Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν πολλα πολλα χρονια.... υπηρχε ενα συγκροτημα οι OPA ( δηλαδη ΟΠΑ :) )

και ελεγαν ενα τραγουδι αν θυμαστε και ελεγαν ενα τραγουδι που ελεγε

"τι ειναι αυτο που θελεις sex" κλπ. το τραγουδι πρεπει να λεγεται Τι θες αλλα αυτο που μας καιει ειναι με ποια το τραγουδανε! θυμαται κανενας επισης αρχαιος?

:)

Δημοσ.
Παιδιά,μήπως ξέρει κανείς πιό είναι ένα αργό τραγούδι που στο ρεφρέν λέει

"with or without you baby".Δεν ψάχνω το τραγούδι των U2,αλλα ένα που είναι και στο τρέιλερ του θα βρεις το δασκαλό σου.

Ευχαριστώ!

3 Doors Down - Here Without You

Δημοσ.

Ποια ήταν δε θυμάμαι αλλά το τραγούδι δεν ήταν των OPA αλλά των Modern Fears και ο τίτλος ήταν "Σε θέλω". Ψάχνοντας το τραγούδι σωστά ίσως βρει κανείς και την τραγουδίστρια :)

Δημοσ.

σιγουρα? χανω φαγητο μεχρι σκασμού :( με ενα ψαξιματακι βρηκα σε ενα παλιο post του insomnia οτι ηταν η αλεξια αλλα κατι δεν μου παει ή η γεροντικη ανοια με εχει βαρεσει για τα καλα

Δημοσ.
πριν πολλα πολλα χρονια.... υπηρχε ενα συγκροτημα οι OPA ( δηλαδη ΟΠΑ :) )

και ελεγαν ενα τραγουδι αν θυμαστε και ελεγαν ενα τραγουδι που ελεγε

"τι ειναι αυτο που θελεις sex" κλπ. το τραγουδι πρεπει να λεγεται Τι θες αλλα αυτο που μας καιει ειναι με ποια το τραγουδανε! θυμαται κανενας επισης αρχαιος?

:)

Όπως πολύ σωστά σου απάντησε ο/η yv4k, είναι οι Modern Fears με την Αλέξια. blink.gif

aris panou? akis panou? den thimame kapos etsi

Άρης Τόμας εννοείς; blink.gif

Δημοσ.

Κομμάτι Italo Disco που λέει στο ρεφραίν we are the children(δεν είναι το we are the world) το παίζει συχνά ο rso στη Θεσ/νικη.Από ποιούς/ποιόν είναι;

Δημοσ.
Κομμάτι Italo Disco που λέει στο ρεφραίν we are the children(δεν είναι το we are the world) το παίζει συχνά ο rso στη Θεσ/νικη.Από ποιούς/ποιόν είναι;

Προφανώς λέγοντας δεν είναι το "we are the world" εννοείς το World Hold On ( Children Of The Sky ) του Bob Sinclair σωστά ?

Ή μήπως δεν εννοείς αυτό ?

Δημοσ.
Προφανώς λέγοντας δεν είναι το "we are the world" εννοείς το World Hold On ( Children Of The Sky ) του Bob Sinclair σωστά ?

Ή μήπως δεν εννοείς αυτό ?

Ρε bill μην σε παρασύρει η ταχύτητα.Τα Italo Disco είναι η γνωστή σε μας Disco απλά την βαφτίσανε έτσι γιατί το πρώτο μεγάλο κύμα ήρθε από εκεί με πολλά Ιταλικά σχήματα με αγγλόφωνα και ιταλόφωνα τραγούδια βλ.radiorama,sabrina,al bano κ.α.Ακόμη πιό γνωστά για τους τωρινούς τα λέμε 80's οπότε πρέπει να πάς χρόνια πίσω.

Δημοσ.
Ρε bill μην σε παρασύρει η ταχύτητα.Τα Italo Disco είναι η γνωστή σε μας Disco απλά την βαφτίσανε έτσι γιατί το πρώτο μεγάλο κύμα ήρθε από εκεί με πολλά Ιταλικά σχήματα με αγγλόφωνα και ιταλόφωνα τραγούδια βλ.radiorama,sabrina,al bano κ.α.Ακόμη πιό γνωστά για τους τωρινούς τα λέμε 80's οπότε πρέπει να πάς χρόνια πίσω.

Ναι βρε συ, αλλά από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες αυτό που ρώτησα :D

Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα αν γνώριζες ακριβός το style του τραγουδιού που ψάχνεις, και επειδή σε αυτό που είπες @ παρένθεση με παραξένεψε είπα να κάνω μια διευκρινιστική ερώτηση ( έτσι για σιγουριά :) )

Δημοσ.
Ναι βρε συ, αλλά από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες αυτό που ρώτησα :D

Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα αν γνώριζες ακριβός το style του τραγουδιού που ψάχνεις, και επειδή σε αυτό που είπες @ παρένθεση με παραξένεψε είπα να κάνω μια διευκρινιστική ερώτηση ( έτσι για σιγουριά :) )

Μα βρε παιδί μου αφού το λέω το style:italo disco.Οτιδήποτε σημερινό με disco στοιχεία θα είναι discohouse ή pop.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...