Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τραγούδι του Σπανουδάκη το πιο γνωστό που ακούγονται μπάσες φωνές να ψέλνουν κάτι ακαταλαβίστικα γνωρίζει κανείς πως το λένε? Νομίζω το χρησιμοποίησαν και σε διαφημήσεις για τους Ολυμπιακούς...

Δημοσ.

παιδια ενα τραγουδι ψαχνω το οποιο το τραγουδα γυναικα και λεει

γιατι μ'αφηνεις να ποναω,απαντησε μου σε ρωταω,πως μπορεσες........

γιατι πετας τα ονειρα μου,εκανες πετρα την καρδια μου,πως μπορεσες

οποιος γνωριζει ας ποσταρει!!!

Δημοσ.
Το τραγούδι του Σπανουδάκη το πιο γνωστό που ακούγονται μπάσες φωνές να ψέλνουν κάτι ακαταλαβίστικα γνωρίζει κανείς πως το λένε? Νομίζω το χρησιμοποίησαν και σε διαφημήσεις για τους Ολυμπιακούς...

Μήπως αντί για ψαλμωδίες εννοείς χορωδίες; Έχει σε αρκετά του κομμάτια χορωδία, αλλά τα πιο γνωστά του νομίζω πως είναι ορχηστρικά, χωρίς φωνητικά.

Επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο κομμάτι του Σ. Σπανουδάκη όπως το περιγράφεις και να έχει ακουστεί σε διαφήμιση των Ολυμπιακών, μήπως θέλεις το «Enfer» του Zbigniew Preisner;

Αν πάλι όντως είναι Σ. Σπανουδάκης (δεν έχει ψαλμωδίες, αλλά χορωδία) που όμως δεν θυμάμαι να έχει χρησιμοποιηθεί σε διαφημιστικά posts των Ολυμπιακών (νομίζω το έχει χρησιμοποιήσει και η Ν.Δ.), ίσως να θέλεις το «Θα 'ρθεις σαν αστραπή». blink.gif

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, έπαιξε στο ραδιόφωνο, στον Red FM, ένα mix του Smack My Bitch Up (Prodigy) με το Orinoco Flow (ή αλλιώς Sail Away της Enya), αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τίτλο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το τραγούδι βρίσκεται σε μια συλλογή με άλλα παρόμοια mixes, η οποία βγαίνει κάθε χρόνο - για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος.

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ;

Δημοσ.
Λοιπόν παίδες, έπαιξε στο ραδιόφωνο, στον Red FM, ένα mix του Smack My Bitch Up (Prodigy) με το Orinoco Flow (ή αλλιώς Sail Away της Enya), αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τίτλο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το τραγούδι βρίσκεται σε μια συλλογή με άλλα παρόμοια mixes, η οποία βγαίνει κάθε χρόνο - για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος.

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ;

Δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε σε συλλογή όντως, πάντως είναι από τα MTV Mash Ups η μίξη αυτή. Ψάξτο σαν Prodigy Vs Enya - "Smack My Bitch Up The Orinoco Flow". Το βρίσκεις πανεύκολα. Τώρα νομίμως να κυκλοφόρησε δεν τα ξέρω... (Πάντως τα mash ups είναι ως επί το πλείστων παράνομα, γι'αυτό και δεν φέρουν ποτέ την υπογραφή του dj που τα μίξαρε)

Δημοσ.

μπας και ξερει κανεις τα παρακατω lyrics απο ποιο τραγουδι ειναι?

please undrerstand me i want you more than my life... so introduse me my heart is full of magic... shooouuuut screeeeeeam, shoooouut scream scream scream...

(γυναικεια τα φωνητικα)

καμια ιδεα? :roll:

Δημοσ.

γεια ψάχνω κατι ευκολα ελληνικά τραγούδια

1. δεν με αγαπαει δεν με αγαπαει αυτη η αγαπη το σωμα μου τρυπαει

2. συγνωμη φταιω για ολα εγω συγνωμη

3. δεν ειμαι τωρα πια εδω(νομιζω πλουταρχος)

4. αφιερωνω αυτο το τραγουδι να πειτε σε κεινη

επισης και ενα ακομα πολυ καινουριο οπου στην αρχη τραγουδαει νομιζω ο Ταραξιας (Goin' Through) και στην συνεχεια συνεχιζει μια γυναικα με ωραια φωνη.

Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας! Ψαχνω ενα κομματι που στο videoclip δειχνει μια κοπελια να χορευει ολη την ωρα, στο μπανιο, στον δρομο, μεσα στο μετρο. Συναντα εναν τυπα που κανει το ιδιο, βγαινουν σε ενα εστιατοριο χορευοντας, κανουν ερωτα χορευοντας, παντρευονται εν χορο κτλ κτλ και τελικα δειχνει τα παιδια τους που κανουν το ιδιο, ειναι πολυ αστειο το videoclip και το ψαχνω. Ξερει κανεις πιο ειναι το κομματι?

Δημοσ.
Παιδια την βοηθεια σας! Ψαχνω ενα κομματι που στο videoclip δειχνει μια κοπελια να χορευει ολη την ωρα, στο μπανιο, στον δρομο, μεσα στο μετρο. Συναντα εναν τυπα που κανει το ιδιο, βγαινουν σε ενα εστιατοριο χορευοντας, κανουν ερωτα χορευοντας, παντρευονται εν χορο κτλ κτλ και τελικα δειχνει τα παιδια τους που κανουν το ιδιο, ειναι πολυ αστειο το videoclip και το ψαχνω. Ξερει κανεις πιο ειναι το κομματι?

«Faithless ft. Estelle - Why Go?» blink.gif

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε σε συλλογή όντως, πάντως είναι από τα MTV Mash Ups η μίξη αυτή. Ψάξτο σαν Prodigy Vs Enya - "Smack My Bitch Up The Orinoco Flow". Το βρίσκεις πανεύκολα. Τώρα νομίμως να κυκλοφόρησε δεν τα ξέρω... (Πάντως τα mash ups είναι ως επί το πλείστων παράνομα, γι'αυτό και δεν φέρουν ποτέ την υπογραφή του dj που τα μίξαρε)

Κοίτα, για να το παίξουν στο ραδιόφωνο, νομίζω ότι η όλη δουλειά έγινε νόμιμα. Ευχαριστώ πάντως, για την πληροφορία, θα συνεχίσω το ψάξιμο. Γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι περισσότερο ;

Δημοσ.
Το γαλλικό τραγουδάκι στο σήριαλ ''Ηρθε και Εδεσε'' ?

Brigitte Bardot - Moi je joue

Αυτό παιδιά ξέρει κανείς ποιο τραγούδι είναι;

TOM WAITS - YOU CAN NEVER HOLD BACK SPRING

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...