ekkli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Blondie vs. The Doors - Rapture Riders θενξ ε λοτ
wizzy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 @ Christina: ευχαριστώ πολύ ! (Υ.Γ.: Πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ αυτό το wikipedia.....)
qwerty13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 PAidia htan ena tragoydi early 80s me fonh robot se kapoia fash poy elege robisto robato to jerei kanis? Ίσως εννοείς το "Styx - Mr. Roboto"
louben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ίσως εννοείς το "Styx - Mr. Roboto" Eisai megalos.Jereis poso kairo to psaxno?thanks
Undead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ξέρει κανείς τα τραγούδια που βάζει στα κόλπα του πως λέγονται στο 15 years of ILLUSION?
crach13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 paidia ena kommati pou leei: hate me today ,hate me tomorrow..... Kserete pws legetai kai poios to leei??
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 paidia ena kommati pou leei:hate me today ,hate me tomorrow..... Kserete pws legetai kai poios to leei?? Blue October - Hate Me
billpeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δεν έχω δεί το συγκεκριμένο video, αλλά από τα αγαπημένα του παλιά ( δεν ξέρω αν άλλαξε γούστα ) έβαζε πολύ το Crazy του Seal.
konnak Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το έπαιζε μια μπάντα στην Πράγα, και μου έδωσε ένα υπέροχο soundtrack για ένα μίνι βιντεάκι πάνω στην Charles Bridge. Δεν το ξέρω και με έχει στοιχειώσει ever since... Θυμίζει κάτι σε κανέναν; EDIT: Χμμ, έχω καεί με την εξεταστική, ξέχασα το link: http://briefcase.pathfinder.gr/file/konnak/46943/549420
Koultouras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο MEGA όταν παρουσιάζουν θεατρικές παραστάσεις και τέτοια; Είναι ενα ιδιόρυθμο τραγούδι. Το ξέρει κανείς;
gio747 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 pio sigrotima einai kai pio kommati???nomizw oi joker alla eseis oiidiki tha kserete kalitera .. perimenw!!http://rapidshare.de/files/33259525/FM001.rar οι joker einai pare me makria legete to komati
Cristina Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το έπαιζε μια μπάντα στην Πράγα, και μου έδωσε ένα υπέροχο soundtrack για ένα μίνι βιντεάκι πάνω στην Charles Bridge. Δεν το ξέρω και με έχει στοιχειώσει ever since... Θυμίζει κάτι σε κανέναν; EDIT: Χμμ, έχω καεί με την εξεταστική, ξέχασα το link: http://briefcase.pathfinder.gr/file/konnak/46943/549420 Από τις πολύ αγαπημένες μου μελωδίες... Το κομμάτι αυτό είναι διασκευή του «Manha De Carnaval» του Luiz Bonfa από την ταινία «Orfeu Negro». Ο αγγλικός του τίτλος είναι «A Day in the Life of a Fool». Αν και το έχω σε κάμποσες εκτελέσεις, τη συγκεκριμένη δεν την έχω και δεν μπορώ να σκεφτώ από ποιον μπορεί να είναι... Ο ήχος μου φέρνει στο μυαλό τους Nouvelle Vague, αλλά δεν είναι...
Kleanthis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα...Ξέρεις κανείς πως λέγεται ένα παλιό,γνωστό,ερωτικό τραγούδι του 80 - 90 που λέει ένας άντρας και αναφέρει συνέχεια τη λέξη:<<Monaco>>; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις