Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, μετά από πολύχρονο ψάξιμο και αφού πλέον απελπίστηκα ότι δε θα το βρώ, προσπέφτω σε όλους εσάς και ζητώ τη βοήθειά σας για ένα μουσικό κομμάτι που χόρευα με τη σύζυγό μου γύρω στο 1988-89. Είναι slow κομμάτι, νομίζω με ιταλικό στίχο αν θυμάμαι καλά -πάνε κοντά 20 χρόνια- και θέλω να το χορέψω ξανά μαζι της στην επαίτειό μας.Δε θυμάμαι στίχους, θυμάμαι όμως τη μουσική και μην έχοντας άλλο στοιχείο να σας δώσω...σας το σφυρίζω. Συγχωρέστε για το τρόπο που σας δίνω στοιχεία, αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Αν μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

http://rapidshare.de/files/31622669/remember_whistle.wav

Δημοσ.
Γειά σας' date=' μετά από πολύχρονο ψάξιμο και αφού πλέον απελπίστηκα ότι δε θα το βρώ, προσπέφτω σε όλους εσάς και ζητώ τη βοήθειά σας για ένα μουσικό κομμάτι που χόρευα με τη σύζυγό μου γύρω στο 1988-89. Είναι slow κομμάτι, νομίζω με ιταλικό στίχο αν θυμάμαι καλά -πάνε κοντά 20 χρόνια- και θέλω να το χορέψω ξανά μαζι της στην επαίτειό μας.Δε θυμάμαι στίχους, θυμάμαι όμως τη μουσική και μην έχοντας άλλο στοιχείο να σας δώσω...σας το σφυρίζω. Συγχωρέστε για το τρόπο που σας δίνω στοιχεία, αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Αν μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

http://rapidshare.de/files/31622669/remember_whistle.wav[/quote']

Aaaah... Είναι υπέροχο τραγούδι...

(Μόνο που το sample ήταν κάπως μεγαλούτσικο...)

«Shimi Tavori - Remember»

Ελπίζω να περάσετε τέλεια στην επέτειό σας!

happy2.gif

Δημοσ.
Αν πιστεύεις ότι εκεί είναι το πρόβλημα επέτρεψε μου να κάνω μια στερνή προσπάθεια μόνο με ένα ελάχιστο τμήμα της μελωδίας στη… διαπασών από το συγκεκριμένο αρχείο.

Sample 2

'Bellanova - And I Love Him' :)

Δημοσ.
'Bellanova - And I Love Him' :)

Φιλαράκι ότι και να πω, θα είναι λίγο!

:rolleyes: Χ Ι Λ Ι Α _ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!! :rolleyes:

Το έψαξα ASAP και προφανώς στο ξενοδοχείο που ήμουνα είχαν λιώσει τη συλλογή Sunset & Sunrise 5!!!

Φανταστικό κομματάκι, αναπόφευκτα το έχω συνδυάσει άρρηκτα με τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές!

Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που με την υπομονή τους μας χαρίζουν απίστευτες μικρές χαρές!

Να 'σαι καλά!!!

Δημοσ.

Από Cristina:

Aaaah... Είναι υπέροχο τραγούδι...

(Μόνο που το sample ήταν κάπως μεγαλούτσικο...)

«Shimi Tavori - Remember»

Ελπίζω να περάσετε τέλεια στην επέτειό σας!

Αγαπητή Cristina σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, όπως σε ευχαριστώ και για την ευχή σου. Να'σαι πάντα καλά!

Υ.Γ. έχεις δίκιο όπως σχεδόν πάντα βέβαια το sample ήταν όντως κάπως μεγάλο αλλά μεγάλη ήταν και η επιθυμία μας να βρούμε αυτό το κομμάτι.

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα σας!!!

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό το τραγούδι να μου το πει!!!

Είναι σχετικό με το στρατό (το στυλ του σαν ραπ- π.χ. goin' through)

Help Pleaaaaaaaase!!!!

Δημοσ.
Καταρχήν καλησπέρα σας!!!

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό το τραγούδι ("τέλος"-Σ288 ) να μου το πει!!!

Είναι σχετικό με το στρατό (το στυλ του σαν ραπ- π.χ. goin' through)

Help Pleaaaaaaaase!!!!

.

.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει????

Δημοσ.
Εγώ ψάχνω ένα τραγούδι που νομίζω ότι άκουσα στον Best... το κομμάτι σαν μουσικί δεν θυμίζει ελληνικά, έχει μια κοπέλα να τραγουδάει, συγκράτησα ελάχιστους στίχους. "Φωτογραφίες" "στο μυαλό μου δεν έφυγες καιρό" κάπως έτσι, οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

πως ξέφυγε απο τόσο κόσμο;;;; Κωνσταντίνος Βασιλειάδης feat Μαριεν - Δεν Έφυγες Λεπτό (με το ρεμίξ του Ντιμι Φέιζ να είναι μοναδικό)

να ρωτήσω κι εγώ τώρα γιατί 2 μέρες τώρα έχω σκαλώσει.... μπιτ που έπαιζε πολύ φέτος καλοκαίρι με vocals : you 're so sexy...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...