yannis8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 paidia psahnw edw kai kairo to kommati pou leei i merkouri mazi den kanoume k xwria den boroume alla sto araviko original version! xerei kaneis kati?? trelainomai gia oriental musiki k araviki glwssa parakalw opois xerei as postarei
Kelly_0001 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Hey... Είχα ρωτήσει και αρκετό καιρό πριν και πήρα απάντηση, αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό για να δω αν ήταν αυτό που έψαχνα. Λέει (γυναίκα) "fly away, fly away with me", αρκετές φορές στο ρεφραιν. Any ideas?
MegAtHeRion Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Θυμαστε την εκπομπή της Καννέλη στο "μη μου τους κύκλους ταρατε"? Αν ναι θυμαστε τον τιτλο του τραγουδιου που επαιζε οταν αρχιζε?
dim_b Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Θυμαστε την εκπομπή της Καννέλη στο "μη μου τους κύκλους ταρατε"? Αν ναι θυμαστε τον τιτλο του τραγουδιου που επαιζε οταν αρχιζε? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1108937&postcount=1126
metatron Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 psaxno merika kommatia, elpizo stin voitheia sa! loipon: 1. leei ena kommati: mia gyanika feygei, mia sosti kyria.... nomizo to leei o mpithikotsis, thelo ton titlo kai ton tragoydisti! 2. ena allo lei: se esthsan se mia gonia... (kai itan entaka para -isos...) thelo episis titlo kai tragoydisti... 3. ena tragoydi poy elege i vlaxopoyloy se mia ellinikh tainia poy elege: kapoy yparxei i agapi moy... poios rinai o titlos toy??? 4. ena tis marinelas poy leei: perasa to rouz...ksegelo loipon ton kathena...de tha gyrisei piso... poio einai??? eyxaristo prokatavolika!!! opoios mporei...
Syndikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το πρώτο νομίζω οτι ειναι του Κόκκοτα κι ο τίτλος ειναι : "Μια γυναίκα φέυγει"! Το δεύτερο σίγουρα Γιώργος Νταλάρας - "Στην αλάνα"
blueviper Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Να προσθέσω στην απορία της Kelly_0001 και τη δική μου, μπας και βρεθεί τελικά άκρη με το συγκεκριμένο κομμάτι... Η πληροφόρηση που έχω είναι πως έχει παίξει στο Kosmos FM, μιλάμε για γυναικεία φωνή, έχει ψιλο-beat ρυθμό και στο ρεφραίν επαναλαμβάνεται η φράση "fly away...fly away with me". Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας δώσε τα φώτα του...ευχαριστώ!
alexpeykh Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ψαχνω για ενα ψιλο trance κομματι το οποιο παιζεται αρκετο καιρο τωρα και το οποιο εχει 2 ρυθμους πολυ γνωστους και τους εναλλασει .Μηπως καταλαβε κανεις ποιο ειναι?
ligos Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ξέρει κανείς τον τίτλο απο τραγούδι του Καζαντζίδη με στίχους "Θα κλάψει μάνα μου πικρά οταν μου πεις το έχε γεία και θα ραγίσουν τα βουνά οταν σου πω αντίο... " ;
harkouts Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Απόψε σ'έχω στην αγκαλιά μου - Στέλιος Καζαντζίδης και Μαρινέλλα
andrip Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 καλησπέρα. Παιδιά έχω φάει τον τόπο να βρώ ένα τραγούδι που δε θυμάμαι ακόμα που το άκουσα. Σίγουρα ήταν κατι στην τηλεόραση αλλα δε θυμάμαι αν ήταν ταινια/σποτάκι κλπ. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι έλεγε πολλές φορές california - colorado συνέχεια. Το τραγουδάκι είναι rock γρήγορο και η φωνή αυτού που τραγουδάει μου έκανε κάτι σε red hot chilli burgers αλλα δε νομιζω να ειναι αν λεει σε κάποιον κατι...
Child_In_Time Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 καλησπέρα. Παιδιά έχω φάει τον τόπο να βρώ ένα τραγούδι που δε θυμάμαι ακόμα που το άκουσα. Σίγουρα ήταν κατι στην τηλεόραση αλλα δε θυμάμαι αν ήταν ταινια/σποτάκι κλπ. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι έλεγε πολλές φορές california - colorado συνέχεια. Το τραγουδάκι είναι rock γρήγορο και η φωνή αυτού που τραγουδάει μου έκανε κάτι σε red hot chilli burgers αλλα δε νομιζω να ειναι αν λεει σε κάποιον κατι... Ίσως ψάχνεις το Teacher and the Rockbots - Let's Learn the 50 States Μπορείς να βρείς sample για να ακούσεις αν είναι αυτό ΕΔΩ.
Mixalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Hey...Είχα ρωτήσει και αρκετό καιρό πριν και πήρα απάντηση' date=' αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό για να δω αν ήταν αυτό που έψαχνα. Λέει (γυναίκα) "fly away, fly away with me", αρκετές φορές στο ρεφραιν. Any ideas?[/quote'] Να προσθέσω στην απορία της Kelly_0001 και τη δική μου' date=' μπας και βρεθεί τελικά άκρη με το συγκεκριμένο κομμάτι... Η πληροφόρηση που έχω είναι πως έχει παίξει στο Kosmos FM, μιλάμε για γυναικεία φωνή, έχει ψιλο-beat ρυθμό και στο ρεφραίν επαναλαμβάνεται η φράση "fly away...fly away with me". Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας δώσε τα φώτα του...ευχαριστώ![/quote'] Ας ξανααπαντήσω... "Microsillon - Fly Away"... Ακούστε ένα ολιγόλεπτο απόσπασμα για επιβεβαίωση... Το βρίσκετε και στη συλλογή Ethnic Odyssey 2006....
blueviper Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Να 'σαι καλά Mixalakis. Απολογούμαι για την επανάληψη της αξίωσης...μόλις σήμερα με ρώτησαν τον ίδιο και βλέποντας 2 post ποιο πάνω πως η Kelly_0001 δεν είχε πάρει απάντηση, φαντάστηκα πως δεν είχε δοθεί και ποτέ. Και πάλι ευχαριστώ...
@zouve@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 poios mporei na ta anagnorisei ??? http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/529355 http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/529356
Προτεινόμενες αναρτήσεις