Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά βρε πουλάκι μου, 3.5 mb δεν είναι sample...

thanks Cristina,δεν ειπα οτι ειναι sample,το ειχα πιασει απο την αρχη οταν το επαιζε το ραδιο απλα δεν ηξερα πως το λενε.Thanks και παλι

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ena tragoudaki pou to leei adras kai se kapoia fasi einai "...cause it's gonna be a while, till i get to see you smile..." exei kaneis idea pos legetai?

efxaristo ek ton proteron

Δημοσ.
ena tragoudaki pou to leei adras kai se kapoia fasi einai "...cause it's gonna be a while, till i get to see you smile..." exei kaneis idea pos legetai?

μήπως εννοείς το "You and I" των Blur?

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs,ψάχνω ένα παλιό τραγούδι τη μουσική του οποίου είχαν χρησιμοποιήσει το Ημισκούμπρια στο τραγούδι χορεύω με το λίπος,νομίζω πως το τραγούδι έλεγε στο ρεφρέν κάτι σαν "i'm gonna need you tonight".

Eυχαριστώ και περιμένω με αγωνία.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως θυμαται κανείς ενα παλιο τραγουδάκι (τίτλο και ερμηνευτή), το οποίο έπαιζε κατά τη σαιζόν 1999 - 2000, το τραγουδούσε γυναίκα και ήταν πολύ "μοδάτο" (έπαιζε συνέχεια στο Μερσέντες κλπ). Ο στίχος είχε ως εξής : " Μη περιμένεις να σου κάνω ούτε παράπονο, γι αυτό το άδικο το φέρσιμο σου το άπονο. Λέω καλύτερα κούκλα να γίνω κι όσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω, πως σε αφήνω..." ΣΕ ένα αλλο σημείο έλεγε κάτι για το 2.000. Υπάρχει κανείς που να έχει κάποια (έστω και παραμικρή) ιδέα;

Το επαναφέρω διότι έχει χαθεί απο τα πολλά μηνύματα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

hello!

ειμαι νεα στο forum σας και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου, μηπως μπορεσει να με βοθησει καποιος..!!

λοιπον..ειναι ενα τραγουδι (ουτε τιτλο ξερω, ουτε καλλιτεχνη-συγκροτημα!) που το τραγουδαει μια τυπισσα με φωνη που μοιαζει με evanescence (γενικοτερα το ολο στυλ τραγουδιου μοιαζει με evanescence!) και στο ρεφραιν λεει τραγουδιστα "αααααααα" !!

μηπως εχετε καμια ιδεα??? (σας φωτισα ε???!!)

Δημοσ.

Λοιπόν, άκουσα σήμερα στο Nitro (νομίζω) ένα ξένο τραγούδι που ήταν κάτι σαν house/dance remix ενός χριστουγεννιάτικου, beatατο και τον Santa Clauss να κάνει χο χο χο

Ξέρει κανείς ποιό είναι

Δημοσ.

Την πολύτιμη βοήθεια των φίλων του forum ζητάω για άλλη μα φορά. Κατ'αρχάς εδώ και μερικούς μήνες ακούω αραία και που (αμαν με αυτές τις ραδιοφωνικές λίστες) ένα τραγούδι remix του τραγουδιού Sounds of Silence (by Simon and Garfunkel). Έχω ψάξει αρκετά το χρονικό αυτό διάστημα και έχω κατεβάσει τραγούδια. Πρέπει το remix να ερμηνεύεται από κάποιον άλλο, αλλιώς δεν εξηγείται το θέμα πως δεν το έχω βρει ακόμα.

Επίσης ρε παιδιά μήπως έχει κανείς στη συλλογή του το Μη Φεύγεις (by ΟΝΑΡ). Ελληνικό τραγουδάκι αλλά δεν το έχω πετύχει πουθενά.

Δημοσ.
Λοιπόν, άκουσα σήμερα στο Nitro (νομίζω) ένα ξένο τραγούδι που ήταν κάτι σαν house/dance remix ενός χριστουγεννιάτικου, beatατο και τον Santa Clauss να κάνει χο χο χο

Ξέρει κανείς ποιό είναι

Ίσως να θέλεις το «Jingle Bells» των Yello.

Είναι αρκετά παλιό, αλλά διαχρονικό και έχει κάποια mixάκια. blink.gif

Την πολύτιμη βοήθεια των φίλων του forum ζητάω για άλλη μα φορά. Κατ'αρχάς εδώ και μερικούς μήνες ακούω αραία και που (αμαν με αυτές τις ραδιοφωνικές λίστες) ένα τραγούδι remix του τραγουδιού Sounds of Silence (by Simon and Garfunkel). Έχω ψάξει αρκετά το χρονικό αυτό διάστημα και έχω κατεβάσει τραγούδια. Πρέπει το remix να ερμηνεύεται από κάποιον άλλο' date=' αλλιώς δεν εξηγείται το θέμα πως δεν το έχω βρει ακόμα.

Επίσης ρε παιδιά μήπως έχει κανείς στη συλλογή του το Μη Φεύγεις (by ΟΝΑΡ). Ελληνικό τραγουδάκι αλλά δεν το έχω πετύχει πουθενά.[/quote']

1. Ο τίτλος γραφεται «Sound Of Silence» (χωρις s στο sound). blink.gif

Σίγουρα ψάχνεις κάποιο remix και όχι διασκευή; blink.gif

2. Αν εννοείς αυτό που λέει «Μη φύγεις, μην κλαις, μην πας πουθενά», ο σωστός τίτλος είναι «Μη Φύγεις». Ίσως γι αυτό να μην το βρίσκεις. blink.gif

Δημοσ.

Geia sas paidia ! na sas testarw ki egw me kati dyskolo !

to akousa simera apo to radiofono kai den exw idea gia titlo i ermineutria. To tragouda slow mia gynaika, enw akougonte fraseis se alles glwsses pote pote,pou an den kanw lathos anaferonte sti mousiki kai tin agapi.

thymame mono afta ta logia(kapos!):

"Talk in one language, love isn't missing..there is one way to survive.."

efxaristw prokatavolika :)

Δημοσ.
Ίσως να θέλεις το «Jingle Bells» των Yello.

Είναι αρκετά παλιό, αλλά διαχρονικό και έχει κάποια mixάκια. blink.gif

Σωστήηηηηηηη! Thanx!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Ψάχνω ένα γνωστό ελληνικό τραγουδι του οποίου οι στιχοι στο ρεφρεν ειναι: Τι ωρα ειναι, δε θα ρωτήσω

Και αν θα σε χάσω δε θα μιλήσω

Αυτήν την ωρα θέλω να κλέψω

Και στων ματιών σου το έργο να παιξω

Είναι σε στυλ ροκ μπαλαντας.

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...