gap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Tools feat Iba - Sexy cherry (οχι Sexy jeannie ) thx!! πολυ γρήγορος... δεν το βρίσκω όμως...!!!
fallen_angel82 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ξέρετε ένα τραγούδι που πάει κάπως έτσι στο ρεφρέν "Τι μένεις ακίνητη, σιωππηλή και με κοιτάζεις"..κάπως έτσι. Η φωνή μου κάνει για Λιδάκη αλλά δενβρήκα κάτι. Ευχαριστώ Τελικά το τραγούδι λέγεται Ακίνητη και είναι από το νέο cd του Κώστα Μακεδόνα. Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι με στίχους "I love you, I love you, I beg you..." κάπως έτσι. Το τραγουδά γυναίκα και άκουσα μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα του κομματιού.
mperr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς ένα μπιτάτο τραγούδι που λέει "first sight..." ή "first time..." που παίζεται συχνά στον kiss fm και μοιάζει πολύ στην φωνή των placebo ή μήπως είναι όντως οι placebo?
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς ένα μπιτάτο τραγούδι που λέει "first sight..." ή "first time..." που παίζεται συχνά στον kiss fm και μοιάζει πολύ στην φωνή των placebo ή μήπως είναι όντως οι placebo? Mάλλον λες το "First Day" - Timo Maas feat. Brian Molko
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Πως λεγεται μια ελληνικη μπαλαντα που την λενε 2 ατομα μαζι ( αντρας-γυναικα ) και στο ρεφρεν λενε : " Θα χαθω, αχ θα χαθω, αχ να μπορουσα να σε δω, να γινω η σκια σου, ν'αγγιζω τα φιλια σου " ή κατι τετοια. Ειναι λιγο παλιο το τραγουδι.
iparou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Χαίρετε. Ξέρει κανείς τον τίτλο ενός τραγουδιού που στο ρεφρέν λέει : "είμαι πλάι σου, νιώθω μόνος είσαι χώρια μου σε ζητώ αδιέξοδο κάθε δρόμος κι είσαι εσύ όπου κι αν βρεθώ" Το άκουσα από τον Πάζη στο μαγαζί που τραγουδάει. Παίζει να είναι και δικό του. Thanks in advance.
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Πως λεγεται μια ελληνικη μπαλαντα που την λενε 2 ατομα μαζι ( αντρας-γυναικα ) και στο ρεφρεν λενε : " Θα χαθω, αχ θα χαθω, αχ να μπορουσα να σε δω, να γινω η σκια σου, ν'αγγιζω τα φιλια σου " ή κατι τετοια. Ειναι λιγο παλιο το τραγουδι. Mήπως λες για ένα παλιό κομμάτι του Ορφέα Περίδη; "Αχ να σε δω", τίτλος. Τώρα αν βγήκε κι άλλη εκτέλεση ντουέτο δεν το ξέρω. Μόνος του το λέει. "Αχ να σε δω, αχ να σε βρω, μονο για λίγο να σε δω, ν'ακούσω τη σκιά σου να μου φωνάζει "γειά σου" ". Είναι το πιο κοντινό στους στίχους που παρέθεσες
pamig Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα...Ψάχνω ένα κομμάτι house, με αντρικά φωνητικά, που λέει 'you are my last chαnce' ή κατι τέτοιο. Μοιάζει με chocolate puma αλλά δεν πρέπει να είναι.Καμια βοήθεια κανείς???
NoNuclearPower Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ρε σεις ένα ελληνικό ψάχνω εδώ και χρόνια, και το ξαναρώτησα κ πριν μέρες. Τίτλο, ερμηνευτή, δίσκο κτλ..δε γνωρίζω. Στο ρεφρέν λέει "..στα μεσημέρια μου, στα καλοκαίρια μου, στου ονείρου τα νησιά και στα λημέρια μου, ήπια και μέθυσα....το τελευταίο μου ναυάγιο το έζησα..." (κάπως έτσι). Παίζει να είναι Λαθρεπιβάτες, αλλά ένα Best που βρήκα δεν το είχε. Πιθανόν να είναι από προσωπική δουλειά του Γιάννη Νικολάου (ενός εκ των 2). Tο ψάχνω πάνω από 8 χρόνια. Κανένα βοηθητικό Info? ? Κάποιος θα έχει/ξέρει/ακούσει κάτι. !!!
fallen_angel82 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι με στίχους "I love you, I love you, I beg you..." κάπως έτσι. Το τραγουδά γυναίκα και άκουσα μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα του κομματιού. Το βρήκα εντελώς τυχαία σήμερα, όταν έψαχνα για ένα άλλο κομμάτι. Ayo-Down on my knees
Syndikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως θυμαται κανείς ενα παλιο τραγουδάκι (τίτλο και ερμηνευτή), το οποίο έπαιζε κατά τη σαιζόν 1999 - 2000, το τραγουδούσε γυναίκα και ήταν πολύ "μοδάτο" (έπαιζε συνέχεια στο Μερσέντες κλπ). Ο στίχος είχε ως εξής : " Μη περιμένεις να σου κάνω ούτε παράπονο, γι αυτό το άδικο το φέρσιμο σου το άπονο. Λέω καλύτερα κούκλα να γίνω κι όσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω, πως σε αφήνω..." ΣΕ ένα αλλο σημείο έλεγε κάτι για το 2.000. Υπάρχει κανείς που να έχει κάποια (έστω και παραμικρή) ιδέα;
alexpeykh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι αυτο το κομματι ?Πρεπει να ειναι πολυ γνωστο αλλα δυστυχως μου διεφευγει . http://rapidshare.com/files/5044716/__931___951___956___949___943___969___963___951_.amr.html
Cue Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ελληνικό dance "σάββατο βράδυ και όλα πέρνουνε φωτιά [...] χορεύω στον ρυθμό σου ξημερώματα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις