Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
prepei na les to PUSH THE FEELING ON - NIGHT CRAWLERS

thanx a lot!!:-D

mipos xerei kanenas kai kamia prosfati diaskevi tou??

Episis exw kanei post pio panw...kamia diaskevi gia to smooth criminal

exei kaneis kamia idea ??

Δημοσ.

Ψάχνω ρε παιδιά ένα πολύ παλιό κομμάτι του Πασχάλη Τερζή(περίπου 10 χρόνια απο τότε που το άκουσα), που λέει "κι αν πήγα δίπλα σε σοφούς..." ή κάτι παρόμοιο.Το ξέρει κανείς;

Δημοσ.

στη συναυλια τον dream theater την Metropolis p2 o jordan rudess επαιξε ενα solo και επαιξε ενα κομματι που μου ειναι παρα παρα πολυ γνοστο αλλα δεν ξερω απο που το ξερω! νομιζω καποια ταινια....

ελπιζω να μπορειτε να βοηθεισεται....:)

http://uploadfile.putfile.com/videos/22710173839.mp3

(αν ειπαρχει προβλημα με το λινκ > http://media.putfile.com/Jordan-Rudess-Unknow-Song)

Δημοσ.
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω αυτό το καταπληκτικό τραγούδι που ασχολείται με της Χανιότησες και τις αποκαλεί Χανιόλες????

Ευχαριστώ

omicron._psi_-_Χanio.mp3

έτσι το έχω στο p.c μου.παίξε λίγο με τις λέξεις λογικά θα το βρεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα,ψάχνω ένα καινούριο σχετικά τραγούδι απο το οποίο θυμαμαι οτι λέει κάπου στο ρεφραίν κλεισε τα ματια... το τραγουδάει άντρας ,νέα φωνή.Δεν γνωρίζω αν ειναι solo ή συγκρότημα ,πάντως είναι εύθυμο ,ψιλό ρόκ θα το έλεγα...

Ευχαριστώ

Δημοσ.
alipkok den eimai sigouri alla nomizo oti les to ,gine kommatia ,tou portokalogloy

σ'εύχαριστω:) , αλλα είναι πιο δυνατό κομμάτι αυτο που ψάχνω...Νομίζω οτι ειναι συγκρότημα πάντως...

Christina εσυ θα με σώσεις!!!:)

Δημοσ.

Χελπ μι πληζ.

Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω χορευτικό κομμάτι δεκαετίας '80 ?

___Sample___

Δυστυχώς όποιος το βρει δεν κερδίζει τίποτ' άλλο

εκτός απ'την ευγνωμοσύνη μου :wink: :-D .

B) :cool: B)

Δημοσ.
Χελπ μι πληζ.

Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω χορευτικό κομμάτι δεκαετίας '80 ?

___Sample___

Δυστυχώς όποιος το βρει δεν κερδίζει τίποτ' άλλο

εκτός απ'την ευγνωμοσύνη μου :wink: :-D .

B) :cool: B)

Ti Sento - Matia Bazar η αρχική εκτέλεση και You Need Me - Irene Cara η μεταγενέστερη (την οποία θα ακούσεις και σε διάφορα remixes' η ζητούμενη έκδοση είναι η αρχική πάντως). ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...