PeiramatoZwo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μιας και το τραγούδι της Laura Pausini το βρήκατε εύκολα, ας σας δυσκολέψω λίγο. Ψάχνω ένα χορευτικό κομμάτι (οχι πολύ beat), το οποίο δεν θυμάμε να έχει στίχο, αλλά ακούγετε πολύ φέτος το καλοκαίρι, ειδικά σε όποιο beach bar έχω πάει. Έχει χαρακτηριστικό ρυθμό ... ακούο ιδέες (next time που θα το ακούσω θα κάνω εγγραφή ή το πιό απλό θα ρωτήσω τον dj )
saleen Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Παιδιά, γεια σας. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Ψάχνω τραγουδιστή και τίτλο τραγουδιού για τα παρακάτω 2 τραγούδια. 1. (Κάτι σε Μελίνα Κανά μου έκανε όταν το άκουσα, πιθανόν και΄να μην είναι όμως). Άσε με και πάλι πλάι σου να γύρω στο χαμόγελό σου κάνει ο κόσμος γύρο φτιάχνει το μυαλό μου χίλια δυο σκαριά σαν παλιές γαλέρες άνοιξαν πανιά. Όμορφα ταξίδια στο κορμί σου πάνω τέτοιαν ώρα Θεέ μου θέλω να πεθάνω αχ και να μπορούσα λίγο να σταθώ και στο χρόνο μέσα ν' απογειωθώ... 2. (Αποσπασματικά μερικά λόγια. Ο τραγουδιστής του παρακάτω έμοιζε με εκείνον από Ζιγκ Ζαγκ!) Μια παλιά φωτογραφία... Δεν αγάπησα γυναίκα σαν κι εσένα... Χρόνια κίτρινα σαν φύλλα ξεραμένα κι από σένα να ξεφύγω δεν μπορώ... Ευχαριστώ πολύ!
gispy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Πριν κανα 3-4 μήνες είχα ακούσει στους τίτλους τέλους της εκπομπής τα παιδιά της νύχτας ένα rock κομάτι μπαλάντα που έλεγε οτι έπαιζαν χαρτιά (αν θυμαμε καλά poker ή blackjack) ο θεός με τον διάβολο και ποντάρανε ζωές σε κάθε κίνηση/παιχνίδι. Είναι λίγο black στα λόγια αλλά ήταν τρομερό. Ξέρει κανείς ποιό είναι;
parisb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Πριν κανα 3-4 μήνες είχα ακούσει στους τίτλους τέλους της εκπομπής τα παιδιά της νύχτας ένα rock κομάτι μπαλάντα που έλεγε οτι έπαιζαν χαρτιά (αν θυμαμε καλά poker ή blackjack) ο θεός με τον διάβολο και ποντάρανε ζωές σε κάθε κίνηση/παιχνίδι. Είναι λίγο black στα λόγια αλλά ήταν τρομερό. Ξέρει κανείς ποιό είναι; Isws to : The Charlie Daniels Band - The Devil Went Down To Georgia
djtas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 psaxnw gia ena komati psilo pop pou leei don't let the sun be the one kamia idea kaneis? thanks!
mxpert Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 psaxnw gia ena komati psilo pop pou leei don't let the sun be the onekamia idea kaneis? thanks! the magic numbers - forever lost
Cristina Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει συνέχεια «Flying High» ή κάτι τέτοιο... Πιθανόν να λέγεται κι έτσι, αλλά τα αποτελέσματα από search είναι κάμποσα... Έχει ελάχιστους στίχους και μια ακόμα λέξη που νομίζω ότι θυμάμαι είναι «Check». Έχω πετύχει 2-3 φορές το clip του σε κάποια μικρά κανάλια της Θεσσαλονίκης. Αν θυμάμαι καλά, έδειχνε κάποιον να πετάει (ή να πέφτει με αλεξίπτωτο). Το είδος του είναι electronic, chillout, κάτι τέτοιο μάλλον... Ψιλο-moby-ίζει θα έλεγα...
parisb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει συνέχεια «Flying High» ή κάτι τέτοιο... Πιθανόν να λέγεται κι έτσι' date=' αλλά τα αποτελέσματα από search είναι κάμποσα... Έχει ελάχιστους στίχους και μια ακόμα λέξη που νομίζω ότι θυμάμαι είναι «Check».Έχω πετύχει 2-3 φορές το clip του σε κάποια μικρά κανάλια της Θεσσαλονίκης. Αν θυμάμαι καλά, έδειχνε κάποιον να πετάει (ή να πέφτει με αλεξίπτωτο). Το είδος του είναι electronic, chillout, κάτι τέτοιο μάλλον... Ψιλο-moby-ίζει θα έλεγα...[/quote'] Prepei na einai to: Fatboy Slim - Bird of pray
djtas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 the magic numbers - forever lost thank u very much mxpert
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Prepei na einai to: Fatboy Slim - Bird of pray Και φυσικά είναι αυτό... Και το είχα... Είχα να το ακούσω από τότε που το αγόρασα όμως και αναρωτιόμουν τί μου θύμιζε... Σ' ευχαριστώ πολύ!
MTS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Πριν κανα 3-4 μήνες είχα ακούσει στους τίτλους τέλους της εκπομπής τα παιδιά της νύχτας ένα rock κομάτι μπαλάντα που έλεγε οτι έπαιζαν χαρτιά (αν θυμαμε καλά poker ή blackjack) ο θεός με τον διάβολο και ποντάρανε ζωές σε κάθε κίνηση/παιχνίδι. Είναι λίγο black στα λόγια αλλά ήταν τρομερό. Ξέρει κανείς ποιό είναι; Chris de Burg - Spanish train Psaxnw tragoudi kainourgio apo Gianni Giokarini pou paei kapws etsi sto refren Thelw koritsi laiko... ... ...na to lene litsa, na einai kai kouklitsa, ki as exei kai xasapi aderfo. thanx
nibr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 kala milame paidia to topic einai to kati allo...megali epityxia...posa kommatia vrika poy epsaxna kai poy vlepw ki alloi exoyn anazitisei sto parelthon... me ti seira moy erxomai na zitisw ta fwta sas gia to parakatw kommati... *** Διαγραφή link *** kathe voitheia dekti...
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Προς όλους όσους ανεβάζουν samples για αναγνώριση: Θα σας παρακαλούσα, τα samples να είναι λίγα kb για να είναι εύκολο να τα καταβάζουμε όλοι άμεσα. Ειδικά όταν αυτά έχουν μεγάλη διάρκεια. Αυτό θα το επιτύχετε αν ρίξετε το bitrate του mp3, ας πούμε, στα 32kbps. Είναι μια καλή συμπίεση για sample, χωρίς να αλλοιώνεται τόσο πολύ το αποτέλεσμα ώστε να μην γίνεται το τραγούδι αναγνωρίσιμο. Ένα πρόγραμμα γι αυτήν τη δουλειά είναι και το WavePad που είναι δωρεάν, απλό, εύχρηστο και έχει μικρό installation file (400kb περίπου). kala milame paidia to topic einai to kati allo...megali epityxia...posa kommatia vrika poy epsaxna kai poy vlepw ki alloi exoyn anazitisei sto parelthon...me ti seira moy erxomai na zitisw ta fwta sas gia to parakatw kommati... *** Διαγραφή link *** kathe voitheia dekti... «Bruno Maman - D' Un Ciel Gris A Un Ciel Tout Bleu»
nibr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 efxaristw gia ti grigori apantisi...next time tha to'xw ypopsin gia to sampling...
Προτεινόμενες αναρτήσεις