NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 άκουγα αυτές τις μέρες στον radio DeeJay ενα κομμάτι που είναι μπαλάντα .. (μου θύμισε κάτι σαν Mike Oldfield) με γυναίκα στην φωνή .. αν έπιασα καλά τα λόγια έλεγε : it seems like a lifetime since you went away η κάτι παρόμοιο. γνωρίζει κανείς τίποτα περί του θέματος; ευχαριστώ.
mxpert Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 άκουγα αυτές τις μέρες στον radio DeeJay ενα κομμάτι που είναι μπαλάντα .. (μου θύμισε κάτι σαν Mike Oldfield) με γυναίκα στην φωνή .. αν έπιασα καλά τα λόγια έλεγε : it seems like a lifetime since you went away η κάτι παρόμοιο. γνωρίζει κανείς τίποτα περί του θέματος; ευχαριστώ. maggie reilly - wait
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 maggie reilly - wait Ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν :) και είναι και ένα άλλο πάλι σε στυλ electro που λεέι κάτι σαν she smiles Υ.Γ. είσαστε απίστευτοι ώρες ώρες .. που τα ξετριπώνετε !!
Hamurabi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ρε παιδια εχω το τραγουδακι arash του arash αλλα τοχω σε αραβικη εκδοση. Στορ αδιοφωνο ακουω συνεχεια το ιδιο σε αγγλικη εκδοση. εχει το ιδιο ονομα ή λεγεται αλλιως;;; γιατι ολα τα arash-arash που κατεβασα ηταν ολα αραβικα(( thanks in advance
cone Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 ρε παιδια εχω το τραγουδακι arash του arash αλλα τοχω σε αραβικη εκδοση. Στορ αδιοφωνο ακουω συνεχεια το ιδιο σε αγγλικη εκδοση. εχει το ιδιο ονομα ή λεγεται αλλιως;;;γιατι ολα τα arash-arash που κατεβασα ηταν ολα αραβικα(( thanks in advance θα ψαξεις γι αυτο που λεει feat. Helena να ζητησω κι εγω ενα τραγουδακι? ειναι ενα ξενο, ψιλοκαινουργιο θα ελεγα ειναι σχετικα. το λεει αντρας, ειναι χαλαρο rock pop με κιθαριτσα κι ετσι, οχι τιποτα περιεργα φωνητικα και στο ρεφρεν λεει it's a same ..sing sing sing... δε μου ερχονται αλλα στοιχεια :roll: Σ'ευχαριστω πολυ! Christina!!!! (για το μηνυμα ακριβως απο κατω) :grin:
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 να ζητησω κι εγω ενα τραγουδακι? ειναι ενα ξενο' date=' ψιλοκαινουργιο θα ελεγα ειναι σχετικα. το λεει αντρας, ειναι χαλαρο rock pop με κιθαριτσα κι ετσι, οχι τιποτα περιεργα φωνητικα και στο ρεφρεν λεει it's a same ..sing sing sing... δε μου ερχονται αλλα στοιχεια :roll:[/quote'] Αν και δεν λέει κάπου «it's a same», η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με το «Sing» των Travis.
Finn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 να πω κι εγω ενα Χαρακτηριστικο του τραγουδιου που ψαχνω ειναι οτι τα λογια ειναι εντελως μα παντελως ακαταλαβιστικα το ακουσα σε ενα κλαμπ και ο dj μου το ειπε ως "Ζακαρο" δεν ξερω ομως πως ακριβως γραφεται ο τιτλος αντρας "τραγουδαει" thanx προκαταβολικα Andys's Val Gourmet - Chacarron
kostasplak1986 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 kalispera paidia! to tragoudaki to akousa xtes se ena club kai mou arese poli, den einai se toso kali poiotita giati einai apo to kinito ixografimeno! opoios to katalavei as mou pei! nomizo epanalambanei synexeia "inside the beat" kati tetoio telos panton! auto einai!
wizzy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 @ child in time: τελικά, μάλλον αυτό είναι, thanks! Αυτο που ακολουθεί το άβαλα ξανά και πριν, το παίζει ο Red FM, έπιασα το refren, τραγουδάει άντρας και σας το παραθέτω ελπίζοντας στη βοήθειά σας: "Then you say goodnight, but you don't want to go to sleep 'cause the end is too deep. Then you say goodbye, there is no place like home, when you're back there alone in your room" Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός.
asmilon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Google is your friend... Πρεπει να ειναι αυτο: Mesh - No Place Like Home και οι στιχοι ειναι αυτοι When you say goodnight But you don't want to sleep 'Cause the anger's too deep If you say it right Say, "There's no place like home" And you'll be back there alone In your room συμφωνα με αυτη την σελιδα http://cl4.org/music/lyrics/mesh_we_collide.php Ελπιζω να σε βοηθησα ;-)
sniper_206 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ένα slow τραγουδάκι που λέει "La la la la la la Life is wonderful...." ξέρει κάποιος να μου πει πως λέγεται; Το έψαξα ως life is wonderful αλλά έβγαλε γύρω στα 200... PS: @kostasplak1986 πολύ χάλια ποιότητα, δε μου θύμισε τίποτα...
wizzy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 @ asmilon: φιλαράκι, σε ευχαριστώ, αυτό είναι !!! Το έψαχνα καιρό το κομμάτι, I owe you one buddy....
asmilon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Tιποτα φιλε μου wizzy ;-) ειναι ωραιο κομματι και δε το ηξερα
MaRkiSioS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ένα slow τραγουδάκι που λέει "La la la la la la Life is wonderful...." ξέρει κάποιος να μου πει πως λέγεται; Είναι το Jason Mraz - Life is Wonderfu
Προτεινόμενες αναρτήσεις