Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα αρκετά καλοκαιρινό κομματάκι, τύπου tequila party/latin, και θυμάμαι μόνο ότι το ρεφραίν είναι Your perfect love. Το έχω ακούσει αρκετές φορές στον Best, βραδάκι κυρίως. Έχει κανείς τίποτα υπόψιν;

Δημοσ.
Ψάχνω ένα αρκετά καλοκαιρινό κομματάκι, τύπου tequila party/latin, και θυμάμαι μόνο ότι το ρεφραίν είναι Your perfect love[/b']. Το έχω ακούσει αρκετές φορές στον Best, βραδάκι κυρίως. Έχει κανείς τίποτα υπόψιν;

«Simply Red - Perfect Love» blink.gif

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα τραγούδι που δυστυχώς δε συγκράτησα τους στίχους, αλλά είναι περίπου ως εξής: Μάλλον διασκευή ξένου κομματιού (κάτι μου έλεγε η μελωδία), αρχίζει με κιθάρα ψιλοlatin, σχετικά lounge κομμάτι, τραγουδάει γυναίκα και στο refrain λέει μάλλον "Δε σ'αδικώ" ή "Δε σε ξεχνώ" και παρακάτω κάτι σαν "μια ηλιαχτίδα, είναι το φως μου". Ελπίζω να κατάλαβε κάποιος! Thanks in advance!

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα τραγούδι που δυστυχώς δε συγκράτησα τους στίχους, αλλά είναι περίπου ως εξής: Μάλλον διασκευή ξένου κομματιού (κάτι μου έλεγε η μελωδία), αρχίζει με κιθάρα ψιλοlatin, σχετικά lounge κομμάτι, τραγουδάει γυναίκα και στο refrain λέει μάλλον "Δε σ'αδικώ" ή "Δε σε ξεχνώ" και παρακάτω κάτι σαν "μια ηλιαχτίδα, είναι το φως μου". Ελπίζω να κατάλαβε κάποιος! Thanks in advance!

Αν και δεν ταιριάζουν απόλυτα τα στοιχεία που μας δίνεις, θα κάνω μια μαντεψιά...

«Σοφία Στρατή - Μια Πεταλούδα» (διασκευή του «You» από Twoface)

blink.gif

Δημοσ.

ψάχνω ενα βεατακι οπου μια αντρικη φωνή λεει "I Know You Gonna Love Me" και σε επαναληψη λεει το "I KNOW", είναι πρόσφτατο κ πολύ beatato

Δημοσ.

hi :) psaxnw ena rock tragoudi to opoio epanalbanei arketa suxna tin frasi : i like the rain .. episis leei suxna oh oh oh :???: einai palio .. an 8umizei se kapoion kati as me boi8isei

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...