Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψαχνω ενα παλιο τραγουδι που το ακουσα χθες σε επανεκτελεση.

Το ρεφρεν παει "ανοιξε,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις, την καρδια που σου δωσα γυρευω να μου δωσεις,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις".

Επισης στο στιχο λεει "το κοριτσι π'αγαπουσες και στο στομα το φιλουσες,τωρα απεξω το κλειδωνεις και γι'αλλου πανια απλωνεις".

Και την αρχικη εκτελεση και την καινουρια τις τραγουδαει γυναικα.

Προσπαθησα να κανω ενα search με τιτλους που να συνδυαζουν τα παραπανω αλλα τζιφος.Μηπως το ξερει κανεις???

Δημοσ.
Ψαχνω ενα παλιο τραγουδι που το ακουσα χθες σε επανεκτελεση.

Το ρεφρεν παει "ανοιξε,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις, την καρδια που σου δωσα γυρευω να μου δωσεις,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις".

Επισης στο στιχο λεει "το κοριτσι π'αγαπουσες και στο στομα το φιλουσες,τωρα απεξω το κλειδωνεις και γι'αλλου πανια απλωνεις".

Και την αρχικη εκτελεση και την καινουρια τις τραγουδαει γυναικα.

Προσπαθησα να κανω ενα search με τιτλους που να συνδυαζουν τα παραπανω αλλα τζιφος.Μηπως το ξερει κανεις???

Το ταγούδι είναι το ''Άνοιξε, άνοιξε'' της Τζένη Βάνου και του Γιάννη Βογιατζή.

Την επανεκτέλση δεν ξέρω ποιος την λέει...

Δημοσ.

Hey... Ένα που λέει λέει στην αρχή "I saw your picture yesterday" και πιο μετά "Don't leave me, I can't live without your love, I won't survive"?

Μπορεί και να έχω μπερδέψει 3 τραγούδια μαζί γιατί δεν σημείωσα κάπου τους στίχους, αλλά αν κάποιος έχει καμία ιδέα... I'd be grateful!

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα κομμάτι ψιλο slow που λέει στο ρεφραιν σε κάποια φάση:

"..Everybody changes but I don't feel the same.."

αν το ξέρει κάποιος.. Thanx!

Δημοσ.
Ψάχνω για ένα κομμάτι ψιλο slow που λέει στο ρεφραιν σε κάποια φάση:

"..Everybody changes but I don't feel the same.."

αν το ξέρει κάποιος.. Thanx!

Keane - Everybody's Changing

Δημοσ.
Hey... Ένα που λέει λέει στην αρχή "I saw your picture yesterday" και πιο μετά "Don't leave me, I can't live without your love, I won't survive"?

Μπορεί και να έχω μπερδέψει 3 τραγούδια μαζί γιατί δεν σημείωσα κάπου τους στίχους, αλλά αν κάποιος έχει καμία ιδέα... I'd be grateful!

Roger Sanchez ft Lisa Pure - Lost ( Main Mix )

Δημοσ.
ψάχνω να κατεβάσω ισπανόφωνο,κ γαλλικό ραπ..μήπως ξέρει κανείς να μου προτείνει τίποτα?

για γαλλικό δοκίμασε MC Solar (ή Solaar)

:mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...