Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τραγουδι που λεει "θεσσαλονίκη ειναι μια στον κόσμο δεν είναι άλλη" ποιος είναι ο τίτλος του και ποιος το τραγουάει?

-akyro

Δημοσ.

ena tragoudi pou akougetai stin tainia "The Departed" psaxno. akougetai ligo prin skotothei o jack nickolson otan vrisketai mesa sto amaxi me ton dicaprio kai ton "French" kai pairnei tilefono ton matt damon gia na pei stous batsous pou akolouthoun na stamatisoun.

exei kaneis kamia idea?

Ps. den nomizo na exei graftei gia tin tainia

efxaristo ek ton proteron

Δημοσ.
ena tragoudi pou akougetai stin tainia "The Departed" psaxno. akougetai ligo prin skotothei o jack nickolson otan vrisketai mesa sto amaxi me ton dicaprio kai ton "French" kai pairnei tilefono ton matt damon gia na pei stous batsous pou akolouthoun na stamatisoun.

exei kaneis kamia idea?

Ps. den nomizo na exei graftei gia tin tainia

efxaristo ek ton proteron

Για ρίξε μια ματιά εδώ μπας και αναφέρεται στο soundtrack.:)

Δημοσ.

hello!!επειδη δεν θπαρχει στο αντιστοιχο θεμα με τις μουσικες απο διαφημισεις....μηπωw ξερει κανεις πιο ειναι το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του Seat Leon??ειναι αυτη στο monte carlo

Δημοσ.
Ελληνικό dance

"σάββατο βράδυ και όλα πέρνουνε φωτιά [...] χορεύω στον ρυθμό σου ξημερώματα"

το επαναφέρω στο προσκήνιο μπας και χάθηκε μέσα σε όλα.

Δημοσ.

Καλημέρα

Τραγούδι που παίζεται στον rockfm electronic pop(νομίζω :roll: ) η φωνή του τραγουδιστή μοιάζει με αύτη του τραγουδιστή τον Placebo και πρέπει να λεει kill the sound - keep the sound κάτι τέτοιο

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-?

Thanks anyway

Δημοσ.

geia xara!

na zitisw kai gw ligi boithia

gnorizei kaneis pws legetai to orxistriko pou akougetai sto Dyo Meres Mono, stis skines pou dixnei to paidaki, me ton pyrpasopoulo h' ti mama tou paidiou (sto sirial)

eyxaristw ek twn proterwn!! :-)

Δημοσ.
Καλημέρα

Τραγούδι που παίζεται στον rockfm electronic pop(νομίζω :roll: ) η φωνή του τραγουδιστή μοιάζει με αύτη του τραγουδιστή τον Placebo και πρέπει να λεει kill the sound - keep the sound κάτι τέτοιο

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-?

Thanks anyway

Infadels - Murder that Sound

Δημοσ.

Ηello, εχω γραψει ενα τραγουδι απο το ραδιοφωνο και δεν μπορω να βρω πιο ειναι.ειναι πολυ γνωστο + οτι ειναι τραγουδαρα. το εχω ανεβασει εδω : http://rapidshare.com/files/5313961/KS009.mp3 οποιος δεν βαριεται ας το κατεβασει μηπως και το ξερει . Thanks

Δημοσ.
Ηello, εχω γραψει ενα τραγουδι απο το ραδιοφωνο και δεν μπορω να βρω πιο ειναι.ειναι πολυ γνωστο + οτι ειναι τραγουδαρα. το εχω ανεβασει εδω : http://rapidshare.com/files/5313961/KS009.mp3 οποιος δεν βαριεται ας το κατεβασει μηπως και το ξερει . Thanks

«Rene Aubry - Apres La Pluie II» blink.gif

(Από την ταινία «Killer Kid»)

Αλλά βρε πουλάκι μου, 3.5 mb δεν είναι sample... blank.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...