dity Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 το τραγουδι που λεει "θεσσαλονίκη ειναι μια στον κόσμο δεν είναι άλλη" ποιος είναι ο τίτλος του και ποιος το τραγουάει? -akyro
Socom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ena tragoudi pou akougetai stin tainia "The Departed" psaxno. akougetai ligo prin skotothei o jack nickolson otan vrisketai mesa sto amaxi me ton dicaprio kai ton "French" kai pairnei tilefono ton matt damon gia na pei stous batsous pou akolouthoun na stamatisoun. exei kaneis kamia idea? Ps. den nomizo na exei graftei gia tin tainia efxaristo ek ton proteron
Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ena tragoudi pou akougetai stin tainia "The Departed" psaxno. akougetai ligo prin skotothei o jack nickolson otan vrisketai mesa sto amaxi me ton dicaprio kai ton "French" kai pairnei tilefono ton matt damon gia na pei stous batsous pou akolouthoun na stamatisoun. exei kaneis kamia idea? Ps. den nomizo na exei graftei gia tin tainia efxaristo ek ton proteron Για ρίξε μια ματιά εδώ μπας και αναφέρεται στο soundtrack.
Azaell Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 hello!!επειδη δεν θπαρχει στο αντιστοιχο θεμα με τις μουσικες απο διαφημισεις....μηπωw ξερει κανεις πιο ειναι το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του Seat Leon??ειναι αυτη στο monte carlo
Azaell Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Σε λάθος μέρος ψάχνεις. οκ βρηκα που να ρωτησω thanks!!!
loopplayer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Παίζει ο Rock FM τελευταία κάποιο ροκ remix του Bronski Beat - Smalltown Boy.(για όσους δεν το ξέρουν: http://www.youtube.com/watch?v=qyEybc_mNGA) Ξέρετε ποιοί το λένε κλπ.; malon 8a les aptous paradise lost... koita to...
Cue Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ελληνικό dance"σάββατο βράδυ και όλα πέρνουνε φωτιά [...] χορεύω στον ρυθμό σου ξημερώματα" το επαναφέρω στο προσκήνιο μπας και χάθηκε μέσα σε όλα.
t.chris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα Τραγούδι που παίζεται στον rockfm electronic pop(νομίζω :roll: ) η φωνή του τραγουδιστή μοιάζει με αύτη του τραγουδιστή τον Placebo και πρέπει να λεει kill the sound - keep the sound κάτι τέτοιο Όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-? Thanks anyway
vaguk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 geia xara! na zitisw kai gw ligi boithia gnorizei kaneis pws legetai to orxistriko pou akougetai sto Dyo Meres Mono, stis skines pou dixnei to paidaki, me ton pyrpasopoulo h' ti mama tou paidiou (sto sirial) eyxaristw ek twn proterwn!!
Arheos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα Τραγούδι που παίζεται στον rockfm electronic pop(νομίζω :roll: ) η φωνή του τραγουδιστή μοιάζει με αύτη του τραγουδιστή τον Placebo και πρέπει να λεει kill the sound - keep the sound κάτι τέτοιο Όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-? Thanks anyway Infadels - Murder that Sound
InviS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ηello, εχω γραψει ενα τραγουδι απο το ραδιοφωνο και δεν μπορω να βρω πιο ειναι.ειναι πολυ γνωστο + οτι ειναι τραγουδαρα. το εχω ανεβασει εδω : http://rapidshare.com/files/5313961/KS009.mp3 οποιος δεν βαριεται ας το κατεβασει μηπως και το ξερει . Thanks
Cristina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ηello, εχω γραψει ενα τραγουδι απο το ραδιοφωνο και δεν μπορω να βρω πιο ειναι.ειναι πολυ γνωστο + οτι ειναι τραγουδαρα. το εχω ανεβασει εδω : http://rapidshare.com/files/5313961/KS009.mp3 οποιος δεν βαριεται ας το κατεβασει μηπως και το ξερει . Thanks «Rene Aubry - Apres La Pluie II» (Από την ταινία «Killer Kid») Αλλά βρε πουλάκι μου, 3.5 mb δεν είναι sample...
Προτεινόμενες αναρτήσεις