Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς πως λέγεται το ορχηστρικό κομμάτι σε ρυθμό tango που ακουγότανε στο πρώτο επεισόδιο του Δυο Μέρες Μόνο και αρχίζει αμέσως αφότου μαθαίνει ο Σάββας για το παιδί? :D

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανείς πως λέγεται το ορχηστρικό κομμάτι σε ρυθμό tango που ακουγότανε στο πρώτο επεισόδιο του Δυο Μέρες Μόνο και αρχίζει αμέσως αφότου μαθαίνει ο Σάββας για το παιδί? :D

Φίλε μου αυτό κανονικά έπρεπε να το ρωτήσεις εδώ

Δες μήπως είναι το Tango (Trois couleurs/Blanc) - Zbigniew Preisner.

Δημοσ.
Φίλε μου αυτό κανονικά έπρεπε να το ρωτήσεις εδώ

Δες μήπως είναι το Tango (Trois couleurs/Blanc) - Zbigniew Preisner.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά όχι δεν είναι του Preisner αυτό το κομμάτι που έπαιξε στο Δυο μέρες. Είναι πιο μοντέρνος ήχος. Ελπίζω κάποιος άλλος που το πρόσεξε να το ξέρει :)

Δημοσ.
Το έπαιζε μια μπάντα στην Πράγα, και μου έδωσε ένα υπέροχο soundtrack για ένα μίνι βιντεάκι πάνω στην Charles Bridge. Δεν το ξέρω και με έχει στοιχειώσει ever since... Θυμίζει κάτι σε κανέναν;

EDIT: Χμμ, έχω καεί με την εξεταστική, ξέχασα το link:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/konnak/46943/549420

Δοκίμασε αν ταιριάζει με μια από τις παρακάτω εκτελέσεις

- Vince Guaraldi Trio - Manhy de Carnaval

- Tuck Andress - Manhy de Carnaval

- Ray Baretto - Manhy de Carnaval

- Paul Desmond & Jim Hall - Manhy de Carnaval

Δημοσ.
Καλησπέρα...Ξέρεις κανείς πως λέγεται ένα παλιό,γνωστό,ερωτικό τραγούδι του 80 - 90 που λέει ένας άντρας και αναφέρει συνέχεια τη λέξη:<<Monaco>>; Ευχαριστώ προκαταβολικά...

«Jean Francois Maurice - Monaco» blink.gif

«John Powell - Assassin's Tango»

(Από την ταινία «Mr. & Mrs. Smith»)

Τέλειο κομμάτι... blink.gif

Δημοσ.

«John Powell - Assassin's Tango»

(Από την ταινία «Mr. & Mrs. Smith»)

Τέλειο κομμάτι... blink.gif

Χμ...να τι παθαίνει κανείς, όπως η αφεντιά μου, όταν σνομπάρει κάποιες ταινίες, κάποια soundtracks κλπ κλπ. Παντού μπορεί να κρύβεται ένα διαμαντάκι :)

Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.
Καλησπέρα...Ξέρεις κανείς πως λέγεται ένα παλιό,γνωστό,ερωτικό τραγούδι του 80 - 90 που λέει ένας άντρας και αναφέρει συνέχεια τη λέξη:<<Monaco>>; Ευχαριστώ προκαταβολικά...

μήπως αυτό : Jean-Franηois Maurice - Monaco 28 degres a l'ombre.

(σορρυ, δεν ειδα οτι ειχε και 254 σελίδα πριν και το απάντησα πάλι)

Δημοσ.
Ετοιμαστείτε για 1 μάλλον δύσκολo θέμα (γιατί είναι πολύ παλιό). Το βρήκα σε κασέτες και το αντέγραψα. Αλλά δε ξέρω ποιο είναι. Δεν έχει στίχο.

http://www.sendspace.com/file/9rag9t

Κι αν το βρω, έχω κι άλλα!

Ευχαριστώ

«Vangelis - Alpha» blink.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...