Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ρε φίλε, αλλά είναι που στο google δεν έχω κάποιον να πω ευχαριστώ για την απάντηση.

Να'σαι καλά ;)

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ξέρει κανείς τίτλο και καλλιτέχνη απο ένα χαρακτηριστικό μπιτ κομμάτι που ξεκινάει με τη φράση "love me" και λίγο πριν το χαρακτηριστικό μπιτ λέει κάτι σαν "look into my eyes". Για όποιον ακούει Galaxy παίζει και στο δαιφημιστικό του σταθμού "Η μουσική δεν είναι δόγμα".

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

ένα σχετικά δύσκολο... ελπίζω να βρεθεί!

Ψάχνω το τίτλο και τον καλιτέχνη υπεύθυνο για αυτό το κομμάτι:

http://rapidshare.de/files/37223873/WaveSampl.mp3.html

Κάτι μεταξύ Bregovic και Jack Wall (αν μπορεί να βγει κάποια τέτοια διασταύρωση).

Το απόσπασμα είναι απο trailer για pc game ΚΑΙ μου θυμίζει κάτι που έχω ξανακούσει, αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω.

edit 1: Aposyrw to kommati. Apo o,ti fainetai grafthke mono gia to trailer kai den exei olklhrw8ei akoma. To gnwsto tou meros htan h xorwdia "mystery of bulgarian voices"

Δημοσ.
ena tragoudi .

u are my shining star shining on u now.den thimame kati allo.pezetai tora 95,2.katevasa diafora alla tipota.

kai episis auto ton kairo pezetai kai ena ton simply red.kapos san den thimame pos.any help an kai diskola bazo

Το πρώτο μου λέει ότι ψάχνεις το Superfunk ft Ron Carroll - Lucky Star

Και για των Simply Red, λογικά το "Perfect Love"

Δημοσ.
ena tragoudi .

u are my shining star shining on u now.den thimame kati allo.pezetai tora 95,2.katevasa diafora alla tipota.

Το κομμάτι λέγεται "Star" και είναι των Reamonn .Αυτοί βγάλαν και το πολύ καλό "Super girl" 4 χρόνια πιο πριν. Από τον τελευταίο τους δίσκο ακούγεται -και είναι και πολύ καλό- το "Tonight" ("..you killed me with your smile.."). To "Star" είναι από το Beautiful Sky [bonus CD] που κυκλοφόρησε το 2004. Δεν ξέρω αν το βρίσκεις εύκολα αυτό. Αν όχι στο στέλνω σε Link

Δημοσ.

Ρε σεις ένα κομμάτι -ελληνικό- ψάχνω εδώ και χρόνια. Τίτλο, ερμηνευτή, δίσκο κτλ..δε γνωρίζω. Στο ρεφρέν λέει "..στα μεσημέρια μου, στα καλοκαίρια μου, στου ονείρου τα νησιά και στα λημέρια μου, ήπια και μέθυσα....το τελευταίο μου ναυάγιο το έζησα..." (κάπως έτσι). Παίζει να είναι Λαθρεπιβάτες, αλλά ένα Best που βρήκα τις προάλλες δεν το είχε. Πιθανόν να είναι από προσωπική δουλειά του Γιάννη Νικολάου (ενός εκ των 2). Μιλάμε το ψάχνω πάνω από 8 χρόνια. Κανένα βοηθητικό Info? ?

Κάποιος θα έχει/ξέρει/ακούσει κάτι. !!!

Θερμές παρακλήσεις

Δημοσ.
Το πρώτο μου λέει ότι ψάχνεις το Superfunk ft Ron Carroll - Lucky Star

Και για των Simply Red, λογικά το "Perfect Love"

Το κομμάτι λέγεται "Star" και είναι των Reamonn .Αυτοί βγάλαν και το πολύ καλό "Super girl" 4 χρόνια πιο πριν. Από τον τελευταίο τους δίσκο ακούγεται -και είναι και πολύ καλό- το "Tonight" ("..you killed me with your smile.."). To "Star" είναι από το Beautiful Sky [bonus CD] που κυκλοφόρησε το 2004. Δεν ξέρω αν το βρίσκεις εύκολα αυτό. Αν όχι στο στέλνω σε Link

to simply red einai to stars to katevasa gia auto kai to esbisa apo to post.ton reamonn telika ipirxe sto mpaxalo tou diskou.thanxs guys:)

Δημοσ.

Guys exw faei ton kosmo toso kairo kai psaxnw ena song pou paizete merikes fores ligo prin tous titlous tou telous sthn dekath entolh... an den kanw la8os perilambanei kai thn frash " as i walk through the door"

euxaristo ek twn proterwn

Δημοσ.
Τι να καταλάβει ?

Σαν βρυκόλακας ακούγεται ( ??? ) :D

Αμαν βρεί κάποιος ποιό είναι αυτό, σίγουρα θα είναι θαύμα :D

LOL kante mia prospatheia re paidia . To tragoudi einai fovero

akouste kiriws pros to telos tou mp3.

Ekei kapws ksekatharizei i melwdia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...