Cue Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό είναι, thx billpeppas ΥΓ. Πάμε γερά!!!!!!!! 45-41
firefighter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Γειά σας, μετά από πολύχρονο ψάξιμο και αφού πλέον απελπίστηκα ότι δε θα το βρώ, προσπέφτω σε όλους εσάς και ζητώ τη βοήθειά σας για ένα μουσικό κομμάτι που χόρευα με τη σύζυγό μου γύρω στο 1988-89. Είναι slow κομμάτι, νομίζω με ιταλικό στίχο αν θυμάμαι καλά -πάνε κοντά 20 χρόνια- και θέλω να το χορέψω ξανά μαζι της στην επαίτειό μας.Δε θυμάμαι στίχους, θυμάμαι όμως τη μουσική και μην έχοντας άλλο στοιχείο να σας δώσω...σας το σφυρίζω. Συγχωρέστε για το τρόπο που σας δίνω στοιχεία, αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Αν μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... http://rapidshare.de/files/31622669/remember_whistle.wav
Cristina Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Γειά σας' date=' μετά από πολύχρονο ψάξιμο και αφού πλέον απελπίστηκα ότι δε θα το βρώ, προσπέφτω σε όλους εσάς και ζητώ τη βοήθειά σας για ένα μουσικό κομμάτι που χόρευα με τη σύζυγό μου γύρω στο 1988-89. Είναι slow κομμάτι, νομίζω με ιταλικό στίχο αν θυμάμαι καλά -πάνε κοντά 20 χρόνια- και θέλω να το χορέψω ξανά μαζι της στην επαίτειό μας.Δε θυμάμαι στίχους, θυμάμαι όμως τη μουσική και μην έχοντας άλλο στοιχείο να σας δώσω...σας το σφυρίζω. Συγχωρέστε για το τρόπο που σας δίνω στοιχεία, αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Αν μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων... http://rapidshare.de/files/31622669/remember_whistle.wav[/quote'] Aaaah... Είναι υπέροχο τραγούδι... (Μόνο που το sample ήταν κάπως μεγαλούτσικο...) «Shimi Tavori - Remember» Ελπίζω να περάσετε τέλεια στην επέτειό σας!
Dark-Shadow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Gia sas pedia simera eida ksana tin tenia Big Mommas House 2 kai ekei pou o malcolm arxizei na kanei doulies epidi tou ta epsale i kopela oti den kanei tpt exei ena poli oreo tragoudaki mipos kserei kaneis pos legete???
Mixalakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Αν πιστεύεις ότι εκεί είναι το πρόβλημα επέτρεψε μου να κάνω μια στερνή προσπάθεια μόνο με ένα ελάχιστο τμήμα της μελωδίας στη… διαπασών από το συγκεκριμένο αρχείο. Sample 2 'Bellanova - And I Love Him'
Innersense Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 'Bellanova - And I Love Him' Φιλαράκι ότι και να πω, θα είναι λίγο! Χ Ι Λ Ι Α _ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!! Το έψαξα ASAP και προφανώς στο ξενοδοχείο που ήμουνα είχαν λιώσει τη συλλογή Sunset & Sunrise 5!!! Φανταστικό κομματάκι, αναπόφευκτα το έχω συνδυάσει άρρηκτα με τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές! Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που με την υπομονή τους μας χαρίζουν απίστευτες μικρές χαρές! Να 'σαι καλά!!!
firefighter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Από Cristina: Aaaah... Είναι υπέροχο τραγούδι... (Μόνο που το sample ήταν κάπως μεγαλούτσικο...) «Shimi Tavori - Remember» Ελπίζω να περάσετε τέλεια στην επέτειό σας! Αγαπητή Cristina σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, όπως σε ευχαριστώ και για την ευχή σου. Να'σαι πάντα καλά! Υ.Γ. έχεις δίκιο όπως σχεδόν πάντα βέβαια το sample ήταν όντως κάπως μεγάλο αλλά μεγάλη ήταν και η επιθυμία μας να βρούμε αυτό το κομμάτι. Σε ευχαριστώ και πάλι!
TrackM@steR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ok meta apo epeksergasia dino to parakato link apo ena tragoudi kai psaxno ton titlo tou!!! Euxaristo poli!!! ;) ---------------------------------------------------- http://rapidshare.de/files/31729577/tragoudi.mp3.html ----------------------------------------------------
bass83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχήν καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό το τραγούδι να μου το πει!!! Είναι σχετικό με το στρατό (το στυλ του σαν ραπ- π.χ. goin' through) Help Pleaaaaaaaase!!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Pedia to tragoudi to ixografisa alla eine psiloxalia poiotita!!! Opoios mporei as me voithisei thnx!!! http://rapidshare.de/files/31742566/1.wav.html http://rapidshare.de/files/31742745/2.wav.html To 2 eine sinexia tou 1!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Pedes to tragoudaki to vrika eine para poli oreo katevaste to!!! Legete Grits - Ooh Aah
DJ LMNT Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 yparxei kapia diskevi tou final countdown me logia tou skounti "valto agori mou"????
Fozzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 EDIT: akyro.. to vrika epsaxna Fonzerelli - Moonlight Party
bass83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχήν καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό το τραγούδι ("τέλος"-Σ288 ) να μου το πει!!! Είναι σχετικό με το στρατό (το στυλ του σαν ραπ- π.χ. goin' through) Help Pleaaaaaaaase!!!! . . Μπορεί κανείς να βοηθήσει????
mamatecuba Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ ψάχνω ένα τραγούδι που νομίζω ότι άκουσα στον Best... το κομμάτι σαν μουσικί δεν θυμίζει ελληνικά, έχει μια κοπέλα να τραγουδάει, συγκράτησα ελάχιστους στίχους. "Φωτογραφίες" "στο μυαλό μου δεν έφυγες καιρό" κάπως έτσι, οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. πως ξέφυγε απο τόσο κόσμο;;;; Κωνσταντίνος Βασιλειάδης feat Μαριεν - Δεν Έφυγες Λεπτό (με το ρεμίξ του Ντιμι Φέιζ να είναι μοναδικό) να ρωτήσω κι εγώ τώρα γιατί 2 μέρες τώρα έχω σκαλώσει.... μπιτ που έπαιζε πολύ φέτος καλοκαίρι με vocals : you 're so sexy...
Προτεινόμενες αναρτήσεις