Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρετε ένα τραγούδι που πάει κάπως έτσι στο ρεφρέν "Τι μένεις ακίνητη, σιωππηλή και με κοιτάζεις"..κάπως έτσι. Η φωνή μου κάνει για Λιδάκη αλλά δεν

βρήκα κάτι. Ευχαριστώ

Τελικά το τραγούδι λέγεται Ακίνητη και είναι από το νέο cd του

Κώστα Μακεδόνα.

Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι με στίχους

"I love you, I love you, I beg you..." κάπως έτσι. Το τραγουδά γυναίκα

και άκουσα μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα του κομματιού.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ένα μπιτάτο τραγούδι που λέει "first sight..." ή "first time..." που παίζεται συχνά στον kiss fm και μοιάζει πολύ στην φωνή των placebo ή μήπως είναι όντως οι placebo?

Δημοσ.
Ξέρει κανείς ένα μπιτάτο τραγούδι που λέει "first sight..." ή "first time..." που παίζεται συχνά στον kiss fm και μοιάζει πολύ στην φωνή των placebo ή μήπως είναι όντως οι placebo?

Mάλλον λες το "First Day" - Timo Maas feat. Brian Molko

Δημοσ.

Πως λεγεται μια ελληνικη μπαλαντα που την λενε 2 ατομα μαζι ( αντρας-γυναικα ) και στο ρεφρεν λενε : " Θα χαθω, αχ θα χαθω, αχ να μπορουσα να σε δω, να γινω η σκια σου, ν'αγγιζω τα φιλια σου " ή κατι τετοια. Ειναι λιγο παλιο το τραγουδι.

Δημοσ.

Χαίρετε.

Ξέρει κανείς τον τίτλο ενός τραγουδιού που στο ρεφρέν λέει :

"είμαι πλάι σου, νιώθω μόνος

είσαι χώρια μου σε ζητώ

αδιέξοδο κάθε δρόμος

κι είσαι εσύ όπου κι αν βρεθώ"

Το άκουσα από τον Πάζη στο μαγαζί που τραγουδάει. Παίζει να είναι και δικό του.

Thanks in advance.

Δημοσ.
Πως λεγεται μια ελληνικη μπαλαντα που την λενε 2 ατομα μαζι ( αντρας-γυναικα ) και στο ρεφρεν λενε : " Θα χαθω, αχ θα χαθω, αχ να μπορουσα να σε δω, να γινω η σκια σου, ν'αγγιζω τα φιλια σου " ή κατι τετοια. Ειναι λιγο παλιο το τραγουδι.

Mήπως λες για ένα παλιό κομμάτι του Ορφέα Περίδη;

"Αχ να σε δω", τίτλος. Τώρα αν βγήκε κι άλλη εκτέλεση ντουέτο δεν το ξέρω.

Μόνος του το λέει.

"Αχ να σε δω, αχ να σε βρω, μονο για λίγο να σε δω, ν'ακούσω τη σκιά σου να μου φωνάζει "γειά σου" ". Είναι το πιο κοντινό στους στίχους που παρέθεσες

Δημοσ.

Καλησπέρα...Ψάχνω ένα κομμάτι house, με αντρικά φωνητικά, που λέει 'you are my last chαnce' ή κατι τέτοιο. Μοιάζει με chocolate puma αλλά δεν πρέπει να είναι.Καμια βοήθεια κανείς???

Δημοσ.

Ρε σεις ένα ελληνικό ψάχνω εδώ και χρόνια, και το ξαναρώτησα κ πριν μέρες. Τίτλο, ερμηνευτή, δίσκο κτλ..δε γνωρίζω. Στο ρεφρέν λέει "..στα μεσημέρια μου, στα καλοκαίρια μου, στου ονείρου τα νησιά και στα λημέρια μου, ήπια και μέθυσα....το τελευταίο μου ναυάγιο το έζησα..." (κάπως έτσι). Παίζει να είναι Λαθρεπιβάτες, αλλά ένα Best που βρήκα δεν το είχε. Πιθανόν να είναι από προσωπική δουλειά του Γιάννη Νικολάου (ενός εκ των 2). Tο ψάχνω πάνω από 8 χρόνια. Κανένα βοηθητικό Info? ?

Κάποιος θα έχει/ξέρει/ακούσει κάτι. !!!

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι με στίχους

"I love you, I love you, I beg you..." κάπως έτσι. Το τραγουδά γυναίκα

και άκουσα μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα του κομματιού.

Το βρήκα εντελώς τυχαία σήμερα, όταν έψαχνα για ένα άλλο κομμάτι.

Ayo-Down on my knees

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως θυμαται κανείς ενα παλιο τραγουδάκι (τίτλο και ερμηνευτή), το οποίο έπαιζε κατά τη σαιζόν 1999 - 2000, το τραγουδούσε γυναίκα και ήταν πολύ "μοδάτο" (έπαιζε συνέχεια στο Μερσέντες κλπ). Ο στίχος είχε ως εξής : " Μη περιμένεις να σου κάνω ούτε παράπονο, γι αυτό το άδικο το φέρσιμο σου το άπονο. Λέω καλύτερα κούκλα να γίνω κι όσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω, πως σε αφήνω..." ΣΕ ένα αλλο σημείο έλεγε κάτι για το 2.000. Υπάρχει κανείς που να έχει κάποια (έστω και παραμικρή) ιδέα;

Δημοσ.

Ελληνικό dance

"σάββατο βράδυ και όλα πέρνουνε φωτιά [...] χορεύω στον ρυθμό σου ξημερώματα"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...