Panathachamp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 1000 thanks παιδιά, το Monaco 28 Degrees A L'Ombre είναι
T@SOULIS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 γνωρίζει καποιος το track που παιζει απο κάτω? Untitled.zip
mxpert Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 γνωρίζει καποιος το track που παιζει απο κάτω? chocolate από kylie minogue !
T@SOULIS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 chocolate από kylie minogue ! Ευχαριστώ πολύ!!
qwerty13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 einai ena kommati italo disco:http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/531561 Sensitive - Give Me
jm09 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Psaxno ena tragoudi poli palio einai diaskeui sta arabika i tourkika den ksero tou Mariou Toka k Gianni Pariou to fortigo. Kserei kapoios kati???
@zouve@ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Sensitive - Give Me thanks eho kai kati alla ston fakelo rixe mia matia an den variese
konnak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ψάχνω ένα αρκετά καλοκαιρινό κομματάκι, τύπου tequila party/latin, και θυμάμαι μόνο ότι το ρεφραίν είναι Your perfect love. Το έχω ακούσει αρκετές φορές στον Best, βραδάκι κυρίως. Έχει κανείς τίποτα υπόψιν;
Cristina Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ψάχνω ένα αρκετά καλοκαιρινό κομματάκι, τύπου tequila party/latin, και θυμάμαι μόνο ότι το ρεφραίν είναι Your perfect love[/b']. Το έχω ακούσει αρκετές φορές στον Best, βραδάκι κυρίως. Έχει κανείς τίποτα υπόψιν; «Simply Red - Perfect Love»
Blackie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα τραγούδι που δυστυχώς δε συγκράτησα τους στίχους, αλλά είναι περίπου ως εξής: Μάλλον διασκευή ξένου κομματιού (κάτι μου έλεγε η μελωδία), αρχίζει με κιθάρα ψιλοlatin, σχετικά lounge κομμάτι, τραγουδάει γυναίκα και στο refrain λέει μάλλον "Δε σ'αδικώ" ή "Δε σε ξεχνώ" και παρακάτω κάτι σαν "μια ηλιαχτίδα, είναι το φως μου". Ελπίζω να κατάλαβε κάποιος! Thanks in advance!
Cristina Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα τραγούδι που δυστυχώς δε συγκράτησα τους στίχους, αλλά είναι περίπου ως εξής: Μάλλον διασκευή ξένου κομματιού (κάτι μου έλεγε η μελωδία), αρχίζει με κιθάρα ψιλοlatin, σχετικά lounge κομμάτι, τραγουδάει γυναίκα και στο refrain λέει μάλλον "Δε σ'αδικώ" ή "Δε σε ξεχνώ" και παρακάτω κάτι σαν "μια ηλιαχτίδα, είναι το φως μου". Ελπίζω να κατάλαβε κάποιος! Thanks in advance! Αν και δεν ταιριάζουν απόλυτα τα στοιχεία που μας δίνεις, θα κάνω μια μαντεψιά... «Σοφία Στρατή - Μια Πεταλούδα» (διασκευή του «You» από Twoface)
kSiS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ψάχνω ενα βεατακι οπου μια αντρικη φωνή λεει "I Know You Gonna Love Me" και σε επαναληψη λεει το "I KNOW", είναι πρόσφτατο κ πολύ beatato
iliaxtida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 hi psaxnw ena rock tragoudi to opoio epanalbanei arketa suxna tin frasi : i like the rain .. episis leei suxna oh oh oh :???: einai palio .. an 8umizei se kapoion kati as me boi8isei thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις