Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kaneis den to kserei?

'Ιnsomnia' υπάρχουν αρκετά! Έριξα μια ματιά στο Amazon και ειλικρινά μπερδεύτηκα. Πάντως αν έχεις κάποιο p2p πρόγραμμα κάνε μια αναζήτηση εκεί, ίσως να το βρεις!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
loipon' date=' psaxno ena tragoydi poy stin arxi toy exei gynaikeia fonitika poy lene: "salalala, salalala..." to ypoloipo tragoydi to leei antras...sto refrain pali salalala....

einai dark wave kommati...

opoios kserei....

eyxaristo![/quote']

Δεν νομίζω ότι ψάχνεις για τους Vengaboys! Αλλά αυτό το 'sha la la la', μου έφερε στο μυαλό αυτό το τραγούδι τους!

Δημοσ.

Ena tragoudi pou tragoudane idnika kati tetoio telos padon.. exei poli xaroumero kai xoreutiko rithmo kai paei buru buru buru boooo na nana na na buru bu kapos etsi pados akougete poli kai einai idnikotetoio stadar tha to xerete... to akousa kai prin ligo ston apha ston lazopoulo...

Δημοσ.

Αριστείδη, λίγα clues ρε man.

Πάντα στο ντούκου τα λες ρε παιδί μου.

Αντρικά ή γυναικεία φωνητικά ?

Εκτός από τα buru buru :D έχει καθόλου στοίχο π.χ. στα αγγλικά or somethin' ?

Sample φαντάζομαι δεν έχεις ε?

Δημοσ.

Ααααααααααααααα! Θα ουρλιάξω! Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Ή δώστε στίχο, ή δώστε μουσικό δείγμα για να βοηθήσουμε! Έλεος πια! Άντε συγχήστηκα μεγάλη γυναίκα πάλι!

Δημοσ.
loipon' date=' psaxno ena tragoydi poy stin arxi toy exei gynaikeia fonitika poy lene: "salalala, salalala..." to ypoloipo tragoydi to leei antras...sto refrain pali salalala....

einai dark wave kommati...

opoios kserei....

eyxaristo![/quote']

Στην περίπτωση που για κάποιον λόγο έχεις μπερδευτεί και αντί για DarkWave ήθελες να πεις NewWave,

δοκίμασε το «Sha la la» από τους Έλληνες South of No North. :)

Εδώ θα βρείς κι ένα δείγμα ήχου 60'' (235 kb). :)

Ταιριάζει πολύ με την περιγραφή σου. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...