Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια ενα ελληνικο ροκ ψιλοπαλιο τραγουδι που στο ρεφρεν λεει <<ετσι ετσι σαγαπω τα δυο σου χερια στα χερια μου κρατω>> ποιο ειναι?

ευχαριστω

Δημοσ.

Ξάρει κανείς το κομμάτι που το ακούω πολύ σθχνά σε καφετέριες(δλδ δεν είναι παλιό) και πρέπει να λέει: "we fall through the staaaars...."?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ ψάχνω ένα τραγούδι που νομίζω ότι άκουσα στον Best... το κομμάτι σαν μουσικί δεν θυμίζει ελληνικά, έχει μια κοπέλα να τραγουδάει, συγκράτησα ελάχιστους στίχους. "Φωτογραφίες" "στο μυαλό μου δεν έφυγες καιρό" κάπως έτσι, οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

hi paidia

psaxno mia rock diaskevi tou into your eyes tou armand van helden. exei kaneis idea pos legetai? epsaxa me afton ton titlo alla den tin vrika

epaize se ena videaki me to top 10 tis ethnikis sto mundobasket

efxaristo ek ton proteron

Δημοσ.
Ξάρει κανείς το κομμάτι που το ακούω πολύ σθχνά σε καφετέριες(δλδ δεν είναι παλιό) και πρέπει να λέει: "we fall through the staaaars...."?

Ευχαριστώ

Αν έδινες και κάποια περιγραφή του τραγουδιού δες το "If I could fly"

Εδώ μπορείς να το ακούσεις http://www.myspace.com/kylejustinmusic

Δημοσ.
hi paidia

psaxno mia rock diaskevi tou into your eyes tou armand van helden. exei kaneis idea pos legetai? epsaxa me afton ton titlo alla den tin vrika

epaize se ena videaki me to top 10 tis ethnikis sto mundobasket

efxaristo ek ton proteron

Δες από Lucero ή από The Marshall Tucker Band

Ρίξε μια ματιά και εδώ

Δημοσ.
Γεια σας.Ακουσα πριν καιρο το παρακατω κομματακι σε μια 5λεπτη εκπομπη της ΝΕΤ για το Ναυπλιο.Το κομματι υπαρχει η ειναι φτιαγμενο για την εκπομπη?Ευχαριστω!

http://rapidshare.de/files/31328250/Sound_clip_01_.mp3.html

Panorphilia - Edgar Froese

Δημοσ.

80s νομίζω...άντρας

"if you feel hanger i will feed you"..."if you lose your way I will lead you"..."all i ask from you is that you love"..."there is no excuse"

αυτά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...