darkkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 σας έχω ένα sample:http://rapidshare.de/files/32781560/sample-chl.mp3.html ...πρέπει να είναι απο ταινία ! ...έχει κολλήσει το μυαλό μου ! κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη.... ευχαριστώ Είναι από το Matrix Reloaded, το κομμάτι: Juno Reactor vs Don Davis - Mona Lisa Overdrive
mxpert Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι από το Matrix Reloaded, το κομμάτι:Juno Reactor vs Don Davis - Mona Lisa Overdrive ...να 'σαι καλά ! ευχαριστώ
Sebu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ψαχνω ενα παλιο τραγουδι που το ακουσα χθες σε επανεκτελεση. Το ρεφρεν παει "ανοιξε,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις, την καρδια που σου δωσα γυρευω να μου δωσεις,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις". Επισης στο στιχο λεει "το κοριτσι π'αγαπουσες και στο στομα το φιλουσες,τωρα απεξω το κλειδωνεις και γι'αλλου πανια απλωνεις". Και την αρχικη εκτελεση και την καινουρια τις τραγουδαει γυναικα. Προσπαθησα να κανω ενα search με τιτλους που να συνδυαζουν τα παραπανω αλλα τζιφος.Μηπως το ξερει κανεις???
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ψαχνω ενα παλιο τραγουδι που το ακουσα χθες σε επανεκτελεση. Το ρεφρεν παει "ανοιξε,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις, την καρδια που σου δωσα γυρευω να μου δωσεις,ανοιξε,ανοιξε και μην ξανακλειδωσεις". Επισης στο στιχο λεει "το κοριτσι π'αγαπουσες και στο στομα το φιλουσες,τωρα απεξω το κλειδωνεις και γι'αλλου πανια απλωνεις". Και την αρχικη εκτελεση και την καινουρια τις τραγουδαει γυναικα. Προσπαθησα να κανω ενα search με τιτλους που να συνδυαζουν τα παραπανω αλλα τζιφος.Μηπως το ξερει κανεις??? Το ταγούδι είναι το ''Άνοιξε, άνοιξε'' της Τζένη Βάνου και του Γιάννη Βογιατζή. Την επανεκτέλση δεν ξέρω ποιος την λέει...
Kelly_0001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Hey... Ένα που λέει λέει στην αρχή "I saw your picture yesterday" και πιο μετά "Don't leave me, I can't live without your love, I won't survive"? Μπορεί και να έχω μπερδέψει 3 τραγούδια μαζί γιατί δεν σημείωσα κάπου τους στίχους, αλλά αν κάποιος έχει καμία ιδέα... I'd be grateful!
kaci Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ψάχνω για ένα κομμάτι ψιλο slow που λέει στο ρεφραιν σε κάποια φάση: "..Everybody changes but I don't feel the same.." αν το ξέρει κάποιος.. Thanx!
billpeppas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ψάχνω για ένα κομμάτι ψιλο slow που λέει στο ρεφραιν σε κάποια φάση: "..Everybody changes but I don't feel the same.." αν το ξέρει κάποιος.. Thanx! Keane - Everybody's Changing
billpeppas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Hey... Ένα που λέει λέει στην αρχή "I saw your picture yesterday" και πιο μετά "Don't leave me, I can't live without your love, I won't survive"?Μπορεί και να έχω μπερδέψει 3 τραγούδια μαζί γιατί δεν σημείωσα κάπου τους στίχους, αλλά αν κάποιος έχει καμία ιδέα... I'd be grateful! Roger Sanchez ft Lisa Pure - Lost ( Main Mix )
Kelly_0001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Roger Sanchez ft Lisa Pure - Lost ( Main Mix ) Θενκ γιου...!
dealer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ψάχνω να κατεβάσω ισπανόφωνο,κ γαλλικό ραπ..μήπως ξέρει κανείς να μου προτείνει τίποτα?
mxpert Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ψάχνω να κατεβάσω ισπανόφωνο,κ γαλλικό ραπ..μήπως ξέρει κανείς να μου προτείνει τίποτα? για γαλλικό δοκίμασε MC Solar (ή Solaar)
DJNAKIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 re paides pws legetai ena Houseaki song me ginekia fonitika poy leei sinexeis "oooouuuu love it" h kapos etsi!!!! thx!!!!
searching Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 re pedia polu gnostw House komati kai einai ena tipos kai fonazei electro kai meta leei pa pa pa kapw etsi ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις