Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρώτο που θέλεις Morandi - Love Me...

το δεύτερο είναι του Δημήτη Χρυσοχοϊδη (νομίζω κιόλας γιατί στα ελληνικά δεν είμαι και πολύ καλός....)

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι κατά των κανονισμών του forum διότι ούτε σε cd έχουν βγει, ούτε έχω ακούσει να τα πουλάν πουθενά και προφανώς δεν προστατεύονται απο οτιδήποτε... Ωστόσο αν με κάποιο τρόπο παραβαίνει τους κανονισμούς... delete me...

Ψάχνω να βρω σε μορφή mp3 το τραγούδι που βάζουν στους τίτλους αρχής της εκπομπής καθώς και την διασκευή του everything που μιλούσε για το λαο και τον Καραμναλή... Υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός που τα έχει ή που μπορεί να μου πει πως θα τα βρω???

Με επιφυλακτικότητα... :-|

Δημοσ.

ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι για να μην ψάχνω άδικα; Το "Opus - Life Is Life" υπάρχει σε studio εκτέλεση; Ρωτάω γιατί μόνο τη live πετυχαίνω είτε στο ραδιόφωνο είτε στα P2P/torrents κτλ κτλ και έχει πολύ καιρό που το ψάχνω σε studio εκτέλεση.

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει studio εκτέλεση, η οποία κυκλοφόρησε το 1984 και έκανε το τραγούδι διάσημο. Απλά, δυο χρόνια μετά κυκλόφορησε και το live, που έγινε εξίσου μεγάλη επιτυχία. Πάντως, κι εγώ συνέχεια το live πετυχαίνω παντού, άρα θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις την studio εκτέλεση.

Δημοσ.

@ Child_In_Time: thanks mate, θα συνεχίσω το ψάξιμο, κάποια στιγμή θα το βρω που θα πάει.... :)

Και μια ερώτηση προς όλους: μετά από μια διαφωνία, προέκυψε το εξής ερώτημα: Το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος της ταινίας "The Life Of Bryan" των Monty Pythons, το περίφημο "Always Look On The Bright Side of Life", είναι σύνθεση και εκτέλεση των ίδιων των Pythons ή κάποιου άλλου (για να σας προλάβω, ο γούγλης δεν ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικός αυτή τη φορά) ;

Τα φώτα σας παρακαλώ !

Δημοσ.
@ Child_In_Time: thanks mate, θα συνεχίσω το ψάξιμο, κάποια στιγμή θα το βρω που θα πάει.... :)

Και μια ερώτηση προς όλους: μετά από μια διαφωνία, προέκυψε το εξής ερώτημα: Το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος της ταινίας "The Life Of Bryan" των Monty Pythons, το περίφημο "Always Look On The Bright Side of Life", είναι σύνθεση και εκτέλεση των ίδιων των Pythons ή κάποιου άλλου (για να σας προλάβω, ο γούγλης δεν ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικός αυτή τη φορά) ;

Τα φώτα σας παρακαλώ !

Η σύνθεση είναι του Elric Idle, μέλος των Monty Pythons.

Ερμηνευτής είναι ο ίδιος νομίζω αν και αναφέρεται πως είναι οι Monty Pythons.

Η φωνή που ακούγεται πάντως είναι του Elric Idle. blink.gif

Δημοσ.

paidia psaxnw gia ena tragudi slow pu leei: turn around, give me your hand. Dont you feel my hurt baby, do you understand, do you feel the same... kai kati alla pu den thimamai. Ean mporeitai voithiste..

Δημοσ.
paidia psaxnw gia ena tragudi slow pu leei: turn around, give me your hand. Dont you feel my hurt baby, do you understand, do you feel the same... kai kati alla pu den thimamai. Ean mporeitai voithiste..

Μου θυμίζει το Eternal Flame, πρώτη από Bangles και πιο πρόσφατα από Atomic Kitten.

Όσο για το Live is life δε νομίζω να υπάρχει έκδοση χωρίς τα... live effects μια και δεν είναι live ηχογράφηση απλά λόγω θέματος το κάναν έτσι. Δεν μπορώ να πω σίγουρα μια και τότε ήμουν ακόμα πολύ μικρός για να ασχολούμαι :mrgreen:

Δημοσ.
Μου θυμίζει το Eternal Flame, πρώτη από Bangles και πιο πρόσφατα από Atomic Kitten.

επιβεβαιωνω τον yv4k ,

για το eternal flame προκειται.

κ μια ρωτησουλα απο μενα,

ψιλοπαιχτηκε το καλοκαιρι,

ενα -μαλλον remix θα το ελεγα- στο riders on the storm,

οπου ειχανε παρει το αυθεντικο κομματι, ειχανε προσθεσει λιγες κιθαρες

κ μετα το τζιμακο, ακουγοντουσαν γυναικεια ηλέκτρο φωνητικα.

φοβαμαι οτι προκειται για κανα bootleg, αλλά εχει κανεις ιδεα ποιο κομματι ειναι?

Δημοσ.

paidia exo na rotiso kai ego dyo tragoudakia. to ena einai nomizo oti einai prosfato, gynaikeia foni kai leei ( kapos me aggliki profora) to know you better. distixos den thimamai allo. kai ena allo xazo. mipos xerete to emvatirio pou vazoun sta siopitiria stis kataskinoseis pos legetai?

Δημοσ.

[...]

kai ena allo xazo. mipos xerete to emvatirio pou vazoun sta siopitiria stis kataskinoseis pos legetai?

Στις κατασκηνώσεις δεν ξέρω ποιο παίζουν, αλλά αν παίζουν το ίδιο με τον στρατό, λέγεται «Il Silenzio» και είναι του Nini Rosso. Μπορείς να το ακούσεις εδώ. blink.gif

Δημοσ.
επιβεβαιωνω τον yv4k ,

για το eternal flame προκειται.

κ μια ρωτησουλα απο μενα,

ψιλοπαιχτηκε το καλοκαιρι,

ενα -μαλλον remix θα το ελεγα- στο riders on the storm,

οπου ειχανε παρει το αυθεντικο κομματι, ειχανε προσθεσει λιγες κιθαρες

κ μετα το τζιμακο, ακουγοντουσαν γυναικεια ηλέκτρο φωνητικα.

φοβαμαι οτι προκειται για κανα bootleg, αλλά εχει κανεις ιδεα ποιο κομματι ειναι?

Blondie vs. The Doors - Rapture Riders

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...