Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ena tragoudaki pou leei sorry for blaming u.argo komati.mou thimizei i ginekia foni tin foni tis anastasia..den thimame alla logia distixos.

Ο στίχος που ανέφερες ακούγεται και στο Hurt της Christina Aguilera. Για δοκίμασε...

Πάντως ανεξάρτητα με το αν είναι αυτό που ψάχνεις, είναι πολύ ωραίο κομμάτι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ένα τραγούδι που παίζει σε σταθμούς με ξένο ρεπερτόριο π.χ. deejay,και στο ρεφρέν λέει "That's the way to my heart" και το τραγουδά γυναίκα,μήπως το ξέρει κανείς?

Δημοσ.
Ρε παιδιά ένα τραγούδι που παίζει σε σταθμούς με ξένο ρεπερτόριο π.χ. deejay,και στο ρεφρέν λέει "That's the way to my heart" και το τραγουδά γυναίκα,μήπως το ξέρει κανείς?

That's the way to my heart δεν μου θυμίζει κάτι που μπορεί να παίζεται τώρα στο radio, αλλά that's the way my heart goes σίγουρα θυμίζει κάτι.

Οπότε ρίχνω ένα πιθανό track που λογικά είναι αυτό που θες,για check it out:

Marie Serneholt - That's The Way My Heart Goes

Δημοσ.

Eχω πάθει κι εγώ πλάκα με το τραγούδι στη διαφήμιση GOLF TSI

και ψάχνω αυτό που είναι Corrs - ή μοιάζει με Corrs - για το νέο κινητό της Motorola

Δημοσ.
Αν εννοείς για το «Δυο μέρες μόνο», αυτό που παίζει συνήθως είναι του John Powell, «Assassin's Tango». blink.gif

Κάποια στιγμή, σε ένα επισόδειο είχε και το «Coplication» των Angelique & Jean Claude Nachon. blink.gif

Στο «Κλείσε Τα Μάτια» συνήθως έπαιζε το «Tango» του Zbigniew Preisner. blink.gif

Cristina eilikrina s eyxaristw paaara poly :D Htan to 1o pou epsaxna alla k ta alla 2 einai eksisou omorfa. :mrgreen:

Δημοσ.
Ο στίχος που ανέφερες ακούγεται και στο Hurt της Christina Aguilera. Για δοκίμασε...

Πάντως ανεξάρτητα με το αν είναι αυτό που ψάχνεις, είναι πολύ ωραίο κομμάτι.

nai auto ine .oraio avatar episis

Δημοσ.

Hello again! Molis akousa ena katapliktiko kommati stous titlous telous tis 10is entolis. Leei mesa: "Here we are in the darkest place, my reflection in the mirror shows your face" Kapws etsi. Epsaksa sto theio gougli alla tpt... Mipws to ksereis kapoios?..

Δημοσ.
Hello again! Molis akousa ena katapliktiko kommati stous titlous telous tis 10is entolis. Leei mesa: "Here we are in the darkest place, my reflection in the mirror shows your face" Kapws etsi. Epsaksa sto theio gougli alla tpt... Mipws to ksereis kapoios?..

Καλύτερα να ρωτήσεις και να δεις εδώ

Δημοσ.
Eχω πάθει κι εγώ πλάκα με το τραγούδι στη διαφήμιση GOLF TSI

και ψάχνω αυτό που είναι Corrs - ή μοιάζει με Corrs - για το νέο κινητό της Motorola

Για αυτές τις αναζητήσεις υπάρχει αυτό το θέμα

Κι εγώ στην αρχή, για Corrs το πέρασα, αλλά ειναι το Sugar Sweet - The Icicles

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...