asmilon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μεσα επεσες φιλε jimmy_techsound ειναι Αποστολία Ζώη - Μου έλειψες
jimmy_techsound Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ μήπως ξέρεις και μια καινούργια τραγουδίστρια από την Αργεντινή που έχει βγάλει ένα πολύ καλό single τώρα τελευταία και έχει περίεργο όνομα Iyo η κάπως έτσι
billpeppas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ μήπως ξέρεις και μια καινούργια τραγουδίστρια από την Αργεντινή που έχει βγάλει ένα πολύ καλό single τώρα τελευταία και έχει περίεργο όνομα Iyo η κάπως έτσι Δεν έχει υποπέσει κατά την αντίληψή μου καμμία νέα Αργεντίνα ( ? ), αλλά με το όνομα που πας να δώσεις...κάτι μου λέει πως αναφέρεσαι στο "ντούελ" Iio ( πρώην Vaiio ) από N.Y., και πιθανότατα να άκουσες το song εν ονόματι "Is It Love" που παίζεται την εποχή αυτή στο ραδιόφωνο ( από το Album "Poetica" )
vikini Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας!Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου..Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι λεει can't stop now don't you know i am never gonna let you go..don't go..Αυτα!Α!Και μαλλον αρχιζει καπως ετσι:coming from the city η κατι τετοιο.Σας λεει κατι??
billpeppas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας!Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου..Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι λεει can't stop now don't you know i am never gonna let you go..don't go..Αυτα!Α!Και μαλλον αρχιζει καπως ετσι:coming from the city η κατι τετοιο.Σας λεει κατι?? Yazoo - Don't Go που το θυμήθηκες
Cristina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας!Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου..Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι λεει can't stop now don't you know i am never gonna let you go..don't go..Αυτα!Α!Και μαλλον αρχιζει καπως ετσι:coming from the city η κατι τετοιο.Σας λεει κατι?? Ίσως και να θέλεις το «Don't Go» από Nouvelle Vague. Jazzie/Chillout διασκευή στο «Don't Go» των Yazoo (καμιά σχέση με το original σε ύφος). Από το album «Bande A Part» που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι.
vikini Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω αλλα μολις ακουσα αυτο που λες και οι στιχοι ειναι ιδιοι αλλα δεν εψαχνα ακριβως αυτο.Μαλλον εχει γινει καποια διασκευη??Το ακουω συχνα στο ραδιοφωνο κυριως στον KISS..
billpeppas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ίσως και να θέλεις το «Don't Go» από Nouvelle Vague.Jazzie/Chillout διασκευή στο «Don't Go» των Yazoo (καμιά σχέση με το original σε ύφος). Από το album «Bande A Part» που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι. Ωπ, καλό και αυτό. Μου διέφυγε αυτή η διασκευούλα. Thx Cris Ευχαριστω αλλα μολις ακουσα αυτο που λες και οι στιχοι ειναι ιδιοι αλλα δεν εψαχνα ακριβως αυτο.Μαλλον εχει γινει καποια διασκευη??Το ακουω συχνα στο ραδιοφωνο κυριως στον KISS.. Δεν ρίχνεις καμιά ματιά στα charts του Kiss FM ? http://www.kissfm.gr αν δεν κάνω λάθος.
vikini Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι!Ηταν η διασκευη τελικα!!Ευχαριστωωωω!!!
Cristina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μου έδωσε ένας φίλος μου αυτό το κομμάτι το οποίο το έχω σε Videoclip.Το mp3 κρατάει 6 λεπτά. Πράγμα παράξενο. Αφού τελειώνει το κανονικό κομμάτι (γύρω στα 4 λεπτά), ξεκινάει ένα άλλο κομμάτι που είναι αρκετά καλό. Αλλά πρώτη φορά το ακούω. Το ανέβασα στο Rapidshare. http://rapidshare.de/files/33329127/Limb_Bizkit.mp3.html Για κατεβάστε το και ακούστε το και πές τε μου, γιατί το κομμάτι πραγματικά αξίζει. Είναι hidden track του «Behind Blue Eyes». Λέγεται «I Wish». Ωπ, καλό και αυτό.Μου διέφυγε αυτή η διασκευούλα. Thx Cris Και από τις καλύτερες που άκουσα φέτος. Όλο το album είναι αξιόλογο, για να μην πω πως οι Nouvelle Vague πολύ καλοί, γενικότερα... Ναι!Ηταν η διασκευη τελικα!!Ευχαριστωωωω!!! Να 'σαι καλά.
@zouve@ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 poio kommati einai auto pou paizei sto backround : einai apo tin tainia Little Nicky me ton Adam Sandler (to paidi tou diavolou) http://briefcase.pathfinder.gr/file/maczouve/46710/547312
dity Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέρετε πως λένε ένα τραγούδι που λέει "Φως και βγαίνω"? το τραγουδάει ένα παιδί που ήταν μαζί με την Πρωτοψάλτη στις συναυλίες της το καλοκαίρι, νομίζω και το χειμώνα...
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 psaxno ena tragoudi pou leei kati san o my emily star of my silver screen and every thought of u fills my heart with pain .u have the face of a beauty movie star.back in a cold december night.autos legetai kapos brown sto eponimo. kai alo ena pou leei sinexeia where do we go now where do we go.kai i know u love me better. kopela to tragoudaei.euxaristo kai pali auta ta dio songs apo mena ama kapoios xerei kati.
billpeppas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 psaxno ena tragoudi pou leei kati san o my emily star of my silver screenand every thought of u fills my heart with pain .u have the face of a beauty movie star.back in a cold december night.autos legetai kapos brown sto eponimo. Errol Brown - Emmalene kai alo ena pou leei sinexeia where do we go now where do we go.kai i know u love me better.kopela to tragoudaei.euxaristo kai pali auta ta dio songs apo mena ama kapoios xerei kati. Λογικά Fort Minor - Where'd You Go
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Errol Brown - Emmalene Λογικά Fort Minor - Where'd You Go thank u gia akoma mia fora.vre anti gia ta pc me music asxolise to deutero tragoudi den einai auto.tragoudaei mono kopela xoris antra.
Προτεινόμενες αναρτήσεις