Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Psaxno to tragoudi pou akougetai stin tainia "Ocean's Twelve" otan o Vincent Cassel perna tin aithousa me ta laser. Mipos mporei kapoios na me voithisei???

Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο όνομα. Θα το βρεις είτε σαν Laser dance ή σαν Laser breakdancing Beat...

Δημοσ.
Psaxno to tragoudi pou akougetai stin tainia "Ocean's Twelve" otan o Vincent Cassel perna tin aithousa me ta laser. Mipos mporei kapoios na me voithisei???

Το τραγούδι είναι το Thé à la menthe από τον Nikkfurie των La Caution και υπάρχει στο album τους. Δεν υπάρχει στο soundtrack της ταινίας. Αλλά αν δε θες να αγοράσεις όλο το album μπορείς να πας στο site και να το κατεβάσεις.Κάτω-κάτω είναι...

Δημοσ.
Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο όνομα. Θα το βρεις είτε σαν Laser dance ή σαν Laser breakdancing Beat...

Βασικά...έχει. Nikkfurie - The A La Menthe ;)

EDIT: Με προλάβανε...

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι που 99% είναι Pakito (έχει τον χαρακτηριστικό ήχο του Drill) και παίζει από τέλη καλοκαιριού στα Clubs.Μήπως γνωρίζει κάποιος περισσότερα??thanxxx

Δημοσ.

ξενο εμπορικο χιτακι

μεσα στους στιχους λεει

'' so we can kick it"

οσοι μενουν κομοτηνη ισως το χουν ακουσει....

προς nightwolf

Pakito - Living On Video

Pakito - Moving on stereo

Δημοσ.
ξενο εμπορικο χιτακι

μεσα στους στιχους λεει

'' so we can kick it"

οσοι μενουν κομοτηνη ισως το χουν ακουσει....

Candy - Lick It (Sugar Remix)

auto to kommati to anagnwrizei kaneis?

--> agnwsto-kommati

ta logia pou den akougodai kala lene:

oh baby,when you dance you drive me crazy,he is thinking of it maybe,doing it on the dancefloor ,to leei ginaika kai einai electro house!

thanks! 8)

Δημοσ.

Χαίρετε.

Άκουσα ένα τραγούδι χθες, ψιλοτσιφτετελάκι, το οποίο στο ρεφραίν πήγαινε :

"Πες μου τι να κάνω, θέλεις να πεθάνω ?" και λίγο παρακάτω έλεγε "...όλα να τα σβήσω (ή ζήσω)..."

Δεν ξέρω αν το τραγουδάει άντρας η γυναίκα. Εγώ το άκουσα σε μαγαζί την ώρα του λαϊκού προγράμματος. Μάλλον γυναίκα το λέει.

BTW, δεν είναι το "εσύ αν έχεις πλούτη εγώ έχω καρδιά".

Ξέρει κανείς για πιο τραγούδι πρόκειται ?

Thanks in advance.

Δημοσ.
Candy - Lick It (Sugar Remix)

auto to kommati to anagnwrizei kaneis?

--> agnwsto-kommati

ta logia pou den akougodai kala lene:

oh baby,when you dance you drive me crazy,he is thinking of it maybe,doing it on the dancefloor ,to leei ginaika kai einai electro house!

thanks! 8)

Πρέπει να είναι αυτό Birmingham 6 - Contagious(We+Are)

Δημοσ.
mipos kserei kaneis to soundtrack tou ''o telefteos ton moikanon''??? efxaristo

Αν εννοείς ποια είναι η γνωστή μελωδία της ταινίας, λέγεται «The Kiss» και η σύνθεση είναι του Trevor Jones. blink.gif

Βασικά, από όσο θυμάμαι, η μελωδία αυτή ακούγεται σε αρκετά κομμάτια του soundtrack, αλλά αυτό έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ. blink.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...