Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
gnorizei poia kaneis poia einai auta ta kommatia:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/542835

einai 90's kai ta 2 ta akousa apo free fm ' date='

http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/542836

pantos to 0005 legetai "open your mind" ton kallitehni den ksero ........[/quote']

1. Saltwater - Chicane

2. Open Your Mind - Usura (αθάνατη χιλιοπαιγμένη κασσέττα) :lol:

Δημοσ.

Kαλησπέρα,

Στις διακοπές μου άκουγα ένα πολύ καλό κομματάκι είναι διασκευή του κομματιού που έπαιζε στα time outs στο ΣΕΦ στο μπάσκετ,όταν αγωνιζόταν ο Ολυμπιακός τη δεκαετία του 90.Ξέρω δε βοηθάω πολύ αλλά κάποιος σίγουρα θα το ξέρει...

Δημοσ.

Λοιπον ψαχνω ενα ιταλικο τραγουδι. Υπαρχει σ ενα cd απ την εφημεριδα το ΘΕΜΑ,to cd λεγεται PRIVILEGE κι εχει μεσα πολυ γνωστα τραγουδια οπως το i'm sorry και το un petit garcon. Εχει κανεις αυτο το cd για να μου πει τιτλο τραγουδιου?

Το μεταφέρω απο μια φίλη μου που αναζητά αυτό το τραγούδι... Αν γνωρίζει κανείς...

Δημοσ.

1) Diaskevi tou Michael Jackson - Smooth Criminal kopanaei kai galea kai mykono kai santorini!

2)To PUSH THE FEELING ON - NIGHT CRAWLERS i megali epityxia ton 90's

se diaskevi treli episis

thaanx!:-D

Δημοσ.

Μια διασκευή ξέρω μόνο για το Smooth criminal και αυτή είναι των Alien ant Farm που στο videoclip κόβει βόλτες μια μαιμού. Μπορεί να είναι αυτό μιας και κοπανάει όντως άγρια.

Δημοσ.

Εγώ ακουγα ενα καινούριο dance κομμάτι που νομίζω λέγεται ou la la (ομως δε το βρισκω ετσι !), και πετάει κατι ''ανα κουρνικοβα'' και αντζελινα και αλλα γυναικεία ονοματα. Είχα δει βιντεοκλιπ στο μαντ αλλα δε προλαβα να κρατήσω τιτλο...

Επισης στη διαφήμιση του μομαντ το τραγουδι που λέει, HAVE a niiiice day, have a niiiice day, μήπως ξέρετε ποιο είναι; Ακομα δε το βρήκα.

Thanx all!

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει και παλιοτερα για ενα τραγουδι χωρις να παρω απαντηση , ελπιζω οτι τωρα καποιος θα με βοηθησει.

" και πινω ουζα πινω ουζα με σενανε παλιογρουσουζα"

καμια ιδεα για τον καλλιτεχνη η εστω τον τιτλο??

(απο google & dc δεν εβγαλα ακρη)

Δημοσ.
Επισης στη διαφήμιση του μομαντ το τραγουδι που λέει' date=' HAVE a niiiice day, have a niiiice day, μήπως ξέρετε ποιο είναι; Ακομα δε το βρήκα.

Thanx all![/quote']

Stereophonics - Have a nice day

:-)

Δημοσ.
Τora leipei to ou la la (?)...

Αν είναι το τραγούδι είναι στα γαλλικά και το ou la la το λέει κάπου στο refrain, ψάξε για το French Affair - Comme Ci Comme Ca και βλέπουμε.... :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...