internet_gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ναι!! Δεν το βρήσκω στο internet... πολύ καλό!
Cristina Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Εννοείς από "Omicron Psi"? Αυτό το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει σε κάποιο album;
DJ LMNT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 prepei na les to PUSH THE FEELING ON - NIGHT CRAWLERS thanx a lot!! mipos xerei kanenas kai kamia prosfati diaskevi tou?? Episis exw kanei post pio panw...kamia diaskevi gia to smooth criminal exei kaneis kamia idea ??
flik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ψάχνω ρε παιδιά ένα πολύ παλιό κομμάτι του Πασχάλη Τερζή(περίπου 10 χρόνια απο τότε που το άκουσα), που λέει "κι αν πήγα δίπλα σε σοφούς..." ή κάτι παρόμοιο.Το ξέρει κανείς;
tromeros dennis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 στη συναυλια τον dream theater την Metropolis p2 o jordan rudess επαιξε ενα solo και επαιξε ενα κομματι που μου ειναι παρα παρα πολυ γνοστο αλλα δεν ξερω απο που το ξερω! νομιζω καποια ταινια.... ελπιζω να μπορειτε να βοηθεισεται.... http://uploadfile.putfile.com/videos/22710173839.mp3 (αν ειπαρχει προβλημα με το λινκ > http://media.putfile.com/Jordan-Rudess-Unknow-Song)
Xvipes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω αυτό το καταπληκτικό τραγούδι που ασχολείται με της Χανιότησες και τις αποκαλεί Χανιόλες????Ευχαριστώ omicron._psi_-_Χanio.mp3 έτσι το έχω στο p.c μου.παίξε λίγο με τις λέξεις λογικά θα το βρεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Αυτό το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει σε κάποιο album; Δεν ξέρω,στο dark angel..το είδα :mrgreen:
alipkok Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα,ψάχνω ένα καινούριο σχετικά τραγούδι απο το οποίο θυμαμαι οτι λέει κάπου στο ρεφραίν κλεισε τα ματια... το τραγουδάει άντρας ,νέα φωνή.Δεν γνωρίζω αν ειναι solo ή συγκρότημα ,πάντως είναι εύθυμο ,ψιλό ρόκ θα το έλεγα... Ευχαριστώ
iridair Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 alipkok den eimai sigouri alla nomizo oti les to ,gine kommatia ,tou portokalogloy
alipkok Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 alipkok den eimai sigouri alla nomizo oti les to ,gine kommatia ,tou portokalogloy σ'εύχαριστω , αλλα είναι πιο δυνατό κομμάτι αυτο που ψάχνω...Νομίζω οτι ειναι συγκρότημα πάντως... Christina εσυ θα με σώσεις!!!
Johnnie Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Χελπ μι πληζ. Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω χορευτικό κομμάτι δεκαετίας '80 ? ___Sample___ Δυστυχώς όποιος το βρει δεν κερδίζει τίποτ' άλλο εκτός απ'την ευγνωμοσύνη μου :wink: . :cool:
MariaTs. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Χελπ μι πληζ. Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω χορευτικό κομμάτι δεκαετίας '80 ? ___Sample___ Δυστυχώς όποιος το βρει δεν κερδίζει τίποτ' άλλο εκτός απ'την ευγνωμοσύνη μου :wink: . :cool: Ti Sento - Matia Bazar η αρχική εκτέλεση και You Need Me - Irene Cara η μεταγενέστερη (την οποία θα ακούσεις και σε διάφορα remixes' η ζητούμενη έκδοση είναι η αρχική πάντως).
Johnnie Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μαρία, 1000 ευχαριστώ !!! Χρόνια σου πολλά και καλά. :cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις