Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν εννοείς την σκηνή που έχει πέσει το αμάξι απ'την γέφυρα και έχει 'κολλήσει' το ραδιόφωνο, τότε είναι το Hush από Deep Purple.

αυτό εννοώ....thnx

:mrgreen:

Δημοσ.

Γεια σε όλους !

Μία ερώτηση κι από μένα: Ξέρει κανείς ένα ισπανικό τραγούδι που έχει μέσα κάποιον στίχο "...espagna e sosi" (κάπως έτσι).

Το χαρακτηριστικό του είναι ο γρήγορος ρυθμός, έχει ένα μέρος στο ρεφρέν με τρομπέτα και, απ'οτι κατάλαβα, πρέπει οι στίχοι να περιγράφουν την πολιτική κατάσταση της Ισπανίας. Παίζει κυρίως σε rock σταθμούς.

Ότι έχετε ευχαρίστηση από βοήθεια, καλοί μου κύριοι και κυρίες !

Δημοσ.

παίδες μια ερώτηση και από μένα.

Στο ''Chevaliers du ciel'' τη γαλλική ταινία την καινούργια με τα Mirage 2000,

στους τίτλους τέλους παίζει ένα κομματ'ακι πολύ καλό, με αμερικάνικους στίχους, το οποίο το έχω ακούσει και αλλόύ.

Γνωστό και πολύ ωραίο, αν κάποιος ξέρει ποιο είναι και το postάρει θα βοηθήσει πολύ γιατί έχω φάει τον κόσμο...

Thanx

Δημοσ.

Τα παρακάτω τραγούδια είναι απο το soundtrack της ταινίας.

Αν το κοίταξες το soundtrack και παλιότερα απλά αγνόησε το μήνυμα αλλιώς ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις...

1. Attack 61

2. We Rise

3. Into The Fire

4. Gonna Wanna

5. Sugar Jukebox

6. Girl Talk

7. Cockpit Inferno

8. You're The Conversation (I'm The Game)

9. The Crawl

10. The Clash

11. 14th Of July

12. Heaven Is Inside You

13. You're The Conversation (I'm The Game) Original Version

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς το όνομα απο ένα συγκρότημα που έκανε διασκευή το my number one σε metal? Νομίζω ότι λέγεται κάπως σαν dreamhal αλλα δεν βρίσκω τέτοια αποτελέσματα στο search.

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανείς το όνομα απο ένα συγκρότημα που έκανε διασκευή το my number one σε metal? Νομίζω ότι λέγεται κάπως σαν dreamhal αλλα δεν βρίσκω τέτοια αποτελέσματα στο search.

Dream Evil

Δημοσ.

καλημερα

υπαρχει ενα τραγουδι του Ρουβα που στους στιχους του μιλαει εκτος των αλλων για μια porsche και ειναι διασκευη γνωστου τραγουδιου.

οχι του damien rice καποιο αλλο εννοω. ποιο ειναι το κανονικο τραγουδι γνωριζει κανεις ?

thanks

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=B83AR00h-rE

γνωστό βιντεάκι χιουμοριστικό...το τραγούδι όμως ποιό είναι;;; αντε και καλή κυριακή να χουμε....

«Hava Nagila» (ή Havah Nagilah) λέγεται και είναι παραδοσιακό εβραϊκό τραγούδι. blink.gif

Θα το βρεις από διάφορους καλλιτέχνες. blink.gif

Δημοσ.

Ένα τραγούδι Rock-Blues πουηχογράφησα με το κινητό μου από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Ποιο είναι;

Είναι amr σε zip και παίζει μα Quick Time Player

Song.zip

Δημοσ.
Ένα τραγούδι Rock-Blues πουηχογράφησα με το κινητό μου από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Ποιο είναι;

Είναι amr σε zip και παίζει μα Quick Time Player

Colin James - Why'd you lie

:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...