Reissistm Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 psaxnw ena tragudi house einai.legetai in my mind.paizei akoma.apo poion einai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 psaxnw ena tragudi house einai.legetai in my mind.paizei akoma.apo poion einai? Ίσως θες αυτό ANARCRUSAN - IN MY MIND (είναι λιγάκι παλιό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Εμενα μουρθε το In my mind των Antiloop αλλα δεν ειναι house. Mηπως ειναι το Love on my mind των Freemasons? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 'Dj Raw Vs. Gee & Lighter - Naked[/b']' Cristina βρήκα το κομμάτι αυτό και το άκουσα, αλλά δεν αναφέρει πουθενά 'i want to get naked'! Σίγουρα είναι αυτό που σημείωσες ή εγώ βρήκα διαφορετική εκδοχή του κομματιού; (Αν και γράφει 'Naked (Original)' ). :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Cristina βρήκα το κομμάτι αυτό και το άκουσα, αλλά δεν αναφέρει πουθενά 'i want to get naked'! Σίγουρα είναι αυτό που σημείωσες ή εγώ βρήκα διαφορετική εκδοχή του κομματιού; (Αν και γράφει 'Naked (Original)' ). :? I want to get naked with you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Προσπάθησα να ακούσω το δείγμα σου, αλλά μου βγάζει πρόβλημα ο media player. Θα δοκιμάσω αργότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Για δοκίμασε εδώ... Μαριώ μήπως τώρα στα γεράματα πρέπει να πάς να κάνεις κανένα φρεσκάρισμα στα εγγλέζικα??? :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Προσπάθησα να ακούσω το δείγμα σου, αλλά μου βγάζει πρόβλημα ο media player. Θα δοκιμάσω αργότερα! Save as... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ναι αυτό είναι! Απλά δεν έχει τα φωνητικά σ'αυτό που βρήκα... Τελικά πρόκειτε για άλλη εκδοχή! Cristina είσαι γλύκα (κρίμα που άλλαξες το avatar με την παιδική κοριτσίστικη φατσούλα)! ΥΓ.: Μην παρεξηγηθώ! Με την καλή την έννοια το 'γλύκα'! Μιχαλάκη άστα να πάνε! Καλά θα ήταν να μην γεράζαμε! :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μιχαλάκη άστα να πάνε! Καλά θα ήταν να μην γεράζαμε! :? Γερνάγαμε και όχι γεράζαμε.... :razz: Μάλλον θέλεις φρεσκάρισμα και στα Ελληνικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 DJ Raw vs Gee & Lighter - Naked [Michi Lange Remix].mp3 ψαξε για αυτην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Γεια σας παιδιά! Θα ήεθελα λίγο τη βοήθειά σας.Αν μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα κομμάτια αυτά θα είμαι πραγματικά ευγνώμων.Ειδικά το πρώτο το ψάχνω πάρα πολύ καιρό και επιτέλους κατάφερα να το ακούσω και να το αποθηκεύσω. Ευχαριστώ. http://briefcase.pathfinder.gr/file/bigi444444/36035/433546 http://briefcase.pathfinder.gr/file/bigi444444/36035/433550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 To 2 είναι 'White Town - Your Woman'... To 1 γμτ δεν μου έρχεται now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Nαι ρε γμτ, το 1 ειναι πολυ γνωστο. Το ακουγα πολυ 2001 με 2002. Μα που ειναι ο Fozzy οταν τον χρειαζεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Α, ευχαριστώ πολύ και για τη γρηγοράδα σας! Μην αγχώσεστε και για το άλλο, θα βρεθεί, που θα πάει! Tnx και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις