρεν ειναι: Τι ωρα ειναι, δε θα ρωτήσω

Και αν θα σε χάσω δε θα μιλήσω

Αυτήν την ωρα θέλω να κλέψω

Και στων ματιών σου το έργο να παιξω

Είναι σε στυλ ροκ μπαλαντας.

Ευχαριστω

Από τον πρώτο δίσκο των ΟΝΑΡ - Το έργο που παίζουν τα μάτια σου...

το κομμάτι λέγεται "Χάρτινα Φεγγάρια"

Δημοσ.
Από τον πρώτο δίσκο των ΟΝΑΡ - Το έργο που παίζουν τα μάτια σου...

το κομμάτι λέγεται "Χάρτινα Φεγγάρια"

Φχαριστω...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είναι μια διακευή στο "Don't let it bring you down" του Neil Young κ τραγουδά γυναίκα. Ψάξτο με την Annie Lennox, νομίζω του έκανε μια διασκευή κ πιθανότατα να'ναι αυτό που ψάχνεις

Δημοσ.

SOS einai anagki kserei kapoios ena kainourgio tragoudi pou leei kane kati kane kati pia vale mas fotia na fygoume makria einai mpalanta kai to leei antras....please opoios kserei peretairo plirofories as e enimerosei na to vro

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Ψάχνω ένα τραγούδι και τον καλλιτέχνη του.

Το ρεφέν του τραγουδιού είναι "it's gonna take a lot to drug me away from you"

Έψαξα και βρήκα ότι το κανονικό τραγούδι είναι το Africa από Toto.

Αυτό που ψάχνω είναι το remix του που ουσιαστικά έχει γίνει beatάκι.

Αν ξέρετε ποιός το διασκευάζει,ή αν έχει άλλη ονομασία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1. Ο τίτλος γραφεται «Sound Of Silence» (χωρις s στο sound).

Σίγουρα ψάχνεις κάποιο remix και όχι διασκευή;

Μπορεί να είναι και διασκευή... Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για το κομμάτι παρά το ότι σε κάποιο σημείο λέει «Sound Of Silence» και θυμάμαι τον παραγωγό του ραδιοφώνου να αναφέρει κάτι για τους Simon and Garfukel.

2. Αν εννοείς αυτό που λέει «Μη φύγεις' date=' μην κλαις, μην πας πουθενά[/i']», ο σωστός τίτλος είναι «Μη Φύγεις». Ίσως γι αυτό να μην το βρίσκεις. blink.gif

Λάθος δικό μου. Ναι, το «Μη φύγεις» ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα... :(

Δημοσ.

Loipon...dyskolo thema...psaxnw to onoma mia kopelas pou tragoudaei momizw ispanofwna,to onoma tis einai kapws chambao,kai auti tin epoxi kykloforoun 2 tragoudakia tis....einai arketa melwdiki....sas voithisa?exw faei skalwma re paidia....voitheiste me!:-D

Δημοσ.

kalispera ,psaxnw ena tragoudi pou akoustike tin tainia conspiracy theory,kai siggekrimena auto sto telos pou tragoudaei kai o mel gibson otan einai sto autokinito.paei kapws etsi " can´t take my eyes of you..." to gnwrizei kaneis?

euxaristw

Δημοσ.

v-tidus euxaristw gia tin apantisi alla den einai auto,isws se mperdepsa. einai ginaika pou to tragoudaei kai apla stin tainia to sigomourmouraei kai o gibson. kai leei:you are just to good to be true,can´t take my eyes of you.... i love you baby and its ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...