Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλους!

Ψάχνω ένα τραγουδάκι φετινό που παίζει πολύ στο republic στη Θεσσαλονίκη και οι στίχοι στην αρχή λένε: i can talk like the other girls ....

Γυναικεία φωνητικά σε στιλ Moloko. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Psaxno gia ton titlo enos kommatiou.poli gnosto sigxrono enalaktiko rock.(mallon vretanniko group).To mono pou mporo na po einai oti thimame merikous stixous-kai mallon oxi akrivos-elpizo kapios na to xerei kai na pou pei to onoma tou.Tha eimoun eygnomon.

paei kapos etsi.: You and i gonna go for a while into the sky...tomorrow...

You and i gonnawalk to the sky blah blah ...tomorrow..

refren: if i ever see you smileee...ktl

Oi stixoi einai kapos etsi' date='den einai sostoi mallon.makari na mporousa na po kiallous..

Auya

kopykat[/quote']

Emena sto myalo diavazontas tous stixous mou irthe to "Save tonight" apo "Eagle Eye Cherry". http://www.lyrics007.com/Eagle%20Eye%20Cherry%20Lyrics/Save%20Tonight%20Lyrics.html

Isws na mhn exei kamia sxesh alla to anaferw..

Δημοσ.
Kαλημέρα σε όλους!

Ψάχνω ένα τραγουδάκι φετινό που παίζει πολύ στο republic στη Θεσσαλονίκη και οι στίχοι στην αρχή λένε: i can talk like the other girls ....

Γυναικεία φωνητικά σε στιλ Moloko. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

garbage - you look so fine ???????

:mrgreen:

Δημοσ.
garbage - you look so fine ???????

Δυστυχώς όχι, είναι πιο ρυθμικό κομμάτι (pop) και σίγουρα φετινό.

Anyway ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Δημοσ.

paidia eythxws xanakousa to kommati pou epsaxna proxtes,loipon epanalambanw tragoudaei gynaika me apalh fwnh,einai typou latin(oxi sigoura)

kai leei ta exeis(mhn gelasete kapws etsi ta akousa)

kamina bai kresiento meta leei pulvere kai kati alla 4 fores

Δημοσ.
Kαλησπέρα και καλώς ήλθες στην παρέα του ινσόμνια. :-D

Αυτό που ψάχνεις είναι το: Sexcrime (1984) - Eurythmics' date=' η παλιά επιτυχία. Το remix δεν το γνωρίζω.[/quote']

ευχαριστω Μαρία,

αυτο που ψάχνω ειναι σίγουρα remix, γιατι ειναι εντελως διαφορετικό τραγούδι

οσο και αν εψαξα το google για eurythmics Sexcrime remix δεν βρηκα κατι σχετικό

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!!!Γνωρίζει κάποιος το Θεσσαλονικιώτικο συγκρότημα lovelolove(νομίζω πως έτσι γράφεται).Ψάχνω τον δίσκο τους και συγκεκριμένα το τραγούδι alone(πολύ ωραίο electropop κομμάτι).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε παίδες δώστε λίγο τα φώτα σας... Ψάχνω το όνομα ενός πολύ γνωστού για την ταχύτητα του κιθαρίστα. Έχω την εντύπωση ότι παίζει instrumental αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Αν δω το όνομα του θα τον καταλάβω, ελπίζω... Είναι μεγέθους Gallagher και έτσι... Any ideas??? (Νομίζω ότι το όνομα αρχίζει απο Μ αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος)

Δημοσ.
Χαιρετώ την παρέα!!!Γνωρίζει κάποιος το Θεσσαλονικιώτικο συγκρότημα lovelolove(νομίζω πως έτσι γράφεται).Ψάχνω τον δίσκο τους και συγκεκριμένα το τραγούδι alone(πολύ ωραίο electropop κομμάτι).

Ευχαριστώ.

...δεν μπορούμε να σου πούμε που θα το βρείς !

απαγορεύεται :twisted:

Δημοσ.

Όσοι έχετε δει το Desperado 1 ελπίζω να θυμάστε την σκηνή που ο Panteras δίχνει σε ένα παιδάκι πως να παίζετε ένα κομμάτι.ξέρουμε το κομμάτι?!?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...