Fozzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ARgh!!! eida thn apanthsh sou re Salina me thn sig kai to avatar mou.. kai tromaksa!!! lew "pote to eipa egw afto?" kai pistepsa oti kapoios phre access sto account mou! Mou th dinei pou allazete avatars metaksy sas reee Mperdevomai! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakatsss Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Γεια σε όλους! Θέλω να βρω ένα τραγούδι απο την ταινία Ocean's 12 στη σκηνή που ο Vincent Cassell κάνει διάφορα χορευτικά ανάμεσα απ΄τις ''ακτίνες''.Κατέβασα το soundtrack αλλά δεν το'χει μέσα.Αν το ξέρει κάποιος,βοηθήστε. Thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Γεια σε όλους!Θέλω να βρω ένα τραγούδι απο την ταινία Ocean's 12 στη σκηνή που ο Vincent Cassell κάνει διάφορα χορευτικά ανάμεσα απ΄τις ''ακτίνες''.Κατέβασα το soundtrack αλλά δεν το'χει μέσα.Αν το ξέρει κάποιος' date='βοηθήστε. Thanx.[/quote'] Μάλλον θέλεις το «The U La Menthe» από Nikkfurie De La Caution... Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Synterela H Syntirela. ΕΙΝΑΙ ΒΙΤ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Πιθανως να γραφεται Cinderella... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 1)remix tou zookey 2)...san fransisco dance 3)http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/427508 4)http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/431425 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 3. Ίσως Anne Clark και 'Our Darkness' ή 'Sleeper In Metropolis', μοιάζει η μελωδία... :roll: 4. Η φωνή μου θύμησε Presuntos Implicados... Τί γλώσσα είναι το τραγούδι αυτό; Κάτι σε Ιταλικό/Ισπανικό μου έφερε... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 3 Benny Benassi presents the Biz - Love is gonna save us Κομματαρα!!!!! Το θυμηθηκα και το ξανακουω πολυ συχνα αυτες τις μερες. Το 4 εμενα μου θυμισε κατι μεταξυ Mary Hopkin και Βικυ Λεανδρος Mε τπτ Presuntos implicados. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Το 3ο, από το sample μοιάζει όντως πολύ πολύ καλό... Για να το ακούσουμε... Γιώργο...; Αστειεύεσαι για Hopkin και Λέανδρος, έτσι; Δεν ξέρω γιατί, αλλά το μυαλό μου πήγε στο 'Gente'... Τί ωραίο τραγουδάκι! Έχασα πάλι το G:\ μου και δεν μπορώ να το ακούσω γμτ! Grrr! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Ποιο G εχασες? Το σημειο G σου? Και ποιο Gente λες? Μονο της Laura Pausini ξερω (νομιζω), αλλα κι αυτο καμμια σχεση. Και οχι δεν αστειευομουν στους παραλληλισμους! Αλλα οχι οτι θαναι αυτες που ειπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Αμάν όλοι με το σημείο G μου... :lol: ΘΕΛΩ ΤΟ G:\ ΜΟΥ Τ Ω Ρ Α!!! :grr: Το 'Gente' των Presuntos Implicados, λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 A δεν το ξερω. Τους εχασα καπου στο 99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamep Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 1. Africanism_All_Stars_Pres_Yves-Zookey_Lift_Your_Leg_Up-Promo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakatsss Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μάλλον θέλεις το «The U La Menthe» από Nikkfurie De La Caution... Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Thanx Cristina,αυτό ήταν το τραγουδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 2)...san fransisco dance Μπορεί να θέλεις το: Global Deejays - The Sound Of San Francisco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις