Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απολογούμαι για την επανάληψη της αξίωσης...μόλις σήμερα με ρώτησαν τον ίδιο και βλέποντας 2 post ποιο πάνω πως η Kelly_0001 δεν είχε πάρει απάντηση' date=' φαντάστηκα πως δεν είχε δοθεί και ποτέ.

[/quote']

Φίλε μου blueviper νομίζω πως ήμουν σαφέστατη στο τελευταίο μου post ότι μου είχε απαντήσει το παιδί... :)

Απλά δεν είχα βρει το track που μου πρότεινε ο Μιχάλης οπότε είπα να ξαναρωτήσω μήπως έπαιρνα κάποια πιο "δημοφιλή" απάντηση.

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κομματάκι που άκουσα στον Best το μεσημεράκι (λίγο πριν τις 4). Γυναικεία φωνητικά, μισά γαλλικά μισά αγγλικό (αλλά ακόμα και τα αγγλικά έχουν αρκετή γαλλική προφορά), αρκετά καλοκαιρινό, αρκετά γνωστό (ακούγεται γενικά), δεν πρέπει να είναι καινούριο, πιασάρικος ρυθμός, αρκετά jazzy άκουσμα. Λίγοι στίχοι:

All my souvenirs, ain't my memories, [...] got me ruined, [...], what should I be offering...

Τα υπογραμμισμένα ακούγονται πολλές φορές...

Any ideas?

Δημοσ.

1.guys ψάχνω ένα beat οπου μια αντρικη φωνη λεει "beat dancin is what i like", μετα τονιζει το "Funky Disco" και το επαναλαμβανει και μετα λεει και "to the funky disco O o o o o o o ... " ?

2.επίσης άκουσα το Doctor Pressure με αντρικά vocals κ λίγο διαφορετικό από το προήγουμε το οποίο ακόμα παίζει :)

Δημοσ.

διαβασα ολα τα παραπανω και κατεβασα και το last universe και το last mohikanon και ειναι σχεδον ιδια.εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις και μπορει να βοηθησει για ενα κοματι psychedelic trance που ψαχνω χρονια και δεν το βρισκω το οποιου η μελωδια του παιζεται στο τηλεπαιχνιδι του (star) fort boyard και μοιαζει με το last mohikanon που εψαχνε ο φιλος μας

Δημοσ.
1.guys ψάχνω ένα beat οπου μια αντρικη φωνη λεει "beat dancin is what i like"' date=' μετα τονιζει το "Funky Disco" και το επαναλαμβανει και μετα λεει και "to the funky disco O o o o o o o ... " ?

[b']2.[/b]επίσης άκουσα το Doctor Pressure με αντρικά vocals κ λίγο διαφορετικό από το προήγουμε το οποίο ακόμα παίζει :)

το πρώτο που ψάχνεις είναι στη συλλογή House Experience 3 και ο τίτλος του Hog Present The Groovelines - Got To Dance Disco (Funky Disco)

Δημοσ.
Ψαχνω για ενα ψιλο trance κομματι το οποιο παιζεται αρκετο καιρο τωρα και το οποιο εχει 2 ρυθμους πολυ γνωστους και τους εναλλασει .Μηπως καταλαβε κανεις ποιο ειναι?

μήπως λές αυτό?

Pakito-Living On Video

Δημοσ.

παιδια εινα ενα τραγουδακι ψηλο housoσκυλάδικο επαιζε παλια πριν 2 χρονια περιπου και τωρα ακουσα ενα ρεμιχ προσφατα δεμ θυμαμαι κατι εκτος το οτι απο πισω εχει και παιζει ενα σαξοφωνάκι που κανει ολη την μαγία

Δημοσ.
παιδια εινα ενα τραγουδακι ψηλο housoσκυλάδικο επαιζε παλια πριν 2 χρονια περιπου και τωρα ακουσα ενα ρεμιχ προσφατα δεμ θυμαμαι κατι εκτος το οτι απο πισω εχει και παιζει ενα σαξοφωνάκι που κανει ολη την μαγία

Housoσκυλαδικο με σαξοφωνο ειναι λιγο δυσκολο ,αλλα αν εννοεις γκαιντα (πιπιζα) τοτε πρεπει να ειναι το "The gaida dance" .Εγω τουλαχιστον ετσι το ειχα βρει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...